Εντελως.
Πηγα τη Δευτερα στο ΑΤ. Βρισκω εναν νεαρο.. ο διοικητης? Εγω ! (σκατα λεω..) Ελα μεσα μου λεει. Καθομαστε στο γραφειο, εξηγω τι εγινε, μπλαμπλαμπλα... θες το διπλωμα ή και το προστιμο? Λεω αν γινονταν και τα 2 αλλιως μονο το διπλωμα αρκει. Μου λεει ελα την Τεταρτη να παρεις το διπλωμα και να σβησουμε τη κληση. Μεχρι να ξημερωσει σημερα, νομιζα οτι μου κανει πλακα ο τυπος γιατι παραηταν νεαρος για διοικητης.
Πηγα σημερα, μου λεει περιμενε ερχομαι. Φτιαξαμε τα χαρτια και υστερα πιασαμε κουβεντα, για ποιο λογο τρεχω εγω, με τι ασχολουμαι, αν εχω καημο με τα αμαξια, και για ποιο λογο μπηκε στο σωμα αυτος, αν εχει ακομα ορεξη, κλπ κλπ κλπ.
Μενω στη φραση του οτι "οι 60αρηδες βγηκαν στη συνταξη και εχουμε αναλαβει εμεις πια, με ορεξη και κατανοηση για καθε περιπτωση". Παλι καλα, γιατι ο κωλομπασκινας που με εγραψε ετσι αυθαιρετα φαινοταν καμια 45αρια, και ακομα τον εισπρακτορα κανει.
Βγαινοντας, με σταματαει το παιδι στη πυλη, ολα ενταξει? Ναι ετσι και ετσι εγινε.. ποιος σε εγραψε ρε συ? Δες το μητρωο γιατι δεν λεει επωνυμο.. εεεε ενταξει επεσες στον Ranger και εσυ μου λεει... τυχαιο?? Δεν νομιζω.
Με το σπαθι μου λοιπον, πανω που ψαχνα να βρω καλο βυσμα..![]()
BILL007 (25-08-10), paganis (25-08-10), Panos 316T (26-08-10), Thomelef (26-08-10), zaharias (25-08-10)