Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 44

Θέμα: iPhone 5: ανακοινώνεται τον Ιανουάριο;

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Βολος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν και θα φαω κραξιμο, ειδικα στο φορουμ αυτο, οι περισσοτεροι το αγορασαν για να διαφερουν, οπως ακριβως αγοραζουν BMW moto. Αδιαφορουν γαι τις δυνατοτητες του μιας και ελαχιστοι ασχολουνται. Πουλ μουρ και ξερο ψωμι δλδ.

2. The Following User Says Thank You to nfot For This Useful Post:

PANOS-E60 (24-08-10)

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nfot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν και θα φαω κραξιμο, ειδικα στο φορουμ αυτο, οι περισσοτεροι το αγορασαν για να διαφερουν, οπως ακριβως αγοραζουν BMW moto. Αδιαφορουν γαι τις δυνατοτητες του μιας και ελαχιστοι ασχολουνται. Πουλ μουρ και ξερο ψωμι δλδ.
    Οπως είπε και ο Στάθης. Διαφέρει όποιος ΔΕΝ έχει iphone και όχι όποιος έχει.

Πριν 2 χρόνια το iphone είχε πιάσει ήδη κορυφή. Ολοι το ήθελαν και θεωρούνταν "trendy".
    Επειδή είμαι αρεκτά "αντι-τρεντικός", και δεν μου αρέσει να ψωνίζω αυτό που αποτελεί must της εποχής, διάλεξα μια άλλη συσκευή την HTC Touch Pro.
    H οποία ήταν και 2 κατοστάρικα ακριβότερη τότε (δεν την πλήρωσα μιας και ήταν άθροισμα επιδοτοσήσεων σε επαγγ/κό πακέτο συνδέσεων).
    Το αποτέλεσμα είναι να εύχομαι να ήμουν λίγο πιο "trendy" τότε και να είχα διαλέξει το iphone.
    Καλό το raphael δε λέω, με καλλίτερα τεχνικά χαρακτηριστικα απο το μήλο, αλλά είναι σε άλλη διάσταση το iphone τι να λέμε...

4. The Following 3 Users Say Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

Thomelef (24-08-10), Vasilis (24-08-10), Z4 DCT (24-08-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οπως είπε και ο Στάθης. Διαφέρει όποιος ΔΕΝ έχει iphone και όχι όποιος έχει.

Πριν 2 χρόνια το iphone είχε πιάσει ήδη κορυφή. Ολοι το ήθελαν και θεωρούνταν "trendy".
    Επειδή είμαι αρεκτά "αντι-τρεντικός", και δεν μου αρέσει να ψωνίζω αυτό που αποτελεί must της εποχής, διάλεξα μια άλλη συσκευή την HTC Touch Pro.
    H οποία ήταν και 2 κατοστάρικα ακριβότερη τότε (δεν την πλήρωσα μιας και ήταν άθροισμα επιδοτοσήσεων σε επαγγ/κό πακέτο συνδέσεων).
    Το αποτέλεσμα είναι να εύχομαι να ήμουν λίγο πιο "trendy" τότε και να είχα διαλέξει το iphone.
    Καλό το raphael δε λέω, με καλλίτερα τεχνικά χαρακτηριστικα απο το μήλο, αλλά είναι σε άλλη διάσταση το iphone τι να λέμε...

Εκανα ακριβως το ιδιο!!!!
    Απο αντιδραση το επαιξα διαφορετικος....πηρα ενα htc p-3600 μετα αφου με απογοητευσε δεν εβαλα μυαλο και πηρα ενα καρω λεφτα το ανανεωμενο nokia E90 communicator...αλλη μουφα....
    Τωρα παραγγειλα 2 iphone4 και ηρεμησα....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP