Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 22

Θέμα: PS2's Vs. ContiSport3

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Οποτε σου κανει κεφι ελα να οδηγησεις το δικο μου που φοραει ps2 και βγαλε τα συμπερασματα σου.
    Τα conti τα φοραγα πριν και πιστευω οτι ειναι ανωτερο λαστιχο σε θεμα διαρκειας της αποδοσης ως το τελος (φαγωμενο σχεδον εντελως κραταει ακομα) και εχω παρατηρησει οτι αφηνε σημαδια απο μαγουλιασμα πιο δυσκολα απο οτι τα μισλεν.
    Τα ps2 κατα την ταπεινη μου υποκειμενικη αποψη ειναι καλυτερα στη βροχη και σε διαδρομες συντομες καθως νομιζω ζεσταινονται πιο γρηγορα.
    Φυσικα δεν εχω Μ και οι αποψεις μου ειναι καθαρα εμπειρικες με το δικο μου ταπεινο αμαξι.

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οποτε σου κανει κεφι ελα να οδηγησεις το δικο μου που φοραει ps2 και βγαλε τα συμπερασματα σου.
    Τα conti τα φοραγα πριν και πιστευω οτι ειναι ανωτερο λαστιχο σε θεμα διαρκειας της αποδοσης ως το τελος (φαγωμενο σχεδον εντελως κραταει ακομα) και εχω παρατηρησει οτι αφηνε σημαδια απο μαγουλιασμα πιο δυσκολα απο οτι τα μισλεν.
    Τα ps2 κατα την ταπεινη μου υποκειμενικη αποψη ειναι καλυτερα στη βροχη και σε διαδρομες συντομες καθως νομιζω ζεσταινονται πιο γρηγορα.
    Φυσικα δεν εχω Μ και οι αποψεις μου ειναι καθαρα εμπειρικες με το δικο μου ταπεινο αμαξι.
    Eπειδη τα φοραω και εγω τα ps2 συμφωνω απολυτα στην περιγραφη τους με τον Σταματη
    Για τα conti δε ξερω κατι για να εχω αποψη.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP