νομιζω το προηγουενο μ αρεσε περισσοτερο, αν και αυτο φαινεται πιο επιβλιτικο. Ειδωμεν στη πραγματικοτητα.
το εσωτερικο ειναι απιστευτο.
Για να καταλάβω ρε παιδιά, τι το τόσο ιδιαίτερο έχει που μείνατε έκπληκτοι από την ομορφιά του?
Σε αντίθεση με την προηγούμενη, αυτή εδώ μου φαίνεται πιο χοντροκομμένη και λιγότερο φρέσκια, αφού οι σπορ γραμμές πήγαν εν μέρει περίπατο για χάρη της κλασικής σοβαρότητας που χαρακτηρίζει τις περισσότερες merc.
Το προηγούμενο μοντέλο πάντρευε τα στοιχεία της εταιρείας με τη φινέτσα ιδανικά, αυτή εδώ όμως όχι.
Και επίσης, στη φώτο που τη δείχνει προφίλ εντελώς, μοιάζει πολύ με το passat cc, κυρίως πίσω.
Φυσικά, αυτή είναι η υποκειμενική μου άποψη, απλά προστά στο all time classic μοντέλο που αντικαθιστά, αυτή μου φαίνεται μια σχετικά πρόχειρη αντιγραφή, ώστε να συνεχιστούν οι καλές πωλήσεις.
Δεν λέω ότι είναι άσχημο αυτοκίνητο, απλά θεωρώ ότι δε φτάνει τα στάνταρ που έθεσε η προηγούμενη γενιά.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
εμενα παλι γιατι μου θυμιζει allou fan park απο εξω!!!!!!!!!
Τουλαχιστον εκει προσπαθουν...
Στη bmw εχουν για να βγαλουν ενα ομορφο αμαξι, πρεπει πρωτα να βγαλουν 10 κακασχημα...
ομορφο...αρχοντικο...επιβλητ ικο...και παραλληλα αγριο οσο πρεπει για την κατηγορια! νομιζω οσο η mercedes, κανει βηματα προοδου στον σχεδιασμο....τοσο βηματα παει πισω η bmw τα τελευταια χρονια...!
sympether with chiefτης
![]()