Αρχικό μήνυμα απο
S8N
Η προσωπική μου γνώμη είναι πως εάν γνωρίζαμε τι χρωστούν τα κανάλια σε δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία, παραγωγούς, προμηθευτές κλπ καθώς και τί συμφέροντα υπάρχουν πίσω από κάθε όμιλο και δημοσιογραφικό οργανισμό, τότε θα αντιλαμβανόμασταν ότι όλη αυτή η τρομολαγνεία είναι σε μεγάλο βαθμό μια καθοδήγηση/διαμόρφωση της κοινής γνώμης προς εξυπηρέτηση κάποιων σκοπών.
Παλιά είχαμε τον Αυριανισμό που 'γκρέμισε τον Καραμανλισμό', σήμερα όμως τα πράγματα είναι χειρότερα: Είμαστε έρμαια κάποιων πρωτοκλασάτων δημοσιογράφων και των αφεντικών τους οι οποίοι επιλέγουν το τι λέγεται, τι γράφεται, τι γνωστοποιείται, τι αποκρύπτεται, ποιος κόβεται, ποιος αποσιωπάται, ακόμη και το ποιος ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ... Έχω βαρεθεί να ακούω ότι ο τάδε είναι φιλοκυβερνητικός, φιλοπαπανδρεϊκός, φιλοσημιτικός, φιλομητσοτακικός, φιλοκαραμανλικός, φιλοκαθεστωτικός ή και αντικαθεστωτικός...
Αλλά και που τα λέμε τί καταλαβαίνουμε? Γινόμαστε γραφικοί, χαρακτηριζόμαστε ως αριστεροί/αναρχικοί/δεν ξέρω κι εγώ τι, κινδυνεύουμε να φάμε και καμια μήνυση...
Ας κλειστούμε λοιπόν στο καβούκι μας μπροστά απ' το χαζοκούτι ώστε να κατεβάσουμε κι άλλο το IQ μας παρακολουθώντας την άθλια μεσημβρινή ζώνη, να ξερογλυφτούμε βλέποντας σε ν-οστή επανάληψη τα βυζιά της Pamela Anderson και τον κώλο του David Hasselhoff, να κλάψουμε με τη Σεχραζάτ που δεν παντρεύεται τον Ονούρ, να νιώσουμε καλύτερα βλέποντας την κατάντια κάποιων ταλαίπωρων συνανθρώπων μας στις εκπομπές επισκευής σπιτιών/αναδιάρθρωσης χρέους νοικοκυριών, να προβληματιστούμε με τα δελτία ειδήσεων των 8 των οποίων τα ρεπορτάζ συνοδεύονται και από επιβλητικές μουσικές επενδύσεις και τέλος ν' αποκοιμηθούμε λίγο πριν ο ήρωας άλλης μιας b-movie σώσει τον πλανήτη από αιρετικούς τρομοκράτες που ήθελαν να φέρουν στον κόσμο τον γιο του Αντίχρηστου γονιμοποιώντας τεχνητά μια παρθένα με το DNA που ανακάλυψαν σε αρχαίο ναυάγιο στο τρίγωνο των Βερμούδων όπου οδηγήθηκαν ψάχνοντας για τη Χαμένη Ατλαντίδα και για την οποία διάβασαν σε αρχαίο πάπυρο που ανακάλυψαν στην κοιλάδα των Βασιλέων, κρυμμένο στον πισινό της μούμιας της Ανξαναμούν(ας). Αυτή είναι ζωή! Αγάπη, πιάσε άλλη μια μπύγα.