Σελίδα 4 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 81

Θέμα: Κλήση χωρίς αποδείξεις (Πεταει ο γαιδαρος? Πεταει...)

Rides
    1

Προεπιλογή

Προσωπικά, δεν είχα ποτέ πρόβλημα από αστυνομικό όσον αφορά τροχαίες παραβάσεις και όσοι έλεγχοι μου έχουν γίνει, ήταν καθαρά τυπικοί και με ευγένεια. Αντίστοιχη ήταν και η στάση μου φυσικά.

Σε περιπτώσεις όμως που πέσει κάποιος σε ράμπο, χρειάζεται σίγουρα ευγένεια και ψυχραιμία, αλλά χιούμορ, ψευτοοικειότητες κλπ δεν έχουν θέση. Αν ο άλλος πάει να σε βγάλει τρελό, δεν θα το παίζεις και γελωτοποιός του από πάνω μήπως και αλλάξει γνώμη.
    Η καλύτερη λύση λοιπόν είναι να εξασκήσεις τα νόμιμα μέσα, να μην υπογράψεις τίποτα αν νομίζεις ότι είσαι αθώος και να ζητήσεις τον αριθμό του αστυνομικού, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες, ΝΟΜΙΜΕΣ ενέργειες από εκεί και πέρα (όπως σωστά έκανε ο paganis). Ούτε τσαμπουκάδες, ούτε δουλοπρέπεια χρειάζεται, άλλωστε τη δουλειά του υποτίθεται ότι κάνει ο αστυνομικός, ούτε φίλοι από το στρατό είμαστε, ούτε θα το πάμε στο φιλότιμο για κάτι που δε φταίμε.

Φυσικά, όλα αυτά ισχύουν γενικά για τους υπαλλήλους που δεν είναι σωστοί στη δουλειά τους, όχι μόνο για τους αστυνομικούς. Πρέπει να είμαστε τυπικοί αλλά και αυστηροί με τέτοιες περιπτώσεις, ώστε η κατάχρηση εξουσίας, oι κωλυσιεργίες κλπ να μειωθούν και ο καθένας να κάνει σωστά το καθήκον του.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

2. The Following 6 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

bmwcompactjohn (19-08-10), john (26-08-10), Nick bmwlover (05-09-10), paganis (20-08-10), Stathis (19-08-10), Vasilis (19-08-10)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φαν, από τη περιγραφή σου νομίζω ότι το παράκανες λίγο.

Όπως σου τα λέει ο Ιωάννης είναι, διπλωματία θέλει και σεβασμό να του δείξεις. Πιστεύω στο 99% των περιπτώσεων αυτό πιάνει και αν όντως δεν έχει κάτι ΄χειροπιαστό' θα σταματήσει στον τυπικό έλεγχο.

Τουλάχιστον τώρα ξέρεις τι να κάνεις next time...
    Κωστα και αλλοι με εχουν σταματησει και ημουν ευγενικος γιατι..αμοιβαια τα αισθηματα.
    Ο χθεσινος ουτε ετσι καταλαβαινε, ουτε αλλιως. Αφου θα τη φαω που θα τη φαω, ας τα πω να ησυχασω.

Εμπλοκη και καμμενο βιντεο του ευχομαι.

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φάνη κάνε τώρα ότι θα σου πει ο Θανάσης που είναι μέσα στα πράγματα

A...Kάνε και το σταυρό σου να πάρεις πίσω σύντομα το δίπλωμα...

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το σιγουρο ειναι πως θα χασει 2 πολυ δυνατες συναντησεις του φορουμ !!!!
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φανη στοκοι ανθρωποι υπαρχουν παντου και παντα θα υπαρχουν... "δωσε σε ενα σκουληκι εξουσια και αμεσως θα μεταμορφωθει σε υαινα (ταδε εφη δεν θυμαμαι ισως Βιλχεμ Ραιχ)
    Στο θεμα μας τωρα..
    Δυστυχως το αυτοκινητο σου καθως και το νεαρο της ηλικιας σου θα γινεται πολλες φορες "κραχτης" και τυχερων αλλα και ατυχων στιγμων οπως αυτη που αναφερεις.
    Αν εκεινο το βραδυ ησουν με φιατακι το πιθανοτερο ειναι να μην σου διναν καν σημασια...
    Το δικαιωμα σου να αμφισβητησεις την παραβαση ειναι αναφαιρετο και αν το εξασκησεις με τον αναλογο σεβασμο και ευγενεια τοτε,δυο πραγματα θα συμβουν ή θα τη γλυτωσεις με καποιο "συμβιβασμο" (κανεις δεν εχει ορεξη να τρεχει σε δικαστηρια) ή τα δικαστηρια θα δωσουν τη "λυση".
    Πολλοι δικαιωθηκαν αλλα και πολλοι τιμωρηθηκαν αυστηροτερα... εκτιμας την κατασταση και πραττεις κατα συνειδηση.
    Στη θεση σου τωρα θα πηγαινα με τον πατερα μου στο τμημα να κουβεντιασω το γεγονος με τον Διοικητη.
    Μηπως και γλυτωσεις το διπλωμα γιατι το προστιμο ξεχασε το θα πληρωθει...

υγ.
    Χωρις να ειμαι σιγουρος και ας απαντησουν οι αρμοδιοι,με αυτην τη ταχυτητα(μεσα σε πολη) που αυτοι "βεβαιωνουν" (ο λογος σου απεναντι στο λογο δυο Αστυνομικων) ειναι πλημελληματικη πραξη και μπορει να κινησει μεχρι και διαδικασια αυτοφωρου.
    Αν ισχυει αυτο να θεωρεις και τυχερο τον εαυτο σου.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το σιγουρο ειναι πως θα χασει 2 πολυ δυνατες συναντησεις του φορουμ !!!!
    Κάποιος φίλος θα τον φέρει!!! Του... κερ@τ& !!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    700¤, 2 μηνες διπλωμα
    Φάνη, κάτι δεν μου πάει καλά. Αν η κλήση γράφει αιτία: ταχύτητα άνω των 30 χλμ. μου φαίνεται υπερβολικό το πρόστιμο. Είσαι σίγουρος ;;;

Rides
    1

Προεπιλογή

μαλλον εννοει οτι τον εγραψε για 30χλμ. πανω απο το επιτρεπομενο οριο..

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    off topic Θυμασαι το Σεριφη της Κορινθου........τον θυματε κανεις ?
    ακομα τα κλαιω τα 350 με το μπουγελοφατσα....

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φάνη, κάτι δεν μου πάει καλά. Αν η κλήση γράφει αιτία: ταχύτητα άνω των 30 χλμ. μου φαίνεται υπερβολικό το πρόστιμο. Είσαι σίγουρος ;;;
    Αντωνη την εχω μπροστα μου.
    "Οδηγει με υπερβολικη ταχυτητα καθ'υπερβαση του κανονικου οριου ανω των 30ΧΛΜ".

Αν θυμαμαι καλα, οταν σε γραφουν για ταχυτητα, λεει ποσα χλμ πανω απο το οριο..αυτος εβαλε γενικα "ανω των 30χλμ" γιατι υπηρχε διαφωνια μεταξυ νυχιων δεικτη-μεσου (145-155).

Monsta ειπα ηδη, περασα τσουλητος απο το πρασινο που μολις ειχε αναψει και περιμενε το περιπολικο (μεσαια), και συνεχισα τσουλητος στην αριστερη μεχρι που εφτασα τα 100κατι. Το περιπολικο σερνοταν οσο κοιταζα το καθρεφτη, ξαφνικα κανει ενα μπραφ και ερχεται, μας πιανει πορτοκαλι και αυτος φρεναρε στο κοκκινο και οπισθεν για να γυρισει πισω να πει κανε δεξια.

Γιαννη εχεις δικιο.
    Αμα ηθελε λεφτα το ταμειο, μπορουσε να με γραψει για ενα σωρο αλλες μικροπαραβασεις, την επομενη φορα θα βγω με γκριζο μαλλι και καμια μασκα ala Tom Cruise επικινδυνες αποστολες (αυτες που γινονται ενα με το προσωπο) να δειχνω 30-40-50 φευγα να μη με σταματα ο καθε λιγουρης.

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP