Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 81

Θέμα: Κλήση χωρίς αποδείξεις (Πεταει ο γαιδαρος? Πεταει...)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

ατυχια φανη....! επρεπε, εφοσον δεν υπηρξαν αποδειξεις...να ζητησεις τον αριθμο του αστυνομικου ή εστω να σημειωνες τις πινακιδες του περιπολικου..ετσι ωστε να βρισκαμε το πληρωμα του! τα υπολοιπα ηταν θεμα ...τηλεφωνου....και μιας επισκεψης..! εμενα πριν κατι μηνες..αφου ειχα σταματησει σε διασταυρωση...παραχωρησα προτεραιωτητα...ελενξα..και αφου περασα, με ακολουθησε περιπολικο ..και με σταματησε για παραβιαση στοπ...! αφου επεμενε να με γραψει...του ζητησα τον αριθμο του...εγραψα την πινακιδα του...και ειπα οτι παω κατευθειαν στο τμημα για παραπονα..και τις ''απαραιτητες διαδικασιες''!....η βεβαιωση της παραβασης...μετατραπηκε σε τυπικο ελενχο....

Περιοχή
    Κορωπιστάν
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ατυχια φανη....! επρεπε, εφοσον δεν υπηρξαν αποδειξεις...να ζητησεις τον αριθμο του αστυνομικου ή εστω να σημειωνες τις πινακιδες του περιπολικου..ετσι ωστε να βρισκαμε το πληρωμα του! τα υπολοιπα ηταν θεμα ...τηλεφωνου....και μιας επισκεψης..! εμενα πριν κατι μηνες..αφου ειχα σταματησει σε διασταυρωση...παραχωρησα προτεραιωτητα...ελενξα..και αφου περασα, με ακολουθησε περιπολικο ..και με σταματησε για παραβιαση στοπ...! αφου επεμενε να με γραψει...του ζητησα τον αριθμο του...εγραψα την πινακιδα του...και ειπα οτι παω κατευθειαν στο τμημα για παραπονα..και τις ''απαραιτητες διαδικασιες''!....η βεβαιωση της παραβασης...μετατραπηκε σε τυπικο ελενχο....
    Πιστεύω πως αυτός δεν είναι σωστός τρόπος απέναντι σε Αστυνομικό,
    Εγώ προσωπικά θα το έπαιρνα σαν εκβιασμό η απειλή….
    Δεν νομίζω ότι φοβήθηκε ο Αστυνομικός από αυτό που έκανες, Εξαρχής δεν ήθελε να σε γράψει κ γι αυτό δεν σε έγραψε, απλά ήθελε να σου την ¨πει¨….

3. The Following 2 Users Say Thank You to ///M3L For This Useful Post:

BILL007 (19-08-10), Nick bmwlover (05-09-10)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ///M3L Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιστεύω πως αυτός δεν είναι σωστός τρόπος απέναντι σε Αστυνομικό,
    Εγώ προσωπικά θα το έπαιρνα σαν εκβιασμό η απειλή….
    Δεν νομίζω ότι φοβήθηκε ο Αστυνομικός από αυτό που έκανες, Εξαρχής δεν ήθελε να σε γράψει κ γι αυτό δεν σε έγραψε, απλά ήθελε να σου την ¨πει¨….
    δεν εκβιασα κανεναν...προασπισα τον εαυτο μου...σε μια αυθαιρετη πραξη! ειχα σταματησει κανονικα στο στοπ...ειχα ελενξει ..ειχα παραχωρησει πρωτεραιοτητα σε μια κυρια...και ερχοταν απο 100-120 μετρα μακρυα..το περιπολικο...και με σταματησε μετα απο 150 μετρα...χωρις να καταλαβω το γιατι! κατεβαινω και μου λεει με υφακι...πως περασα με στοπ...και να του δωσω τα στοιχεια μου...με το μπλοκακι ανα χειρας! εχω κανει χαζομαρες στον δρομο..με εχουν γραψει και το εχω δεχθει ...οχι ομως επειδη εκεινος...ειχε νευρα...να πληρωνω εγω τα κερατιατικα...εκεινος ειχε ως οπλο του...το σημα του...εγω το δικαιο...! και ναι ηθελε να με γραψει....απλα φοβηθηκε τις συνεπειες μιας αυθαιρετης πραξης...! αν με εγραφε...θα το κυνηγουσα οσο με επαιρνε...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP