Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 130

Θέμα: Sony Ericsson Xperia mini

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

το +30 ή το #31# και γενικα προθεματα που δουλεια τους δεν ειναι να καλουν αριθμο αλλα να του δινουν ιδιοτητες, ειναι ρυθμισμενο να μην "ενοχλουν" τις συσκευες.

Αυτο που λεει ο sharky οτι εχει παρατηρηθει πρεπει να ειναι bug λογικα στα carrier settings.

Οπως και να εχει, ολες οι λυσεις πρεπει να δοκιμαστουν μεχρι να βγαλεις ακρη τι ειναι αυτο που φταιει.

2. The Following User Says Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

stavr (19-08-10)

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

παιδια πως θα συνδεσω το κινητο με το pc? οταν το πηρα συνδεσα με usb στο pc μου και μου εβγαλε το κινητο 3 ενδηξεις, φορτηση-συνδεση με υπολογιστη και ακομα μια που δε θυμαμαι, τωρα οταν το συνδεω το κινητο με το pc κανει απευθειας φορτηση δε με ρωτα για συνδεση με pc και τετοια, τι κινηση να κανω απο το κινητο για να συνδεθει? προσπαθησα 2 μερες δεν εβγαλα ακρη και αν συνδεθω υπαρχει τροπος να μεταφερω τις επαφες μου στο pc? με το προγραμμα media go και pc companion γινετε? αν ναι πως?

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

τελικα καταφερα να το συνδεσω ηθελε μια ρυθμιση απο το τηλ (συνδεση εντοπισμος σφαλματων επρεπε να ειναι ενεργο) , τωρα για το πως θα περασω τις επαφες στο pc γνωριζει κανεις κατι?

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP