Τι μου θυμησες και ειχα ηρεμησει αυτες τις μερες.
Ακομα περιμενουμε να παρουμε πισω τον ΦΠΑ των 2008 και 2009 απο τις εξαγωγες που εχουμε κανει.
Εχουμε μια οικογενειακη επιχειρηση(η γυναικα μου) οπου ασχολειται με τις εξαγωγες βιβλιων,στελνουμε ελληνικα βιβλια σε ολο τον κοσμο,οπου υπαρχει ελληνισμος.
Οταν λοιπον μας ηρθε το εκκαθαριστικο και πηγαμε στην εφορια να ζητησουμε να γινει συνψηφισμος με αυτα που μας ΧΡΩΣΤΑΝΕ ο εφορος εβαλε τα γελια.
Για να μην τα πολυλογω και εκνευριζομαι,να σας πω οτι μετα απο αρκετο αγωνα καταφεραμε να κανονισουμε να μας δωσουν τον ΦΠΑ του 2009 μεσα στον Σεπτεμβρη,οσο για το 2008 μας ειπαν οτι θα μας το δωσουν μεχρι το τελος του χρονου.
Και κατι ακομα που δεν εχει αμμεση σχεση με την ανταγωνιστικοτητα αλλα δειχνει ποσο μπου....ο ειναι αυτο το κρατος.
Ηρθε το εκκαθαριστικο του πατερα μου,ο οποιος ειναι συνταξιουχος με αναπηρια 80% και του εχουν κοψει δωρα κλπ,του επιστρεφουν 680 ευρω αλλα μεσα στον φακελο δεν ειχε αποκομα να παει να εισπραξει τα χρηματα αλλα εγραφε οτι θα τον ενημερωσουν απο την ΔΟΥ του για το ποτε θα παρει τα χρηματα του.
Τι αλλο να πεις για ενα κρατος το οποιο κυνηγα οποιον δουλευει και τα δηλωνει ολα(μισθωτοι,συνταξιουχοι), οποιον καπνιζει(δεν με νοιαζει και πολυ αφου το εχω κοψει αλλα ειναι αληθεια) οποιον πινει και οποιον εχει αμαξι(ειδικα πανω απο 2000 κυβικα).
Να τους χαιρομαστε τετοιους ψηφιζαμε τοσα χρονια,τετοιους θα συνεχιζουμε να ψηφιζουμε καλα να μας κανουν λοιπον.
Αρκετα σας κουρασα,ωρα για μπανακι......