Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 28

Θέμα: [Z4] ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΖΑΝΤΑΣ ΣΕ 2,5i

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Patras
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν ήταν ζαντάς το παιδί... Σε συνάντηση με τα παιδιά του φόρουμ από Πάτρα ειπώθηκε αυτό! Τέσπα θα μείνω με τις 17αρες μάλλον ειδικά λόγω κόστους RFT... Συμβατικά δε με βλέπω να βάζω από τι στιγμή που δεν έχω ρεζέρβα!
    Όσο για ζάντες δεν ξέρω καν τι σημαίνει ακριβώς το offset και αν αλλάξω προς μεγαλύτερο ή μικρότερο τι διαφορές θα δώ!

***Τελικά με το κιτ τα ελαστικά επισκευάζονται μετά την χρήση του??

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο djkostas20 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ήταν ζαντάς το παιδί... Σε συνάντηση με τα παιδιά του φόρουμ από Πάτρα ειπώθηκε αυτό! Τέσπα θα μείνω με τις 17αρες μάλλον ειδικά λόγω κόστους RFT... Συμβατικά δε με βλέπω να βάζω από τι στιγμή που δεν έχω ρεζέρβα!
    Όσο για ζάντες δεν ξέρω καν τι σημαίνει ακριβώς το offset και αν αλλάξω προς μεγαλύτερο ή μικρότερο τι διαφορές θα δώ!

***Τελικά με το κιτ τα ελαστικά επισκευάζονται μετά την χρήση του??
    Αν ψάξεις σε παλαιοτερα αρθρα θα λύσεις πολλές απορίες σου.
    https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...F3%F4%E9%EA%DC

3. The Following User Says Thank You to Samaro For This Useful Post:

m-power_01 (27-09-10)

Περιοχή
    Corfu
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγώ έχω ακούσει απο άτομα που το σκίζουν ότι ναι χαλάει το στήσιμο. Φυσικά κερδίζεις σε άνεση αλλά όταν στρίβεις οριακά ή σε πολύ υψηλές ταχύτητες έχεις μια ανεπιθύμητη χαλαρότητα στην ανάρτηση με αλλαγή απο RFT σε συμβατικά...

Προσωπικά πάντως ενώ ήθελα να αλλάξω τα RFT στο Ε92 δεν θα το κάνω γιατί μετά απο πρόκα που έφαγα δεν σταμάτησα παρά έκανα τις δουλειές μου και μετά πήγα για επισκευή. Μεγάλη ευκολία και ειδικά αν κάνεις ταξίδια σκέψου το διπλά...
    Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σωστή παρατήρηση Πέτρο.
    Η δική μου εμπειρία πάντως με τα πολύ σκληρά rft bridgestone potenza λέι το εξής. Ο τροχός είναι εξαιρετικά βαρύς και το λινό τελείως άκαμπτο. Σε στροφή με σαμάρι ή εγκάρσιο κόψιμο, παίρνω την αίσθηση της μικρομετατόπισης του αυτοκινήτου. Αν έβαζα συμβατικά, θα είχα μαγουλιάσματα (μικρά έστω λόγω χαμηλού προφίλ) στις στροφές και αίσθηση κάποιας υποστροφής. Και εγώ μπερδεμένος είμαι ...

Ζυγίζοντας όλα τα υπέρ και τα κατά, κλίνω προς αλλαγή σε συμβατικά και προσθήκη ρεζέρβας πίσω. Αν είχα Ζ4 όπως ο φίλος, θα το είχα κάνει ήδη.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σωστή παρατήρηση Πέτρο.
    Η δική μου εμπειρία πάντως με τα πολύ σκληρά rft bridgestone potenza λέι το εξής. Ο τροχός είναι εξαιρετικά βαρύς και το λινό τελείως άκαμπτο. Σε στροφή με σαμάρι ή εγκάρσιο κόψιμο, παίρνω την αίσθηση της μικρομετατόπισης του αυτοκινήτου. Αν έβαζα συμβατικά, θα είχα μαγουλιάσματα (μικρά έστω λόγω χαμηλού προφίλ) στις στροφές και αίσθηση κάποιας υποστροφής. Και εγώ μπερδεμένος είμαι ...

Ζυγίζοντας όλα τα υπέρ και τα κατά, κλίνω προς αλλαγή σε συμβατικά και προσθήκη ρεζέρβας πίσω. Αν είχα Ζ4 όπως ο φίλος, θα το είχα κάνει ήδη.
    Και γω Πανο εχω ακριβως αυτο που περιγραφεις παρα πανω, ειδικα σε στροφη αναβει και το dsc και μου ψιλο κοβει γιατι νομιζει οτι κατι γινεται, ενω απλα περναω απο ενα σαμαρι στην στροφη.....αλλα και γω δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι αν βαλω συμβατικα θα ειμαι χαπυ.....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και γω Πανο εχω ακριβως αυτο που περιγραφεις παρα πανω, ειδικα σε στροφη αναβει και το dsc και μου ψιλο κοβει γιατι νομιζει οτι κατι γινεται, ενω απλα περναω απο ενα σαμαρι στην στροφη.....αλλα και γω δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι αν βαλω συμβατικα θα ειμαι χαπυ.....
    Γιάννη, ποιά rft έχεις εσύ ?
    Κάποια παιδιά εδώ μέσα μου έχουν συστήσει μαλακότερα rft από τα bridgestone. Εχεις άποψη ?

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιάννη, ποιά rft έχεις εσύ ?
    Κάποια παιδιά εδώ μέσα μου έχουν συστήσει μαλακότερα rft από τα bridgestone. Εχεις άποψη ?
    Εχω ακριβως τα ιδια με τα δικα σου!!!!! τα ειχε πανω απο την μανα του....αλλα τωρα τα εχω 3 χρονια και λεω να τα αλλαξω, αν και εχουν 15500χλμ...
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP