Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 142

Θέμα: Φανταρε φανταρε που πας?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτο Λευτερη ειναι ενας μυθος που εβγαλε καποιος που ηταν αλεξ/της αλλα του αρεσε να μεγαλοποιει τα πραγματα ενα πραγμα σα τους κυνηγους......
    Ενας αλεξ/της σε ολη του την θητεια οταν ημουν εγω εκανε με το ζορι 15-17 αλματα, με το ζορι.... οπτε τωρα που η θητεια ειναι 9 μηνες μιλαμε για 10 ριψεις το πολυ!!!οποτε εαν δεν υπαρχει καποια προδιαθεση πραγμα το οποιο θα φανει στις εξετασεις που θα κανεις στο 401, τοτε δεν υπαρχει προβλημα.
    Τωρα το να τραυματιστει καποιος σε μια πτωση, ναι υπαρχει αυτος ο κινδυνος, αλλα ειναι τοσο μικρος οσο και σε ολα τα επαγγελματα, οσο κιδυνευει να πεσει και να χτυπησει απο την σκαλωσια ενας πολυ εμπειρος χτιστης αλλο τοσο κινδυνευει και ενας αλεξ/της να παθει ατυχημα.
    Εγω περασα τα 27 αλματα (λογο ανιχνευτων) και οδεμια ενοχληση ειχα ποτε.
    εχω δυο πρωτοξαδερφα...που υπηρετησαν στους αλεξιπτωτιστες ...και οι δυο εχουν θεματα πλεον με την μεση τους!..

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχω δυο πρωτοξαδερφα...που υπηρετησαν στους αλεξιπτωτιστες ...και οι δυο εχουν θεματα πλεον με την μεση τους!..
    Δεν μπορω με κανενα τροπο να σε αμφισβητησω σε κατι τετοιο, το μονο που θα μπορουσα να αντιπαραθεσω θα ηταν να εχουν καποιου ιδους προδιαθεση, αλλα και παλι ισως και οχι.....

Στρατε το θεμα ειναι να πας καπου που θα σου αρεσει και θα περασεις και καλα συμφωνα με τις δικες σου ορεξεις!!, καλη θητεια σου ευχομαι εγω και με το καλο γρηγορα παλι κοντα μας!!!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP