Σελίδα 5 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 142

Θέμα: Φανταρε φανταρε που πας?

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αρη όπως και τους υπόλοιπους σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη και τις ευχές σας. Άλλη μια μικρή δοκιμασία της ζωής, ένα μικρό σχολείο, οι τελευταίες διακοπές διαρκείας. Δεν έχει σημασία ποίος είναι εκεί μέσα και τι κάλο κουβαλάει στο κεφάλι του. Είμαι αποφασισμένος να περάσω ωραία και αυτό θα κάνω.

Ελπίζω στην άδεια μου στην ορκομοσία να έχει επιστρέψει και ο deepBLUE και να κάνουμε μια μάχιμη συνάντηση μετά το καλοκαίρι που όλοι θα έχουμε επιστρέψει στην ρουτίνα. Στιγμές σαν τις παραπάνω θα επαναληφθούν με ασφάλεια πάντα. Αυτά τα βίντεο ειναι πραγματικά για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι.

Τις λίγες μέρες που απομένουν θα είμαι μαζί σας γιατί μετά τέρμα μιας και δεν θα έχω το μηλόφωνο μαζί μου.

P.S. Χαρακτηρισμοί που έχουν σχέση με τρωκτικά και αρούρια θα τιμωρούνται

2. The Following User Says Thank You to stratos For This Useful Post:

aristent (13-08-10)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

στρατακο...να χεις μια καλη και ηρεμη θητεια! ηρωισμους και εθελοντισμους ..αστους για αλλους....ο αφανης φανταρος ...ειναι ο ευτυχισμενος φανταρος! πιθανοτατα..η θητεια σου..θα ειναι η καλυτερη περιοδο της ζωης σου( τουλαχιστον για μενα ,μαζι με τις σπουδες ηταν) και θα κανεις τις ισχυροτερες φιλιες ! εκει που παρουσιαζεσαι...ειναι αρκετα καλα, τουλαχιστον για πεζικο..και εχει ατομα(φανταρους) με καποιο επιπεδο-σπουδασμενα, κυριως σε μηχανολογικη κατευθυνση!..οι καραβαναιοι ειναι παντου οι ιδιοι, (εκτος αεροποριας-πιλοτοι), οποτε υπομονη..και στ******σμος...πεταει ο γαιδαρος ''πεταει''...για οσο ο ανωτερος επιβλεπει! οσο για τα κιλα...μεχρι την ορκομωσια, επειδη εισαι καλοταισμενος...σιγουρα θα χασεις ( εγω ειχα χασει 6 κιλα και τοτε δεν ειχα και περιττα )...μετα ομως να προσεξεις μην ξαναπαρεις τα διπλασια...οπως και εγω! 9 μηνες ειμαι πολυ μικρο διαστημα...και στον στρατο, που ολο και με κατι ασχολησε ..περναει αερας! θα προσπαθησω να σε ερθω να σε δω ...σε καποιο επισκεπτηριο, και ισως φερω και την γυναικα σου μαζι να κανει παρεα στην δικη μου...!
    ΥΓ...για το καλο της μπεμπας σου...(για να μην σκουριαζει δηλαδη)...αναλαμβανω την τακτικη της βολτα-ξεμπουκωμα...αφιλοκερδως με την καλη μου την καρδια!! οχι για μενα...αλλα για χαρη της μπουμπου σου και της πατριδας ...που σε ντυνει στα χακι...! αντε φιλαρακι...καλος φανταρος..

4. The Following User Says Thank You to paganis For This Useful Post:

stratos (13-08-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγω επιμενω.....αμα πας στην πρωτη φωτο που εχω παρακατω......ανοιξε τον συνδεσμο να δεις ποσο μακρια απο το σπιτι σου θα εισαι......

https://maps.google.com/maps?f=d&sou...27595&t=h&z=15
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 24-01-11 στις 10:04
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω επιμενω.....αμα πας στην πρωτη φωτο που εχω παρακατω......ανοιξε τον συνδεσμο να δεις ποσο μακρια απο το σπιτι σου θα εισαι......

αν εννοεις τους αλεξιπτωτιστες που ειναι στο αεροδρομιο της ελευσινας..μιας και ημουν σμηνιτης εκει για 10 μηνες..δεν το λες και περιπτωση! προσωπικα, τους εβλεπα και τους λυπομουνα...εξαντλητικη εκπαιδευση( για τα δεδομενα...του κανω φανταριλικι και οχι μαζοχιζομαι)...εγερτηριο...α ο τα χαραματα...τρεξιμο.,,ολο το στρατοπεδο...πειθαρχεια...αδ εια στην χαξη και στην φεξη...και επιπλεον ολοι φευγουν με σακατεμενη την μεση τους,απο τις ριψεις
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 12-08-10 στις 22:18

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν εννοεις τους αλεξιπτωτιστες που ειναι στο αεροδρομιο της ελευσινας..μιας και ημουν σμηνιτης εκει για 10 μηνες..δεν το λες και περιπτωση! προσωπικα, τους εβλεπα και τους λυπομουνα...εξαντλητικη εκπαιδευση( για τα δεδομενα...του κανω φανταριλικι και οχι μαζοχιζομαι)...εγερτηριο...α ο τα χαραματα...τρεξιμο.,,ολο το στρατοπεδο...πειθαρχεια...αδ εια στην χαξη και στην φεξη...και επιπλεον ολοι φευγουν με σακατεμενη την μεση τους,απο τις ριψεις
    Λευτεράκη σε ευχαριστώ ρε φίλε, σε περιμένω να τις φέρεις όποτε θέλεις. Για το αυτοκίνητο δεν το συζητώ, στον φίλο μου δεν θα το έδινα?

Οσο για την σακατεμένη μέση είναι πολλοστή φορά που το ακούω

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτο Λευτερη ειναι ενας μυθος που εβγαλε καποιος που ηταν αλεξ/της αλλα του αρεσε να μεγαλοποιει τα πραγματα ενα πραγμα σα τους κυνηγους......
    Ενας αλεξ/της σε ολη του την θητεια οταν ημουν εγω εκανε με το ζορι 15-17 αλματα, με το ζορι.... οπτε τωρα που η θητεια ειναι 9 μηνες μιλαμε για 10 ριψεις το πολυ!!!οποτε εαν δεν υπαρχει καποια προδιαθεση πραγμα το οποιο θα φανει στις εξετασεις που θα κανεις στο 401, τοτε δεν υπαρχει προβλημα.
    Τωρα το να τραυματιστει καποιος σε μια πτωση, ναι υπαρχει αυτος ο κινδυνος, αλλα ειναι τοσο μικρος οσο και σε ολα τα επαγγελματα, οσο κιδυνευει να πεσει και να χτυπησει απο την σκαλωσια ενας πολυ εμπειρος χτιστης αλλο τοσο κινδυνευει και ενας αλεξ/της να παθει ατυχημα.
    Εγω περασα τα 27 αλματα (λογο ανιχνευτων) και οδεμια ενοχληση ειχα ποτε.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 13-08-10 στις 08:53
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

9. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Stathis (13-08-10)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτο Λευτερη ειναι ενας μυθος που εβγαλε καποιος που ηταν αλεξ/της αλλα του αρεσε να μεγαλοποιει τα πραγματα ενα πραγμα σα τους κυνηγους......
    Ενας αλεξ/της σε ολη του την θητεια οταν ημουν εγω εκανε με το ζορι 15-17 αλματα, με το ζορι.... οπτε τωρα που η θητεια ειναι 9 μηνες μιλαμε για 10 ριψεις το πολυ!!!οποτε εαν δεν υπαρχει καποια προδιαθεση πραγμα το οποιο θα φανει στις εξετασεις που θα κανεις στο 401, τοτε δεν υπαρχει προβλημα.
    Τωρα το να τραυματιστει καποιος σε μια πτωση, ναι υπαρχει αυτος ο κινδυνος, αλλα ειναι τοσο μικρος οσο και σε ολα τα επαγγελματα, οσο κιδυνευει να πεσει και να χτυπησει απο την σκαλωσια ενας πολυ εμπειρος χτιστης αλλο τοσο κινδυνευει και ενας αλεξ/της να παθει ατυχημα.
    Εγω περασα τα 27 αλματα (λογο ανιχνευτων) και οδεμια ενοχληση ειχα ποτε.
    εχω δυο πρωτοξαδερφα...που υπηρετησαν στους αλεξιπτωτιστες ...και οι δυο εχουν θεματα πλεον με την μεση τους!..

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Na ginei sinantisi/episkeptirio me ti proti efkairia....

Emeis ta peme apo konta strato k tha ta ksanapoume.
    To piksimo einai konta kai to lele se perimenei.

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

τρεις συμβουλες της τελευταιας στιγμης

Στον στρατο δεν γνωριζεις να κανεις απολυτως τιποτα...οταν θα ρωτανε διαφορα...
    Δεν γυρνας το βραδυ και πριν τη κατακλιση ασκοπα γυρω στο λοχο θα σε "μαζεψουν " για αγγαρειες
    Στη βολη ανοιγουμε το στομα ή βαζουμε κανα βαμβακι στο αυτι γιατι θα "σφυρανε"τα αυτια για μερες και ποτε μα ποτε δεν παιρνουμε μεγαλυτερο νουμερο αρβυλα απο οτι φοραμε επειδη καποιος ανοητος μας ειπε οτι θα μας χτυπησουν... θα κλαψεις αν το κανεις!!
    Αντε με το καλο!!!

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στρατο.....σου αφιερωνω το παρακατω στρατιωτικο ασμα ..... :

https://www.tube.lankaeuro.com/video...%B5%CF%82.html
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 13-08-10 στις 15:24

14. The Following User Says Thank You to Nikos For This Useful Post:

stratos (13-08-10)

Σελίδα 5 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία