Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 42

Θέμα: Που φτάσαν οι τιμές...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

δυστυχώς πέρα για πέρα αληθινά αυτά που λέει ο Στάθης..
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν το ανόητο κράτος ήθελε να ανατρέψει λίγο (προς ώφελός του) αυτή την εικόνα βούρκου στην αγορά αυτοκινήτου, θα μπορούσε άμεσα να επιτρέψει την ντιζελοκίνηση στα ΙΧ σε Αθήνα - Θεσ/νικη. Ο κόσμος ψάχνεται κάθε μέρα γιά μείωση του κόστους των καυσίμων του. Πολλοί θα ήταν θετικοί να επενδύσουν σε ένα μικρό, έστω, αυτοκίνητο με σύγχρονο diesel κινητήρα προκειμένου μεσοπρόθεσμα να βγούν κερδισμένοι από τη χαμηλότερη κατανάλωση. Ορίστε άμεσα έσοδα κύριοι !

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Διαβαστε τη στήλη του Λάσκαρι στους τροχούς του Αυγούστου και καμαρώστε για τα μυαλά που μας κυβερνούν. το 2008 το κράτος εισέπραξε 1,5 δις απο ΤΤ και ΦΠΑ. Το 2009 1,1 δις και φέτος οι προβλέψεις μιλούν για 500 εκ.

1 δις κάτω σε 2 χρόνια. Και δεν αποφασίζουν το αυτονόητο. Αφού πλέον έχουν μπεί τέτοιοι φόροι, δεν επαναφέρουν τουλάχιστον την απόσυρση σε συνδυασμό με την απαλλαγή από τα τέλη για το καινούργιο για κάποια χρόνια όπως ίσχυσε πριν 20 χρόνια περίπου να πάνε και τα σαράβαλα για σκραπ να μειωθεί και ο στόλος.
    Αφού βλέπουν ότι το σύστημα ΔΕΝ αντιδρά.

Και μάλιστα το είδαν ήδη από την αύξηση των τελών κυκλοφορίας.

Ρε μάγκες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ απορώ.

Απορώ γιατί τρελαίνεστε που βγαίνουν τέτοιοι νόμοι και τέτοιες προτάσεις.

Πείτε μου ΕΝΑΝ μ@λ@κ@ εκεί στη Βουλή που να
    1)είχε ποτέ πρόβλημα επιβίωσης
    2)είχε πληρώσει ο ΙΔΙΟΣ (όχι να του τα παρείχε το κράτος) τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΔΑ
    3)να είχε πρόβλημα αναζήτησης εργασίας
    4)είχε την ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ επαφή με την ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πραγματικότητα (και όχι αυτή που είχε ο Johny Depp και ο Del toro στην καλύτερη ταινία όλων των εποχών)
    5)έκατσε ποτέ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΑ να μελετήσει ένα πρόβλημα καθώς και τις συνέπειες της λύσης του
    6)ήταν πραγματικά επαναστάτης - ριζοσπαστικός (δε το λέω με την αριστερίστικη έννοια)

Από άνθρωπο που έχει δουλέψει, έχει ζοριστεί και έχει ζήσει ο ίδιος την ζωή του με δικό του κόπο δεν έχεις πολλά να φοβηθείς γιατί κατά 99% ξέρεις ότι ξέρει τι θα πει αξιοπρέπεια και λογική.

Από άνεργους, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ευθυνόφοβους μπορείς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να τα περιμένεις όλα.

Εδώ ο κόσμος καίγεται και ΟΛΟΙ οι πολιτικοί μας (ΜΗΔΕΝΟΣ εξαιρουμένου) είναι διακοπές.

Είναι να τρελαίνεσαι ή όχι; Εγώ πάντως ψηφίζω όχι.

Και είμαι 101% σίγουρος ότι μετά την είσπραξη της δεύτερης δόσης θα αρχίσει η πραγματική παρτούζα.

Αυτοί θέλουν να μας κάνουν να επαναπροσδιορίσουμε την έννοια της λογικής.

Αναρωτιέμαι, δεν υπάρχει ΕΝΑΣ να τους βγάλει από τη μιζέρια τους;

4. The Following 5 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

A8hnaios (11-08-10), bmwcompactjohn (11-08-10), Konstantinos E60 (11-08-10), Monsta (11-08-10), Thomelef (11-08-10)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αφού βλέπουν ότι το σύστημα ΔΕΝ αντιδρά.

Και μάλιστα το είδαν ήδη από την αύξηση των τελών κυκλοφορίας.

Ρε μάγκες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ απορώ.

Απορώ γιατί τρελαίνεστε που βγαίνουν τέτοιοι νόμοι και τέτοιες προτάσεις.

Πείτε μου ΕΝΑΝ μ@λ@κ@ εκεί στη Βουλή που να
    1)είχε ποτέ πρόβλημα επιβίωσης
    2)είχε πληρώσει ο ΙΔΙΟΣ (όχι να του τα παρείχε το κράτος) τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΔΑ
    3)να είχε πρόβλημα αναζήτησης εργασίας
    4)είχε την ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ επαφή με την ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πραγματικότητα (και όχι αυτή που είχε ο Johny Depp και ο Del toro στην καλύτερη ταινία όλων των εποχών)
    5)έκατσε ποτέ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΑ να μελετήσει ένα πρόβλημα καθώς και τις συνέπειες της λύσης του
    6)ήταν πραγματικά επαναστάτης - ριζοσπαστικός (δε το λέω με την αριστερίστικη έννοια)

Από άνθρωπο που έχει δουλέψει, έχει ζοριστεί και έχει ζήσει ο ίδιος την ζωή του με δικό του κόπο δεν έχεις πολλά να φοβηθείς γιατί κατά 99% ξέρεις ότι ξέρει τι θα πει αξιοπρέπεια και λογική.

Από άνεργους, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ευθυνόφοβους μπορείς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να τα περιμένεις όλα.

Εδώ ο κόσμος καίγεται και ΟΛΟΙ οι πολιτικοί μας (ΜΗΔΕΝΟΣ εξαιρουμένου) είναι διακοπές.

Είναι να τρελαίνεσαι ή όχι; Εγώ πάντως ψηφίζω όχι.

Και είμαι 101% σίγουρος ότι μετά την είσπραξη της δεύτερης δόσης θα αρχίσει η πραγματική παρτούζα.

Αυτοί θέλουν να μας κάνουν να επαναπροσδιορίσουμε την έννοια της λογικής.

Αναρωτιέμαι, δεν υπάρχει ΕΝΑΣ να τους βγάλει από τη μιζέρια τους;
    Σαν απάντηση, το έγραψα σε άλλο ποστ αλλά το ξαναγράφω.
    Πρόθεση ψήφου, 27% ΠΑΣΟΚ, 21% ΝΔ, 9% ΚΚΕ κλπ. ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 40%.
    Δηλαδή ένας στους δύο περίπου, ακόμη σκέφτεται να ψηφίσει τους καραγκιόζηδες.

Νομίζω είμαστε για μπάτσες και καλά κάνουν αυτά που μας κάνουν.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

6. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

bmwcompactjohn (11-08-10)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σαν απάντηση, το έγραψα σε άλλο ποστ αλλά το ξαναγράφω.
    Πρόθεση ψήφου, 27% ΠΑΣΟΚ, 21% ΝΔ, 9% ΚΚΕ κλπ. ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 40%.
    Δηλαδή ένας στους δύο περίπου, ακόμη σκέφτεται να ψηφίσει τους καραγκιόζηδες.

Νομίζω είμαστε για μπάτσες και καλά κάνουν αυτά που μας κάνουν.
    εγώ στη θέση σου δεν θα άκουγα τις έρευνες που γίνονται. Από ότι φαίνεται οι περισσότερες είναι κατευθυνόμενες αν αναλογιστούμε κιόλας από που πληρώνονται.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP