Μία στο τόσο, περίπου κάθε 4 με 6 εβδομάδες, παίρνω την 'Αγορά Αυτοκινήτου' έτσι για να δω λίγο τα νέα με τα μεταχειρισμένα.
Το τελευταίο τεύχος που έχω στα χέρια μου είναι της 28ης Ιουνίου και καθώς του ριχνα μια ματιά απόψε, έτυχε να ξεφυλλίσω τις τελευταίες σελίδες, εκείνες με τις τιμές των καινούριων.
Λοιπόν το ήξερα ότι τα καινούρια έχουν ακριβύνει, αλλά ακούστε τούτο εδώ....
Audi S3 --- 53.500
with S-tronic --- 57.100
tts coupe w/ s=tronic --- 73.900 εδώ έχω πέσει κάτω λέμε![]()
tts cabrio -----"------- 78.800
tt rs coupe --- ..............95.400
s5 ----------- 93.000 όταν είχε πρωτοβγεί είχε γύρω στα 75....αν κάνω λάθος διορθώστε με.
Άλλο: Το 335 έχει πάρει πάνω του .......17 χιλιάρικα από τότε που παρουσιάστηκε. Πόσο είχε πέρυσι τέτοια εποχή με τις μειώσεις ???
Άλλο: golf gti R 47.240, με dsg 50 στρογγυλά
passat cc που είναι και λίγα κυβικά 31.050 (από 25 κάτι όταν είχε παρουσιαστεί).
Τα παραδείγματα είναι τυχαία....
Και ερωτώ:
Έχουν παλαβώσει τελείως όμως ???????? Γυρίσαμε στις εποχές του '90 που βλέπαμε αυτοκίνητο πολλών κυβικών και λέγαμε 'ΟΥΑΟΥ αυτός έχει λεφτά !!!'
Μα τι γίνεται επιτέλους σε αυτή τη χώρα ?? Αντί να πηγαίνουμε μπροστά, πάμε πίσω ?? Βουτιά θανάτου λέγεται αυτό μια τέτοια απότομη αλλαγή !!!! Κάθε χρόνο άλλα πράγματα, να μη μπορείς να κάνεις κανένα προγραμματισμό στη ζωή σου ??? Δε βλέπουνε πόσο έχει ζημιωθεί ο χώρος του αυτοκινήτου ??? Περιμένουν το κοσμάκη να πάει να δώσει απλόχερα στο κράτος τον επιπλέον φόρο πολυτελείας για να πάρει ένα ......αμάξι ???? Είναι στα καλά τους ήθελα να ξερα ???? Ποτέ να μη σώσω να ξαναπάρω, από το να τα δώσω στα καραγκιοζάκιαΠΟΤΕ ΟΜΩΣ !!!!!!
Απόψε πέρναγα μπροστά από το κατάστημα της Louis Vuitton στη Κηφισιά. Ο κύριος 'γλάστρα' στην είσοδο κουστουμαρισμένος και εντός καταστήματος βέβαια για να μη ζεσταίνεται. Δεν είδα πουθενά στη βιτρίνα τους τη λέξη 'ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ'. Γιατί δεν πάνε σε αυτές τις επιχειρήσεις παρακαλώ να βάλουνε φόρο πολυτελείας που η κυρία με το Range θα διπλοπαρκάρει, για να πεταχτεί μια στιγμή μέσα να σκάσει 500 ευρουλάκια για ένα πορτοφολάκι ??? Αυτό δεν είναι πολυτέλεια εεεεε ????
Τα σχόλιά σας παρακαλώ.