Θωμα, δεν την παλευες πολυ εκει μεσα ε??Γραψε και αλλες οταν βρεις χρονο
![]()
Θωμα, δεν την παλευες πολυ εκει μεσα ε??Γραψε και αλλες οταν βρεις χρονο
![]()
Μετά τον Csi οι καλύτερες ιστορίες έβερ![]()
![]()
την ατάκα με το κακάο λέω να την βάλω υπογραφή![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
πείγα...
οι άλλοι επίστρατοι έκαναν τέρατα...
δεν έμεινε χώρος για να κάνω εγώ τπτ...
εδώ ο άλλος βγήκε απο την γραμμή της
αναφοράς και πείγε μπροστά στον δοίκα
και κοίταξε το ταμπελάκι με το όνομα του
(που τον λέγαν τσιμπουκλή)και τι είπε ο
θεός ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τσιμπουκλής????????????????ωραίο επίθετο
ρε φιλαράκι...και την γυναίκα σου πώς την
φωνάζουνε να πούμε???
εγώ απλά κατέβηκα με το μποξεράκι στην
αναφορά και πάτησα έναν τηλεφωνικό καυγά
με την δικιά μου. περίμεναν όλοι κάνα τέταρτο
να κλείσω το τηλ για να γίνει η αναφορά...
και όλα στο ίδιο στρατόπεδο...
sympether with chiefτης
ειμαστε μεσα ολος ο θαλαμος καπνιζουμε παιζουμε χαρτια κλπ.
Ξαφνικα μπαινει ενας λοχιας μονιμος(σμηνιας) νεοτερος σε ηλικια απο μενα.
Και μας βαζει ολους να αναφερομαστε και να βαραμε προσοχες.
Φτανει η ωρα του κρητικου να αναφερθει ελα που δε καταλαβαινε κανεις τιποτα απο αυτα που ελεγε
Εσυ στο βαθος ο τελευταιος ακουσες το ονομα του συναδελφου σου;
Απαντω οτι ακουσα.
Επανελαβε μου λεει
Σας αναφερω οτι δεν ακουσα απανταω
Ρε σαλονικιε με δουλευεις ; Σκυψτε ολοι να παρετε καμψεις
Κανω να σκυψω κι εγω και λεει ολοι περνουν καμψεις εκτος απο το Σαλονικιο 4ημερες φανταρος
Το καψονι πηγε κανα 20λεπτο. Φευγει ο Σμηνιας κι ολοι μου λενε δε πειραζει ο κρητικος μου λεει να μαι καλα
Γιος βουλευτη μου ζητησε τα ρεστα γιατι για τα ψεμματα μου πηρε 70 καμψεις.
Φευγω καβουριγια εκπαιδευση
εισαι ακουρευτος μου λεει ο μοιραρχος εισαι εξοδουχος πας για κουρεμα.
φευγω για κουρεμα και μην εχοντας που να διανυκτερευσω γυριζω μεσα και με περιμενει διπλο νουμερο.(να γα ω λεω)
Περνω το g3 και παω για σκοπια τρωω εφοδο απο κομμενο ιπταμενο συνομιλικο μου με φαβοριτα 7-8 ποντους
Πρωτη φορα το βλεπω χωρις διακριτικαο τυπος, αρπα κολα αναγνωριση νομιζοντας οτι ο εφοδευων ειναι παλιοσειρι.Αποτελεσμα κρουασαν 7 days
Κοινως στο καβουρι τιποτα να θυμαμαι και να γελαω
Απο εκει αμπελωνα διπλα στο τυρναβο.Ηταν πεδιο βολης πολυ φαι πολυ αραλικι
Απο εκει μικρα Θεσσαλονικης. ΜΙΚΡΑ = ΠΙΚΡΑ
οταν εβγαινα εξοδουχος εβγαινα 10 το βραδυ για να μπω 5;30 το πρωι της επομενης .Το πσκ που ημουν εξοδουχος ειχα και αγημα στο λευκο πυργο.Συνηθως την κοπανουσα και για τιμωρια μου κοβαν το πσκ
Παραλληλα εδινα υπηρεσιες στο tacan τριλοφου.Εκει γινοταν της Κορεας.
Ενα βραδακι μετα απο πολυ ρετσινα ανακαλυπτω ενα ποντικο στη τουαλετα.Τρυπωνει ο μπαγασας σε μια τρυπα.Παιρνω το οινοπνευμα παιρνω ζιπελαιο παιρνω πετρελαιο θερμανσης και χωνω στη τρυπα συνεχεια . ο π...στης δε βγαινει με τιποτα.Και λεω θα το φουντωσω... Αναβω το ζιπο αρπαζει και η τρυπα ....πετιεται κι ο ποντικος με ηλεκτρικ μπερτα στη πλατη κι αρχιζει και τρεχει ο ατιμος πολυ γρηγορα και κατευθυνεται σε χωραφι με σιταρι ετοιμο για θερισμα....Απο τη τρομαρα μου μου εφυγε η σουρα με τη μια....ευτυχως ο ποντικος κλαταρε καμια δεκα μετρα πριν το χωραφι.
Τους επομενους 6 μηνες δεν εκανα αλλες χοντραδες
Αυτο που θυμαμαι γενικα ηταν οτι εφαγα αρκετες στερισεις εξοδου επειδη δε ημουν υπακουος και προσπαθουσα να κανω το σωστο και οχι αυτα που μου λεγαν τα πιλαφια(καραβαναδες)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kplc16 : 10-08-10 στις 16:19
παιδιά με αυτά που γράφετε δεν μας αφήνετε να δουλέψουμε. Έλεος έxω ξεραθεί![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη liakos : 10-08-10 στις 16:28
Παρουσιάστικα στην Τρίπολη Αεροπορία στις 7/9/1992 Ε'92,εχω πολλά να πω και καλά και κακά,αλλά λίγα πράγματα μου μείνανε,τα καλά είναι που στην σκοπιά στην Κρήτη είχα σχεδόν μέρα νύχτα γυναικεία παρέααλλά και καλό φαγητό,μιας και ήταν κοντά το σπίτι της,και ότι βγαίναμε συχνά εξοδούχοι 1 μέσα 1 έξω,και ξέρεις τώρα Κρήτη είναι αυτή,κρίμα που δεν την πέτυχα καλοκαίρι,μετά πήρα το μπούλο στο Χορτιάτη Θεσ/νικης,τα καλά εκεί ήταν το πολύ σουβλάκι που τρώγαμε
είχα δικό μου δωμάτιο αφού ήμουν Αρχιηλεκτρολόγος Ραντάρ,το γεράκι που μεγάλωνα επί 10 μήνες,και τα κακά!!!πολλές ώρες σκοπιά,παρ'ολα που έμενα Θεσσαλονίκη έβγαινα 5 μέσα 1 έξω,πλημμύρισα τα μισά ραντάρ με πετρέλαιο,από υπερπλήρωση δεξαμενής,την είχα ξεχάσει γιατί το μυαλό μου ήταν στα σουβλάκια να μην καούν,και κάικα έγω με 30 μέρες φυλακή,αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά,η μέρες φυλάκισης είχαν σβηστεί,λόγω ότι βρήκα φωτιά και την έσβησα φυσικά στις ηλεκτρογενήτριες,έχουμε και άλλα πολλά να πούμε,αλλά άλλη φορά.........
''One love three letters'' .....BMW
μια μικρη ανθρωπινη ιστορια απο τις πολλες που εζησα
Φεβρουαριος του 91 νησος Μυτιληνη μετα απο 1 1/2 μηνα επιφυλακη λογω πολεμου στο Ιρακ χωρις αδειες .
Φανταρακι κανα 2 σειρες μετα απο μενα παιρνει αδεια μετα απο 4 μηνες και αντι να τον βλεπω χαρουμενο ,με κοιταζει και λεει ειμαι αφραγκος δεν θα φυγω...
Παιρναμε καλο μισθο τοτε σαν δοκιμοι και του βγαζω 4 χιλιαρικα οσα ειχα πανω μου εκεινο το βραδυ ,του λεω φευγεις αυριο κανον ικα να πας σπιτι και αμα γυρισεις τα βρισκουμε.
Μολις γυρισε με πετυχαινει παλι σε υπηρεσια νυχτα στο Λ/Σ με 39 πυρετο απο κρυωμα και με καταρακτωδη βροχη και ψοφοκρυο αφου μου εχει δωσει τα λεφτα παιρνει το χιτωνιο μου και βγαινει 2 την νυχτα για την καθορισμενη εφοδο στο στρατοπεδο(45 λεπτα συνολικος γυρος ποδαρατο με υποχρεωτικη υπογραφη σε ολες τις σκοπιες) αντι να βγω εγω .
Κατι τετοιες στιγμες εκτιμας τους συνανθρωπους ,καλη ωρα οπου να ναι το παληκαρι.
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
aristent (11-08-10), fanisk (11-08-10), joseph (11-08-10), Ptboul (11-08-10), Samaro (11-08-10), Thomelef (11-08-10), Tsakirakos (11-08-10), valantis544 (11-08-10), ΦΑΝΗΣ (11-08-10)
Ιούνιος του 1996, 7 μηνών φαντάρος, μόλις έχω παρουσιαστεί στην παραμεθόριο μονάδα (Λαγός Διδυμοτείχου, 500 ΤΔΒ). Είμαι σε γραφείο (ουσιαστικά το workshop του τηλεπικοινωνιακού υλικού) μαζί με τον μονιμά Ανθυπασπιστή-προιστάμενο του γραφείου, και κανα-δυο υπολοχαγούς. Οι μονιμάδες έχουν πιάσει την κουβέντα και ο Ανθστής μου ζητάει να του φτιάξω ελληνικό καφέ σε γκαζάκι που υπήρχε επι τούτου. Έλα όμως που το γκαζάκι τελειώνει και ο υποφαινόμενος πάει να βάλει καινούργια φιάλη σε ένα εφεδρικό, δεύτερο γκαζάκι που υπήρχε δίπλα ΧΩΡΙΣ να σβήσει το πρώτο![]()
![]()
Αποτέλεσμα: το γκαζάκι λαμπαδιάζει με φλόγα ενός μέτρου σχεδόν στα χέρια μου, ενστικτωδώς το πετάω μακριά, προς τη γωνία -εκεί που ήταν το γραφείο του Ανθστή και είχαν μαζευτεί και οι υπόλοιποι μονιμάδες. Για πότε ξεκινάνε όλοι να πηδούν έξω απο το παράθυρο -κομμάντα ρεεεε- ούτε που πρόλαβα να δω. Τελικά τη φωτιά τη γλυτώσαμε, τη φυλακή τη γλύτωσα, δε γλύτωσα όμως τα παρατσούκλια που θα μου έμεναν για τους υπόλοιπους 8 μήνες που έκατσα εκεί: γκαζάκιας, γκαζοφονιάς, πυρομανής κλπ κλπ.
Και ένα περίεργο πράγμα ρε παιδί μου: αυτός ο Ανθυπασπιστής απο κείνη τη μέρα σα να με αντιπάθησε και με έγραψε στου διαόλου τα κατάστιχα, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί... Αυτοί οι γκάτζοι μάλλον είναι περίεργοι τελικά![]()
![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 330Ci : 11-08-10 στις 21:34