Τραβα ρε μουχλα εκει που σου ειπα........διπλα στο σπιτι σου θα εισαι......
Στρατο!!!! ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ!!!
ΟΧΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ.....οπως λενε "εκει που τελειωνει η λογικη αρχιζει ο στρατος!!!"δεν ειναι μακρια απο την αληθεια.....
Τελος παντων αφιερωνω το παρακατω βιντεο απο τη χθεσινη εκπομπη "κοιτα τι εκανες" με τη Χαρουλα!!!
εχει καποια καθυστερηση στον ηχο....αλλα αξιζει!!!
joseph (12-08-10)
Καλή θητεία.
Και μην παίρνεις τίποτα προσωπικά - σοβαρά.
Στράτοοοοοο!!!
Καλη θητεία και από μένα, μην ανησυχείς, δεν θα καταλάβεις πότε θα τελειώσει!!!
...
Σου ευχομαι και εγω καλη θητεια να εχεις και οσο πιο χαλαρη γινεται!
Κοιτα μην αρχισεις να διπλοτουρμπιζεις τις καναδεζες εκει!!!! χαχαχαχαχα
Αντε καλη θητεια και να περασεις οσο καλυτερα γινεται!!!
Ρε συ δε ξέρει τι είναι οι Καναδέζες ακόμα και θα πάει το μυαλό του στο πονηρό
Στρατούλι καλή θητεία να χεις αγορίνα και θα δεις ότι θα χει πολύ πλάκα αν δε το πάρεις στα σοβαρά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή την εποχή που παρουσιάζεσαι θα χάσεις κιλάκια.
Και άσε τους αλεξιπτωτιστές και τους πατριωτισμούς. Φιλαράκι απολύθηκε πριν ένα 6-μηνο, φοβερή εμπειρία λέει, αλλά το μ@μήσι που έφαγε θα χει να το διηγείται αργότερα στα.....παιδιά του, ίσως και στα εγγόνια του.
Να μπεις και να βγεις θες. Τουρίστας μπορείς να είσαι ? Άρπαξε την ευκαιρία!
Ptboul (10-08-10)
Αν και δεν έχω πάει ακόμα στρατό ώστε να δώσω κάποια συμβουλή εκ πείρας, σου εύχομαι να έχεις καλή θητεία χωρίς απρόοπτα και με όσο το δυνατόν λιγότερο τρέξιμο-αγγαρείες.
Υπομονή για μερικούς μήνες και μη μασάς καθόλου με το συνονόματό σου (Στράτος-στρατός)..![]()
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
9 μήνες???
Αυτό δεν ειναι θυτεία. Διακοπές ειναι. Τι να πω εγω ρε που ηταν η θυτεία 26 μηνες και με δυο στρατοδικεία πηγε στους 29???
Και παλι καλα περασα....
Ετσι ειναι...
Ελα ΕΛΔΥΚ.Τις "προδιαγραφες" τις εχεις.
p.s. Το πρωτο μου στρατοδικείο ήταν για μαλακίες με χρονομετρο και τρακάρισμα άρματος μεταφοράς προσωπικού 6τροχο VAP γαλλικής κατασκευής.
...παντα μου αρεσαν οι χωματινοι αγωνες...