Εκει απλα θα αποφυγεις την ταλαιπωρια με την οδικη αλλα θα σου στοιχησει πιο πολυ αφου κατι θα δωσεις και στην bmw mobile care + την μπαταρια.Αλλα στο μισαωρο θα εχουν ερθει τσακ μπαμ δλδ.Φιλε Zeovani επειδη τους χρειαστηκα και εγω καποτε αλλα δεν ηταν μπαταρια τα πραγματα εχουν ως εξης.Ερχονται παρολο που δεν εισαι εγγεγραμενος και σε χρεωνουν την εργασια.Εαν δεν μπορουν να το φτιαξουν στο πανε με πλατφορμα σε καποια αντιπροσωπεια bmw οχι στο τοπικο σου συνεργειο και φυσικα σε χρεωνουν και παλι.Οποτε αν δεν μπορεις να το βαλεις μπροστα μονος σου καλεσε την οδικη σου αφου εχεις.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HULK : 09-08-10 στις 21:24
Εγώ πάλι πιστεύω ότι αν το βάλει μπροστά και κάνει ένα ταξιδάκι, μια χαρά θα είναι το αυτοκίνητο.
Θα φορτίσει.
Αν πάλι δεν φορτίσει, εντάξει, την αλλάζει όπου τον αφήσει, δεν είναι θέμα, οδική βοήθεια έχει, καλώδια υπάρχουν...
BILL007 (09-08-10), oldcarskickass (10-08-10)
Βαλ' το μπροστα και μετα παρε σβαρνα τα συνεργεια να κανεις ερευνα αγορας![]()
Ειλικρινά παιδιά δεν με ενδιαφέρει καθόλου η απόκλιση μεταξύ 130-200 ευρώ εάν είναι να έρθουν από τη BMW MOBILE CARE και να μου περάσουν την καινούργια μπαταρία και όχι απλά να μου βάλουν μπροστά το αμάξι...
3 απορίες έχω:
1)Εφόσον είναι της BMW MOBILE CARE άρα μου περνάν μπαταρία τιμής αντιπροσωπείας ή τιμής χαμηλότερης από αντιπροσωπείας?
2) Εφόσον εξαντλήσω την πιθανότητα να του βάλω εγώ μπρος με τους πόλους θα τους φωνάξω. Εάν τους πω "απλά βάλτε μου μπρος το αμάξι να κάνω προς το παρόν τη δουλειά μου" αυτοί θα προσπαθήσουν με διαφορετικό τρόπο να μου το βάλουν μπρος?
3)η Οδική βοήθεια που πληρώνω από την ασφάλειά μου μπορεί να κάνει ακριβώς το ίδιο με την BMW MOBILE CARE και ακόμη να μου βάλει μπαταρία αντιπροσωπείας?
1)Σίγουρα τιμή ίδιας ή και λίγο μεγαλύτερης...Μικρότερης δεν νομίζω...Μπορείς απλά να πάρεις τηλ. και να τους ρωτήσεις
3)Μπορεί να στο βάλει σίγουρα μπροστά με τα καλώδια.Μπαταρία αντιπροσωπίας λίγο χλωμό...
για το 2 δεν γνωρίζω τι άλλες τεχνικές υπάρχουν εκτός απο καλώδια και αντικατάσταση μπαταρίας![]()
Προφανώς αυτές οι προσφορές είναι αφού πάρει το αμάξι και κάνω τις διακοπές μου, γιατί προς το παρόν θέλω να του βάλω μπροστά...
Και ερωτώ: Μπορεί κάποιος από αυτούς τους επαγγελματίες να έρθει σπίτι μου?
Τελικά παιδιά κανείς δεν μου απάντησε στο ερώτημα που είχα θέσει από την αρχή...
Τελικά έχω ξεκλειδώσει την πόρτα του οδηγού (που έχει και το κλειδί)... Εάν την ανοίξω σίγουρα δεν θα βαράει κανένας συναγερμός βραδιάτικα έτσι?
Αφού δεν ανάβει πλέον το αμάξι με κανένα κουμπί δεν έχω φόβο έτσι?
Και κάτι άλλο, επειδή έχω και ένα άλλο BMW που εδώ και 2 μήνες τα έχει φτήσει από μπαταρία όντας αυτό σε συνεχή χρήση όμως (είναι μοντέλο 89') μπορώ εάν επιθυμώ να καλέσω την ίδια εταιρεία? Με συμφέρει ή θα μοσχοαγοράσω μία μπαταρία τόσο παλιού μοντέλου ενώ μπορώ να την ψάξω στο internet?
thanks
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zeovani : 09-08-10 στις 21:52