Σελίδα 19 από 37 ΠρώτηΠρώτη ... 9171819202129 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 181 έως 190 από 369

Θέμα: Τι σειρα ησασταν στον στρατο.....???????

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειχα την ατυχια ο πεθερος μου να ειναι Αντιστρατηγος την εποχη που υπηρετησα.
    Να σας πω μια φαση που εγινε στη Μυκονο;
    (γιατι οπως καταλαβατε απο τα Ελληνικα Στρατα..... δεν τοχω και πολυ το θεμα)
    Και εγώ σε αυτή τη συνομοιταξία ανήκω ... των τσάτσων του στρατεύματος ... Εκανα 23 μήνες αεροπορία (86 -88) στην παραμεθόριο του Τατοίου 7.30πμ - 2.30μμ ...

Εκανα όμως φίλους χειριστές μαχητικών και διδάχτηκα ότι οι ιστορίες τρόμου που ακούγονται στην αυτοκινητιστική πιάτσα γι αυτούς είναι παραμύθια γιά μικρά παιδάκια ... Μία ώρα ασκήσεων για αυτούς τους μάγκες βγάζει όση αδρεναλίνη μπορεί να δώσει ένα Μ5 στη ζωή μας ολόκληρη !

2. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

aristent (06-08-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο joseph Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρμολια, 96 ΤΥΠΕΘ 1 μηνα, και μετα αποσπαση στην ταξιαρχια 8 μηνες οδηγος λεωφορειου, ειχα ερθει καμποσες φορες καρδαμυλα!! πολυ μαυριλα τοτε!!

Υ.Γ Να διορθωσω καλοκαιρι του 96 ημουν το 97 χειμωνα πηρα μεταθεση
    φίλε μου τώρα γράφω από Αρμόλια(καταγωγή της γυναίκας μου και διακοποτόπος)
    τούρμπο και πράσινα άλογα

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και εγώ σε αυτή τη συνομοιταξία ανήκω ... των τσάτσων του στρατεύματος ... Εκανα 23 μήνες αεροπορία (86 -88) στην παραμεθόριο του Τατοίου 7.30πμ - 2.30μμ ...

Εκανα όμως φίλους χειριστές μαχητικών και διδάχτηκα ότι οι ιστορίες τρόμου που ακούγονται στην αυτοκινητιστική πιάτσα γι αυτούς είναι παραμύθια γιά μικρά παιδάκια ... Μία ώρα ασκήσεων για αυτούς τους μάγκες βγάζει όση αδρεναλίνη μπορεί να δώσει ένα Μ5 στη ζωή μας ολόκληρη !
    Μία από τα ίδια και εγώ..............
    Μετά την Τρίπολη πάω στην Μίκρα Θεσσαλονίκης και παίρνουμε τα όπλα να τα τσεκάρουμε στην βολιδοδόχο (αν το λέω σωστά ) για να πάμε για σκοπιά, δοκιμάζω εγώ άδειος, ένα παλικάρι μετά από εμένα πως του ήρθε, αφηρημένος κ.τ.λ. βάζει τον γεμιστήρα μέσα μέσα και δοκιμάζει, ΜΠΑΜ (ήταν και λίγο κλειστός ο χώρος) το τι έγινε περιττό να σας το περιγράψω, το ευτύχημα ήταν ότι δεν ήταν το όπλο το καταριπάς γιατί αλλιώς τώρα δεν θα ήμουν εδώ να σας τα πω!!!!

Έρχονται οι μεταθέσεις για φύγουμε από Θεσσαλονίκη, έχω βάλει λυτούς και δεμένους για να πάω Λάρισα ( μόνο 2 άτομα θα πήγαιναν εκεί..) με φωνάζουν και ακούω Σκύρο!!!!
    Έπρεπε να με δείτε εκείνη την στιγμή, τρελάθηκαααα έβριζα κ.τ.λ. ρωτάω που είναι αυτό?????Έρχεται ένα φιλαράκι και μου λέει παπάρα μην κάνεις έτσι θα περάσουμε τέλεια στην Σκύρο.
    Πάμε Σκύρο εεε εδώ τι να σας πω, απλά ότι μου ήρθε η μετάθεση για Λάρισα και την έκοψα!!!
    17 μηνάκια στην Σκύρο πέρασα τέλεια, γνώρισα φίλους που έχουμε ακόμα επαφές!!!!!

5. The Following 2 Users Say Thank You to bill_m3 For This Useful Post:

aristent (07-08-10), Nino (07-08-10)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill987 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μία από τα ίδια και εγώ..............
    Μετά την Τρίπολη πάω στην Μίκρα Θεσσαλονίκης και παίρνουμε τα όπλα να τα τσεκάρουμε στην βολιδοδόχο (αν το λέω σωστά ) για να πάμε για σκοπιά, δοκιμάζω εγώ άδειος, ένα παλικάρι μετά από εμένα πως του ήρθε, αφηρημένος κ.τ.λ. βάζει τον γεμιστήρα μέσα μέσα και δοκιμάζει, ΜΠΑΜ (ήταν και λίγο κλειστός ο χώρος) το τι έγινε περιττό να σας το περιγράψω, το ευτύχημα ήταν ότι δεν ήταν το όπλο το καταριπάς γιατί αλλιώς τώρα δεν θα ήμουν εδώ να σας τα πω!!!!

Έρχονται οι μεταθέσεις για φύγουμε από Θεσσαλονίκη, έχω βάλει λυτούς και δεμένους για να πάω Λάρισα ( μόνο 2 άτομα θα πήγαιναν εκεί..) με φωνάζουν και ακούω Σκύρο!!!!
    Έπρεπε να με δείτε εκείνη την στιγμή, τρελάθηκαααα έβριζα κ.τ.λ. ρωτάω που είναι αυτό?????Έρχεται ένα φιλαράκι και μου λέει παπάρα μην κάνεις έτσι θα περάσουμε τέλεια στην Σκύρο.
    Πάμε Σκύρο εεε εδώ τι να σας πω, απλά ότι μου ήρθε η μετάθεση για Λάρισα και την έκοψα!!!
    17 μηνάκια στην Σκύρο πέρασα τέλεια, γνώρισα φίλους που έχουμε ακόμα επαφές!!!!!
    Ρεεεεεεε τσατσοι!!!!!

Καλα να "παθεις" που ηθελες Λαρισα....διακοπες στην Σκυρο τωρα...... να θυμηθεις τα παλια!!!

Αντε καλα το πατε το θρεντ!!!μεχρι στιγμης εχω γελασει αρκετα και σχεδον δακρυσα απο καποιες ιστοριες.....αυτα ειναι δωστε υλικο!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Αμεσως μετα το σχολειο μου ηρθε το χαρτι για φανταρος.......ακολουθησα την επιλογη μου και παρουσιαστικα αμεσως......
    Μεγαλο πευκο, Απριλης του 92......μαζι με εναν κολητο μου φιλο απο το χωριο
    Και οι δυο μαζι, στο ιδιο μερος στον ιδιο λοχο!!!!.Ολοι καταλαβαινετε εδω μεσα ποσο μεγαλη υποθεση ειναι να εχεις καποιον δικο σου μαζι!!!!!!
    Μαζι στις πλακες, μαζι και στο αντιγοπινγκ!!!!
    Μια μερα σε μια απο τις πορειες προς το καντηλι, ακουμε τον θορυβο αεροπολανου.........δυνατα, τοτε ο δοιμηρητης μας μας δινει στοπ και μας λεει να το κοιταξουμε .....
    Ηταν ενα c130 ( ουτε που ειχα ξαναδει) και μολις αρχισε να ριχνει στην ζωνη ριψης της παχης τους αλεξιπτωτιστες που κουβαλουσε!!!!
    Επαθα σοκ!!!! δεν μπορουσα να το πιστεψω οτι εβλεπα κατι τετοιο απο σχετικα κοντινη αποσταση live με τα ματια μου........
    Ολη την ημερα το σκεφτομουν, δεν ελεγα τιποτα στον κολητο μου γιατι μαλακες τους ανεβαζε μαλακες τους κατεβαζε, τρελους που πανε γυρευωντας...... ολη μερα......
    Ενα πρωι λοιπον, μας μαζευουν ολους στο προαυλιο....και τοτε!!!!! σκανε μυτη κατι τυποι με παραλαγες (τοτε μονο φεοπρασινα φορουσαμε) και σηματα πολλα στο στηθος και ενα περιεργο και τρελα ψαρωτικο ΜΑΥΡΟ τζοκευ κατεβασμενο μεχρι τα ματια.......
    Και κανουν την εξης ερωτηση......ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΗΣΤΗΣ???
    ΕΓΩ!!!!!!
    Ναμαι λοιπον μετα απο 2 εβδομαδες στοιβαγμενος μαζι με πολλους αλλους σε σταγιερ και να κατευθηνομαι προς ελευσινα......στη 2η μαλ...
    Περασα καποιες πολυ δυσκολες εβδομαδες αλλα τελικα περασα και εφτασε η ωρα για το μεγαλο βημα.....
    Πρωι.......κρυο......αεροδρομιο ελευσινας....ολοι χλωμοι και βυθιζμενοι σε σκεψεις........και ξαφνικα....περνουν μπρος και οι 4 μηχανες ενος C.....και ακουγεται μια φωνη....ολοι ορθιοι!!!!!
    Αυτο ηταν με ελουσε κρυος υδρωτας!!!!!
    Τι κανω εδω????, θα μπω σε αεροπλανο που δεν εχω ξαναμπει ΠΟΤΕ και θα πηδηξω κι ολας απο αυτο???, παω καλα ???? κι αμα??? κι αν??
    Τελικα μπηκα......θορυβος σκεψεις , και να λεω το πατερ ημων......
    Και ξαφνικα οτι δεν περιμενα.....ανοιγουν η πορτες....τι θορυβος!!!!!! τι αισθηση φοβου πρωτογνωρη....
    Σηκωθητε και αγκιστρωθητε.....η επομενη εντολη....
    εφτασα μπροστα στην πορτα......ολα εγινα αυτοματα.....
    Μετα για ολη μου την θητεια ημουν παντα με το χερι πανω για αλμα, πανω για λυβ, πανω για σχολειο ανιχνευτων....

Ολα αυτα τα ειπα γιατι ??? γιατι οντως ο στρατος ηταν για μενα ενα μεγαλο σχολειο!!!! τεραστιο......
    Με εμαθε να ακολουθω την επιλογη μου....οσο δυσκολο και αν ηταν αυτο....(εφυγα απο τον δικο μου ανθρωπο, τον κολητο μου , οσο δυσκολο κι αν ηταν αυτο, δεν δηλωσα στο ιδιο σωμα)
    Με εμαθε να μην το βαζω κατω με τιποτα.......(εφτασα πολλες φορες στο αμην αλλα παλι σηκωθηκα)
    Με εμαθε να εκτιμω πολυ τον κοπο μου και να μην εγκαταλειπω στο τελος οσο κι αν φοβαμαι οτι αυτο που κανω ειναι λαθος!!! (το 60% οσων εγκαταλειπουν το κανουν πριν το πρωτο αλμα)
    Και το κυριοτερο.......μου εμαθε να εχω εμπιστοσυνη στις επιλογες μου.....γιατι η επιλογη μου αρεσε τρελα.......

Υ/Γ
    Δεν ειμαι καν στρατοκαυλος!!!δεν θα ηθελα να το ξανακανω.......αλλα ουτε και το παιδι μου θα ηθελα να τραβηξει οτι περασα εγω.......αν ομως το αποφασισει δεν θα του σταθω εμποδιο, θα ειναι επιλογη του......
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

8. The Following 8 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

aristent (08-08-10), bill_m3 (08-08-10), Dioskouroi (10-08-10), fanisk (08-08-10), imolarot (26-06-13), joseph (08-08-10), Nino (08-08-10), Ptboul (09-08-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παρουσιάστηκα 11/11/09 (καραψάρακας ξέρω) 124 ΠΒΕ τρίπολη.

Φοβερή εμπειρία.

25μέρες μέσα με αρκετό πήξιμο, ήμασταν στη δεύτερη μοίρα και από ότι φαίνεται μας έτρεχαν αρκετά (αν έβλεπες ειδικά πως έσκαγαν οι υπόλοιπες στα προσκλητήρια)

Μια εβδομάδα το πήρα σοβαρά και κόντεψα να τρελαθώ, μετά πήρα απόφαση ότι δεν βγαίνει έτσι.

Πρώτη μετάθεση προεδρική φρουρά/ΜΛΑΤ στο χαιδάρι.

Εγώ το ζήτησα, γούσταρα αγήματα και τέτοια.

Ήταν και ένας φοβερός σμηναγός διοικητής του λόχου και περνάγαμε καλά παρόλο το πήξιμο.

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ξενέρα ήρθε όταν σε μια άσκηση για άγημα κατέβασα το όπλο τόσο δυνατό πάνω στο δάχτυλο του ποδιού μου με αποτέλεσμα να ραγίσει.

Τούμπανο το δάχτυλο οπότε ζητάω να πάω στο ΓΝΑ (δεν έγινε επίτηδες).

Το όλο σκηνικό ξεκίνησε 10και μισή το πρωί.

Αφού ΚΑΝΕΙΣ από τον λόχο δεν αναλάμβανε την ΤΡΟΜΕΡΗ και ΦΟΒΕΡΗ ευθύνη να υπογράψει μια κίνηση για να με πάει το τζιπ στο ΓΝΑ, είπα τη λύση ότι αφού είμαι εξοδούχος να πάω μόνος μου.

Κατά τη μία η αρβύλα δεν έβγαινε πλέον από το πόδι. Το δάχτυλο είχε γίνει σα το δεξί μου @@ (που όλοι ξέρουν ότι τα @@ είναι τεράστια).

Φυσικά η λύση του εξοδούχου απορρίφθηκε γιατί κανείς λέει δεν αναλάμβανε την ευθύνη.

Κατά τη μία και μισή οι πληθυντικοί και τα κύριε αξιωματικέ κοπήκαν και τους έκραζα πλεον στα μούτρα τους γιατι ΚΑΝΕΙΣ δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ, και το ΜΟΝΟ αποτέλεσμα ήταν να πηγαινοέρχομαι μέχρι τις 7και μισή στο δίπλα στρατόπεδο στο γιατρό και να ρωτάω πως στο διάολο να πάω στο γ@@@@νο το ΓΝΑ (με αυτόν τον τρόπο και αυτό το στυλ).

Ε κατά της 7και μισή έπεσε τηλέφωνο και σε ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ρε παιδιά βγήκε και η κίνηση, βρέθηκε ΚΑΙ οδηγός και συνοδός και πήγα στο ΓΝΑ.

Τελικά το δάχτυλο είχε σπάσει σε δύο σημεία και βγήκα 13 μέρες ελεύθερος υπηρείας.

Στη συνέχεια μετατέθηκα στη ΣΕΘΑ, όπου και υπηρετώ ως οδηγός, μέχρι και τις 11 Νοέμβρη.
    τι ειναι ΣΕΘΑ;

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 330Ci Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σίγουρα το 'χετε δει, αλλά δε μπορώ να μην το βάλω, το γέλιο του είναι απίστευτο...

https://www.youtube.com/watch?v=zUpnHH80NbA
    φοβερο

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τι ειναι ΣΕΘΑ;
    Σχολή Εθνικής Άμυνας.

Μονάδα με δικό της site, φαντάζεσαι πήξιμο...

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτο ειναι!!!!!! και μετα 2ηΜαλ να δηλωσεις!!! θα εχει τρελο μαμησει αλλα θα εισαι και διπλα στο σπιτι σου
    Θα σε πάρω τηλ να τα πούμε. Δυστηχώς όμως διαβάζω άσχημες ιστορίες. Φαντάζομαι μια δοκιμασία της ζωής θα είναι αι αυτό

Περιοχή
    Ξάνθη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα σε πάρω τηλ να τα πούμε. Δυστηχώς όμως διαβάζω άσχημες ιστορίες. Φαντάζομαι μια δοκιμασία της ζωής θα είναι αι αυτό
    μη μασας! δυσκολα ή ευκολα, ολοι την παλευουν!
    καλη θητεια!
    Μη τα συζητας αδερφε...

14. The Following User Says Thank You to Tsakirakos For This Useful Post:

stratos (09-08-10)

Σελίδα 19 από 37 ΠρώτηΠρώτη ... 9171819202129 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP