Σοβαρα προβληματα...
Απορώ ολα αυτα τα κωλοπαιδα που που πανε στα γηπεδα να ριξουν γροθιες, κανανε το ιδιο οταν τους αυξησανε προσφατα τα τα συνταξιμα χρονια εργασιας, τους εμμεσους και αμεσους φορους που πληρωνουν και αν διαμαρτυρηθηκαν που μπηκε η χωρα τους στο ΔΝΤ.
Καταντια του νεοελληνα...και το χειροτερο ειναι οτι καθεστε και το συζητατε κιολας...
bomberman 3.28 (14-08-10), Driver M (08-08-10), Nino (08-08-10)
Αν δε με γελουν τα ματια μου ετσι οπως αρχιζει το βιντεο ο Μπαγιεβιτς ειναι που σπρωχνοντας εναν φιλαθλο που τον προστατευει ,παρασερνει και εναν αξιωματικο της αστυνομιας!!!! στη συνεχεια ξεκιναει μια επιθεση σε φιλαθλο που του τα "χωνει" και εκει ειναι που γινεται της κακομοιρας!!!
Οχι δεν δικαιολογω τα επεισοδια!!!ειναι απαραδεκτα!!!
Αλλα ποτε δεν πρεπει να τα βαζεις με ενα οργισμενο μπουλουκι....θα τις φας!!!
....για ξαναδειτε το.....![]()
joseph (08-08-10)
δικιο εχεις και δε θα πρεπει να το αφησει ετσι ουτε ο αθλητικος δικαστης ουτε η πολιτεια.
Θυμηθειτε ποσο ηρεμα αντεδρασε ο Σηφακης σε αναλογη συμπεριφορα οπαδου του Ηρακλη και ποσο ανευθυνα αντιδρα για αλλη μια φορα ο ''κυριος'' Μπαγιεβιτς.
Νομιζω οτι ο Σερβος θα πρεπει να ειναι πιο προσεκτικος στις αντιδρασεις του και να αναλογιστει οτι αμειβεται πλουσιοπαροχα στην Ελλαδα. Το ελληνικο ποδοσφαιρο το συντηρει ο Ελληνας φιλαθλος ειτε αυτος ξεφωνιζει ειτε αποθεωνει το Μπαγιεβιτς
Παρακαλω να μεινουμε στην πραξη και οχι στο ποιος ηταν ο προπονητης !!!
Η βια δεν ειναι σωστη απο οποια πλευρα προερχεται ειτε απο παικτες ειτε απο προπονητη ειτε απο φιλαθλους.
Αν ειναι πορτοφολας η οτι αλλο που δεν θα το κρινουμε εδω μια και δεν ειμαστε σε θεση αλλα και οι γνωμες για το Ντουσαν ειναι διαφορετικες απο φιλαθλο σε φιλαθλο (ομως δειγμα γραφης εχει δειξει)ας μην τον διαλεγαν αυτοι που τον διαλεξαν για την ομαδα τους.
Πανω απ ολα ειμαστε ανθρωποι και τετοιες ενεργειες μονο καλο δε κανουν και στον αθλητισμο αλλα και στα παιδια που μεγαλωνουμε.
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
bomberman 3.28 (14-08-10), PANOS-E60 (08-08-10)
μια ωραια προσεγγιση του θεματος...
https://www.contra.gr/Soccer/Hellas/...EK/283950.html
Ας καταθέσω και εγώ ένα συμβάν εκτός ποδοσφαίρου για τον Κύριο Μπάγεβιτς όπως τον είδα εκτός γηπέδου και μου έκανε εντύπωση.
Καλοκαιράκι στη Θεσσαλονίκη μόλις ο Μπάγεβιτς έχει αναλάβει τον Πάοκ και τρώει μαζί με μεγαλοπαράγοντες σε ένα ταβερνάκι στο Πανόραμα. Εγώ τυχαία κάθομαι σε διπλανό τραπέζι και σε κλάσματα δευτερολέπτου ένα παιδί κυριολεκτικά με μηχανάκι πέφτει και καρφώνεται μπροστά στο μαγαζί σε μια κολόνα. Κανείς μα κανείς δεν σηκώνεται να βοηθήσει και όλοι συνεχίζουν να απολαμβάνουν το ψάρι τους αφοσιωμένοι. Ο Σέρβος πετάγεται τρέχει προς το παιδί του δίνει νερό και το βάζει στο αυτοκινητό του για να το μεταφέρει στο νοσοκομείο. Φυσικά μόλις σηκώθηκε όλοι τρέξανε να βοηθήσουνε. Αυτό εμένα μου χαράκτηκε στην μνήμη σαν κάτι ουσιαστικό και ανθρώπινο. Πέρα από το αν είναι καλός προπονητής ή καλός επαγγελματίας εμένα μου απέδειξε ότι είναι άνθρωπος. Και για αυτό πιστεύω ότι πρέπει να τον αποκαλώ Κύριο με Κ κεφαλαίο. Αυτά από μένα και την γνωριμία μου με τον Κύριο Μπάγεβιτς. Μακάρι να υπήρχανε και άλλοι άνθρωποι σαν και αυτόν χωρίς ταμπέλες και χωρίς σημαίες.
Παρα πολυ σωστη η προσεγγιση του θεματος απ το Σταθη.
Εγω ειμαι Παναθηναικος....αλλα περισσοτερο Λιβερπουλ. Αρα αντικειμενικος οσο αφορα κριτικη σε εικονες οπως η χθεσινες.
Ο Μπαγιεβιτς ειναι απ τους ανθρωπους που θ'απαντησουν σε προκλησεις που θα τους γινουν, ειτε λεκτικα ειτε χειροδικοντας.
Αποδεκτο απο εναν επαγγελματια ποδοσφαιριστη η προπονητη ? Μαλλον οχι.
Αλλα εδω μιλαμε για μια σημαια της ΑΕΚ, αντιστοιχη με αυτη του Μανωλα ,του Μαυρου και του Παπαιωανου. Εχει χυσει ιδρωτα, πονο και εχει ματωσει τη φανελλα του σε βαθμο που του συγχωρεις τα παντα.
Και αν δεν προκληθει δεν προκαλει. (για φερτε τον εαυτο σας στη θεση του.... πως αναβετε με ενα ποστ που θεωρειτε οτι σας θιγει προσωπικα και θελετε επιτοπου να σπασετε το κιμπορντ στο κεφαλι του συμφορουμιτη που σας εθιξε.)
Ο ανθρωπος αυτος μας χαρισε πολλες στιγμες ποδοσφαιρικης πανδαισιας τα χρονια που αγωνιστηκε και μιλαω για οσους απο εμας τον εχουν δει και ζησει ζωντανα και οχι μεσω flashbacks και highlights αθλητικων εκπομπων.
Διοτι ειναι τεραστια η διαφορα του να βασιζεις την κριτικη σου σε αυτα που θελουν οι αλλοι να γνωριζεις και αλλο να εχεις ο ιδιος αποψη επι του θεματος.
Αυτα ως παικτης....ως προπονητης τι να πουμε ? Εκανε πραγματικοτητα τα ονειρα εκατομμυριων φιλαθλων διαφορων ομαδων, παιρνοντας τες απο τη μιζερια και οδηγωντας τες στην κορυφη .
Για εμας τους Παναθηναικους ηταν για χρονια ο διακαης μας ποθος που δυστηχως δεν εκπληρωθηκε.
Οι περισσοτεροι απ'αυτους που του επιτεθηκαν εχθες δεν ειχαν καν γεννηθει οταν ο Ντουσαν μεγαλουργουσε. Τι καταλαβαν ? Πηγαν μετα στα κωλαδικα που συχναζουν και αφου εκαναν τα γαρα τους και πηραν τα χαπια τους ειπαν..." πω πω ρε ****** τον ειδες πως επεσε μολις του εχωσα το μπουκετο..??" και εσκαγαν στα γελια λες και κατεκτησαν το κουραδοκαστρο.
Ειχαμε πει και προσφατα πως στην παρουσιαση του νεου διοικητικου συμβουλιου της ομαδας του Ολυμπιακου , σε περιοπτη θεση καθοταν ο Τσουκαλας λες και ηταν ετοιμος να παρεμβει σε περιπτωση που δε του αρεσε κατι.
Ετσι λοιπον εδω και χρονια ακουμε για τον κυριο Χατζηχρηστο της οριτζιναλ....δηλαδη αν ειναι δυνατον καποιοι ανθρωποι να βαζουν ακομα τα εκατομμυρια τους σε ομαδες ποδοσφαιρου για να ειναι ερμαια του καθε καφρου ταχαμου παραγοντισκου.......τελικα ο "καπετανιος" κατι ηξερε οταν διελυσε ολους τους συνδεσμους, μοιρασε και τα σχετικα κλωτσομπουνιδια και περασε το μυνημα οτι οποιος θελει να μπαινει στο γηπεδο θα ειναι κοσμιος (στην ελληνικη του εκδοχη βεβαια) .
p.s...οσο αφορα το στορυ με τον Μπατμαν α.κ.α Μπατατουδη θα ελεγα πως περισσοτερο θα επρεπε να ειχε ενοχλησει το γεγονος οτι αυτος ο απατεωνας εφαγε τα λεφτα του κοσμακη παρα το οτι του πασσαρε το παλτο ο Ντουσαν.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 09-08-10 στις 13:06
τι φανατισμος ειναι αυτος??
εδω δεν εχουμε να φαμε,εδω γινεται της κακομοιρας και υπαρχουν ακομα ανθρωποι που βγαινουν εξω και δερνονται για ομαδες???
ειμαστε καλα??
ειτε προκειτε για 65 χρονο ειτε προκειτε για 20 χρονο ειναι απαραδεκτο να γινονται βιαιοπραγιες επειδη η ομαδα μου εφαγε γκολ απο την αλλη...
αυτη ειναι η παιδια μας?αυτο ειναι το επιπεδο μας?
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
bomberman 3.28 (14-08-10), Samaro (09-08-10)