Σελίδα 17 από 37 ΠρώτηΠρώτη ... 7151617181927 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 161 έως 170 από 369

Θέμα: Τι σειρα ησασταν στον στρατο.....???????

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στρατος...δυσκολη φαση.
    Λες και ηταν τιμωρια η δικια μου η θητεια.Ειμαι περιφανος ομως που την παλεψα ομως!
    Ειμαι λοιπον στη Χιο στο 643.Ενα ταγμα παρα πολυ δυσκολο με απειρες ασκησεις,πολυ λιγο κοσμο και γενικοτερα πολυ προβλεπομενα ολα μεχρι αηδιας.
    Εχει ερθει το καλοκαιρακι και εχω εποχουμενο περιπολο πυρασφαλειας μαζι με ενα δοκιμο.Εχουμε φυγει λοιπον για το βραδυνο δρομολογιο και στο δρομο μας ειναι ενα φυλακιο του στρατοπεδου μας καμια 15αρια χλμ μακρυα απο το ταγμα.
    Κανουμε μια σταση για να δουμε λιγο τα παιδια εκει και να συνεχισουμε το περιπολο.
    Στο φυλακιο αυτο αρχιφυλακας ειναι ενας πενατετης και καμια δεκαρια φανταροι.
    Μπαινω μεσα με το τζιπ και αραζουμε στα σκαλακια του λοχου προσπαθοντας να παρουμε μια ανασα απο την αφορητη υγρασια.
    Χαλαρη κουβεντουλα με τα παιδια και τσιγαρακι.
    Η ωρα περιπου 10 το βραδυ.
    Εκει που καθομαστε ολοι μαζι ξαφνικα πεταγονται απο παντου κατι κομμαντο με κλαδια στο κεφαλι.Να βγαινουν μεσα απο θαμνους,να πηδανε απο το ελενιτ του λοχου,να ουρλιαζουν και να πυροβολουν.
    Δεν μπορω ουτε να καταλαβω τι γινεται αλλα ουτε και να πιστεψω αυτο που ζω.
    Σκεφτομαι οτι ειναι τουρκοι και οτι θα αφησω τα κοκκαλακια μου στο κωλονησι.
    Οι τυποι συνεχιζουν να πυροβολουν και να μας περικυκλωνουν.
    Εμεις δεν εχουμε κουνηθει απο το φοβο μας....αυτα τα λιγα δευτερολεπτα νομιζω οτι θα πεθανω.

Αφου καταλαγιασε η κ@υλα τους μαζι με τη σκονη που σηκωσαν το μπαρουτι μυριζει ακομα.....
    Πεταγεται ενας απο δαυτους και δινει κατι παραγγελματα και στοιχιζονται.
    Ευτυχως μιλανε Ελληνικα!!!!
    Κανα δυο αλλοι φερνουν τον σκοπο της πυλης δεμμενο σα κατσικι ο οποιος βριζει θεους και δεμονες με κυριαρχα προσωπα τον Κυριο και την μανα του!!!!

Ξανα πεταγεται ο αρχηγος του και ζηταει να μαθει ποιος ειναι ο αρχηφυλακας του φυλακιου.
    Ο δοκιμος του λεει με τρεμαμενη φωνη "Εγω......"
    Λεει ο αρχηγος των καννιβαλων..."Καταλαβαμε το φυλακιο και ειστε ολοι νεκροι"
    "Βρε το μ@λακα" μονολογω απο μεσα μου χωρις να εχω κουνηθει ουτε εκατοστο απο τη θεση μου.....
    Υστερα ξαναλεει ο αρχικαννιβαλος..."Δεν θα αναφερουμε τιποτα και πουθενα" με μια δοση ειρωνιας και δινει κατι παραγγελματα και χανονονται τρεχοντας στο σκοταδι.....

Εκεινο το βραδυ μυρισα τον θανατο σας λεω!!!!
    Δεν περνανε πεντ-εξι μερες και εχω κατεβει στην παραλια του χωριου να κανω το ενα και μοναδικο μπανιο της θητειας μου μιας και ειχα παλι βραδυνο περιπολο και το πρωι ημουν ελευθερος.
    Εχω κατσει λοιπον στα βραχακια και διαβαζω ενα περιοδικο.Ειμαι μονος μου.
    Νομιζω οτι ακουω κατι πισω μου και γυρναω να δω.Κανεις...
    Ξαφνικα πεταγονται τεσσερεις ραμπο μπροστα μου με οπλα,μαχαιρια,φακους και οτι αλλο βαζει το μυαλο ενος στρατοκαυλου!!!
    "Πατε καλα ρε βλαμμενα" ουρλιαζω και μου ξαναγυρναει στο μυαλο η βραδυνη μου εμπειρια!!!!
    "Θελαμε να δουμε ποσο κοντα μπορουμε να φτασουμε χωρις να μας αντιληφθεις" μου λεει ο ενας!!!!
    Του κανω το σχεδιο με την σφιγμενη γροθια που ανεβοκετεβαινει ρυθμικα και φευγουν.
    Αυτες οι ειδικες δυναμεις...ρε ****** μου το στρατοπεδο τους ηταν 30χλμ μακρυα απο το δικο μας!!! Τι κεφια εχουν αυτα τα παιδια,σκεφτομαι και τα μεζευω για να φυγω...
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

2. The Following 5 Users Say Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

aristent (05-08-10), fanisk (06-08-10), freddys (13-05-14), Monsta (06-08-10), Ptboul (06-08-10)

Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Xιος 97 καλοκαιρι, ξεκιναω απο την ταξιαρχια με το λεωφορειο το καθημερινο δρομολογιο με συνοδηγο νεο δοκιμο, για τα ΚΑΑΥ, "αν το λεω καλα, κεντρο αναψυχης αξιωματικων υπαξιωματικων" κοινως πηγαινα τις γυναικες και τα παιδια των αξιωματικων για μπανιο, πρωτη σταση στις στρατιωτικες κατοικιες αξιωματικων να παρω κοσμο, μαζι με τα γυναικοπαιδα και ενας κυριος γυρω στα 60, κανω μανουβρα να γυρισω το λεωφ, χωρις να κατεβασω τον συνοδηγο οπως προβλεπεται.. ο κυριος απο μονος του μου κανει κουμαντο, τα γνωστα.. ελα ελα λεβεντη σε παιρνει ωπ καλα εισαι κλπ. γυρναω μπαινει ο κοσμος μαζι και ο κυριος και ξεκιναμε για τις επομενες στασεις μεσα στην πολη, ο κυριος καθεται πισω μου και μου πιανει κουβεντα, πολυ φιλικος απλος τυπος λαικος, με ρωταει απο που ειμαι,που υπηρετω ποσους μηνες ειμαι φαναταρος πως τα παμε με τους αξιωματικους κλπ.. δεν μου εκανε εντυπωση γιατι κατα καιρους οι γυναικες των αξιωματικων φιλοξενουσαν συγγενεις, η γονεις και ερχονταν μαζι για μπανιο.
    Επομενη σταση στην πολη, μεχρι να φορτωσουμε κοσμο παλι, ο δοκιμος πεταγεται να παρει καφεδες, βγαζω το χιτωνιο και το τζοκει,"δεν προβλεπεται" και εγω και ο δοκιμος,ειμαστε με κοντομανικο χακι και ξεκιναμε, ο κυριος πισω μου λεει, βαλε βρε παιδι κανενα τραγουδι, κανενα καλο λαικο κλπ, βαζω ραδιο και συνεχιζουμε την κουβεντα περι στρατου,και εγω και ο δοκιμος λεμε και τα καλα και τα κακα σε φιλικο κλιμα με τον κυριο, μας ρωταει κανετε κανενα καμακι βρε και διαφορα στον χαβαλε, σε ολη την διαδρομη τα λεμε πολυ ευχαριστα και πολυ χαλαρα,
    Φτανουμε στο παρκινγκ στα ΚΑΑΥ, αραζω κατεβαινει ο κοσμος, και εγω μαζι να ανοιξω τις μπαγκαζιερες, βλεπω στην εισοδο τον διοικητη των ΚΑΑΥ "λοχαγος" εναν ανθυπολοχαγο, και τους φανταρους των ΚΑΑΥ παραταγμενους, καθως προχωραει ο κοσμος με το που φτανει κοντα ο κυριος που ειχα στο λεωφορειο, χτυπανε προσοχη, και ο λοχαγος του λεει καλως ηρθατε στρατηγε!!!
    Ωχχ λεω εγω και ο δοκιμος, την μ@μησαμε!! ειδικα ο δοκιμος τα ειχε παιξει.. πω πω λεμε ημασταν χυμα, προσπαθουσαμε να μαντεψουμε ποση φυλακη θα μαζεψουμε...
    Αφου ηρθε η ωρα να επιστρεψουμε, περιμεναμε στο λεωφορειο στην "τσιτα" χιτωνιο τζοκει γυαλισμενοι. κλπ. καθως μπαιναν στο λεωφορειο μας βλεπει και βαζει τα γελια.., και μας λεει,
    αναπαυση βρε μην ψαρωνετε? βγαλτε τα χιτωνια δεν πειραζει..
    Ξεκιναω σοβαρος, ουτε μουσικη ουτε τιποτα, πεταγετε απο πισω μου και λεει,βρε καλαματιανε βαλε κανενα τραγουδι!! γιατι σοβαρεψες.. κλπ, για να μην τα πολυλογω στην διαδρομη μας μιλουσε λες και ηταν φιλος πατερας μας, και πλακα εκανε, και μας ελεγε να προσεχουμε κλπ..
    Τελικα ηταν ο παλιος ταξιαρχος του νησιου ο οποιος ειχε γινει υποστρατηγος και ηταν στο ΓΕΣ, σε πολυ καλο ποστο.

4. The Following 6 Users Say Thank You to joseph For This Useful Post:

aristent (05-08-10), fanisk (06-08-10), individual (06-08-10), katsaraios (06-08-10), Ptboul (06-08-10), z3 2.2 (06-08-10)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Που ησουν στη Χιο ρε παιδι?

Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Που ησουν στη Χιο ρε παιδι?
    Αρμολια, 96 ΤΥΠΕΘ 1 μηνα, και μετα αποσπαση στην ταξιαρχια 8 μηνες οδηγος λεωφορειου, ειχα ερθει καμποσες φορες καρδαμυλα!! πολυ μαυριλα τοτε!!

Υ.Γ Να διορθωσω καλοκαιρι του 96 ημουν το 97 χειμωνα πηρα μεταθεση
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη joseph : 06-08-10 στις 00:28

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καρδαμυλα φιλε μου...το 99....

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 330Ci Εμφάνιση μηνυμάτων

μεγαλώνοντας συνειδητοποιείς οτι είναι μεγάλο σχολείο.

Συμφωνώ σε όλα όσα έγραψες εκτός από το παραπάνω.

Το μόνο που έμαθα να κάνω στο στρατό είναι να πιάνω μύγες στον αέρα και να παίζω το μπεγλέρι. Όλα τ άλλα μου ήταν παντελώς άχρηστα και γενικά (πέρα από το γέλιο) μία περίοδος εντελώς χαμένη από τη ζωή μου.

Ελπίζω όταν μεγαλώσει ο γιος μου να έχουν αλλάξει τα πράγματα και να έχει γίνει μόνο εθελοντικός.

9. The Following 2 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

aristent (06-08-10), Ptboul (06-08-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 330Ci Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το μόνο σίγουρο είναι οτι το γέλιο που ρίχνεις στο στρατό δεν το ρίχνεις ποτέ ξανά στη ζωή σου. Και μπορεί να έχει ΠΟΛΛΕΣ άσχημες στιγμές όπου σε πνίγει το δίκιο, σε τρελλαίνει η παράνοια που βλέπεις γύρω και σου τη βιδώνει πολύ άσχημα που είσαι έγκλειστος και αναγκασμένος να κάνεις χίλια δύο άχρηστα πράγματα, όμως τελικά μεγαλώνοντας συνειδητοποιείς οτι είναι μεγάλο σχολείο. Χώρια που, χρόνια μετά, οι καλές στιγμές είναι αυτές που θυμάσαι...
    ακριβως γιαυτο το λογο ολοι σου λενε οτι ο στρατος ειναι μεγαλο σχολειο...
    ελεγχεις τις κινησεις σου,μαθαινεις να ζυγιζεις τα υπερ και τα κατα..ειναι μια διαδικασια που ολοι μας (οι αντρες) καταλαβαινουμε τι σημαινει και πολλες φορες αποτελει και σημειο αναφορας..πριν στρατο,μετα στρατο...
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο joseph Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΚΑΑΥ, "αν το λεω καλα, κεντρο αναψυχης αξιωματικων υπαξιωματικων"
    Κέντρο Αναπληρώσεως Απωλειών Υγείας.

Rides
    0

Προεπιλογή

να σας πω ενα πραγματικα αστειο γεγονος...
    ειμαστε κυπρο.καλοκαιρι...(πετυχα 44 βαθμους υπο σκιαν)
    ειχαμε καλες εξοδους (δυο-μια η μια-μια) εκτος βεβαια απο περιοδο ασκησεων και αδειων οπου τα πραγματα γινονταν δυσκολα.η κοντινοτερη πολη ομως (λαρνακα-λευκωσια)ηταν μιση ωρα απο το στρατοπαιδο.γιαυτο το λογο μας πηγαινοεφερναν λεωφορεια.που ομως δεν επαιζε να χασεις.αν το εχανες και γυρνουσες μονος σου ειχες φυλακη και μαλιστα ηταν απο τις σοβαρες καταστασεις..
    σε μια εξοδο λοιπον ο Σηφακης μαζι με μια σειρα του απο αλλο λοχο ...δεν γυρισαν το βραδυ....πηραν τηλεφωνο βεβαια τα παιδια και ενημερωσαν οτι εχασαν το λεωφορειο και οτι επειδη δεν εβρισκαν μερος να γυρισουν θα κοιμηθουν σε ξενοδοχειο και θα γυρνουσαν το πρωι μαζι με τα στελεχη.....
    πρωινη αναφορα....ο λοχαγος ηρεμος,ειχε ενημερωθει,αρχιζει...
    -τι εγινε ρε κομαντο?χαλασαν τα ρολογια μας?
    -οχι κυριε λοχαγε.
    -τοτε ρε κομαντο γιατι αργησατε?
    -υπηρχε λογος κυριε λοχαγε
    -τι λογος?
    -γενους θυληκου..
    -μαλιστα...η σουλα ε?(γνωστη εταιρα)
    -τη γνωριζεται και εσεις κυριε λοχαγε?????
    οποτε καταλαβαινετε τι εγινε...εκτος του οτι παθαναμε ολοι στο γελιο (μαζι και ο αρχιλοχιας).σε 40 βαθμους παιρναμε καμψεις στην ασφαλτο......με την πληρη εξαρτυση εννοειται....εκεινη τη μερα ολοι μας πεταξαμε τις στολες μας γιατι ειχαν σκιστει σε τετοιο βαθμο που δεν ραβοντουσαν...
    αλλα οταν το θυμαμαι πεθαινω στο γελιο..
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

13. The Following 2 Users Say Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

330Ci (06-08-10), aristent (06-08-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ ρε παλικάρια δεν έχω εμπειρίες. Τώρα 16 Αυτγούστου παρουσιάζομαι στο Μ. Πεύκο στις Ειδικές Δυνάμεις ΥΕΑ. Με το καλό να πάω και ελπίζω να σας διηγηθώ ευχάριστες ιστορίες
    Αυτο ειναι!!!!!! και μετα 2ηΜαλ να δηλωσεις!!! θα εχει τρελο μαμησει αλλα θα εισαι και διπλα στο σπιτι σου
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Σελίδα 17 από 37 ΠρώτηΠρώτη ... 7151617181927 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP