Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 369

Θέμα: Τι σειρα ησασταν στον στρατο.....???????

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Xιος 97 καλοκαιρι, ξεκιναω απο την ταξιαρχια με το λεωφορειο το καθημερινο δρομολογιο με συνοδηγο νεο δοκιμο, για τα ΚΑΑΥ, "αν το λεω καλα, κεντρο αναψυχης αξιωματικων υπαξιωματικων" κοινως πηγαινα τις γυναικες και τα παιδια των αξιωματικων για μπανιο, πρωτη σταση στις στρατιωτικες κατοικιες αξιωματικων να παρω κοσμο, μαζι με τα γυναικοπαιδα και ενας κυριος γυρω στα 60, κανω μανουβρα να γυρισω το λεωφ, χωρις να κατεβασω τον συνοδηγο οπως προβλεπεται.. ο κυριος απο μονος του μου κανει κουμαντο, τα γνωστα.. ελα ελα λεβεντη σε παιρνει ωπ καλα εισαι κλπ. γυρναω μπαινει ο κοσμος μαζι και ο κυριος και ξεκιναμε για τις επομενες στασεις μεσα στην πολη, ο κυριος καθεται πισω μου και μου πιανει κουβεντα, πολυ φιλικος απλος τυπος λαικος, με ρωταει απο που ειμαι,που υπηρετω ποσους μηνες ειμαι φαναταρος πως τα παμε με τους αξιωματικους κλπ.. δεν μου εκανε εντυπωση γιατι κατα καιρους οι γυναικες των αξιωματικων φιλοξενουσαν συγγενεις, η γονεις και ερχονταν μαζι για μπανιο.
    Επομενη σταση στην πολη, μεχρι να φορτωσουμε κοσμο παλι, ο δοκιμος πεταγεται να παρει καφεδες, βγαζω το χιτωνιο και το τζοκει,"δεν προβλεπεται" και εγω και ο δοκιμος,ειμαστε με κοντομανικο χακι και ξεκιναμε, ο κυριος πισω μου λεει, βαλε βρε παιδι κανενα τραγουδι, κανενα καλο λαικο κλπ, βαζω ραδιο και συνεχιζουμε την κουβεντα περι στρατου,και εγω και ο δοκιμος λεμε και τα καλα και τα κακα σε φιλικο κλιμα με τον κυριο, μας ρωταει κανετε κανενα καμακι βρε και διαφορα στον χαβαλε, σε ολη την διαδρομη τα λεμε πολυ ευχαριστα και πολυ χαλαρα,
    Φτανουμε στο παρκινγκ στα ΚΑΑΥ, αραζω κατεβαινει ο κοσμος, και εγω μαζι να ανοιξω τις μπαγκαζιερες, βλεπω στην εισοδο τον διοικητη των ΚΑΑΥ "λοχαγος" εναν ανθυπολοχαγο, και τους φανταρους των ΚΑΑΥ παραταγμενους, καθως προχωραει ο κοσμος με το που φτανει κοντα ο κυριος που ειχα στο λεωφορειο, χτυπανε προσοχη, και ο λοχαγος του λεει καλως ηρθατε στρατηγε!!!
    Ωχχ λεω εγω και ο δοκιμος, την μ@μησαμε!! ειδικα ο δοκιμος τα ειχε παιξει.. πω πω λεμε ημασταν χυμα, προσπαθουσαμε να μαντεψουμε ποση φυλακη θα μαζεψουμε...
    Αφου ηρθε η ωρα να επιστρεψουμε, περιμεναμε στο λεωφορειο στην "τσιτα" χιτωνιο τζοκει γυαλισμενοι. κλπ. καθως μπαιναν στο λεωφορειο μας βλεπει και βαζει τα γελια.., και μας λεει,
    αναπαυση βρε μην ψαρωνετε? βγαλτε τα χιτωνια δεν πειραζει..
    Ξεκιναω σοβαρος, ουτε μουσικη ουτε τιποτα, πεταγετε απο πισω μου και λεει,βρε καλαματιανε βαλε κανενα τραγουδι!! γιατι σοβαρεψες.. κλπ, για να μην τα πολυλογω στην διαδρομη μας μιλουσε λες και ηταν φιλος πατερας μας, και πλακα εκανε, και μας ελεγε να προσεχουμε κλπ..
    Τελικα ηταν ο παλιος ταξιαρχος του νησιου ο οποιος ειχε γινει υποστρατηγος και ηταν στο ΓΕΣ, σε πολυ καλο ποστο.

2. The Following 6 Users Say Thank You to joseph For This Useful Post:

aristent (06-08-10), fanisk (06-08-10), individual (06-08-10), katsaraios (06-08-10), Ptboul (06-08-10), z3 2.2 (06-08-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP