Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 76

Θέμα: dyno m3 e46

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο saulm3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σας στελνω μια δυναμομετρηση απο το ταπεινο μου m3 .το αμαξι εχει τα εξεισ:εκεντροφορουσ shrick,συμπιεση λιγο ανεβασμενη ,προγραμμα,φιλτρο μεσα στο μαμα κουτι.απο εξατμιση καταλυτεσ hjs k μεσαιο τελικο magnaflow.εχω βαλει βιδεσ apr κατω στον στροφαλο για ασφαλεια.ακολουθει προγραμμα στο σασμαν αλλα εχω ενδοιασμουσ για την ποιοτητα κ αξιοπιστια........
    φίλε μου επειδή δεν φαίνεται καλά η δυναμομέτρηση , αυτή η μαύρη γραμμή που εξοκτεύεται είναι της δύναμης;
    αν ναι, ο κόφτης έχει μέινει ίδιος;γιατί φαίνεται ότι μπορεί να αποδώσει και άλλο.

πολύ πάουερ πάντως και να το χαίρεσαι...
    τούρμπο και πράσινα άλογα

2. The Following User Says Thank You to Panos 316T For This Useful Post:

BILL007 (04-08-10)

Περιοχή
    χρυσουπολη.......
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panos 316T Εμφάνιση μηνυμάτων
    φίλε μου επειδή δεν φαίνεται καλά η δυναμομέτρηση , αυτή η μαύρη γραμμή που εξοκτεύεται είναι της δύναμης;
    αν ναι, ο κόφτης έχει μέινει ίδιος;γιατί φαίνεται ότι μπορεί να αποδώσει και άλλο.

πολύ πάουερ πάντως και να το χαίρεσαι...
    ναι αυτη ειναι η δυναμη κ το κοκκινο ειναι η ροπη.απο τησ 4200 κ μετα αλλαζουν τα βανοσ κ φενεται το σκαλοπατακι.ο κοφτησ σε αυτην την δυναμομετρηση ηταν στησ 8500 δεν ειχα τισ βιδεσ κατω στισ μπιελεσ ,τωρα που τισ εβαλα ειναι 9000 αλλα δεν δυναμομετρησα λογω καιρουπολλη ζεστη.παντωσ μεχρι εκει που επεμβαινει ο κοφτησ η γραμμη δεν λεει να πεσει ειδωμεν στην νεα δυναμομετρηση που θα γινει μολισ πεσει η θερμοκρασια με τησ 9αρεσ.

4. The Following User Says Thank You to saulm3 For This Useful Post:

Panos 316T (05-08-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP