-
Μερες τωρα παρακολουθω το θεμα αλλα δεν ειχα χρονο να γραψω.
Λοιπον Φανη κατα την γνωμη μου με τους νεους φορους και ειδικα με τον φορο πολυτελειας δεν νομιζω οτι συμφερει να φερεις αμαξι απο Γερμανια.
Ετσι οπως παει η αγορα μαλλον αξιζει να ψαξεις να βρεις ενα καθαρο απο εδω και να το κανεις οπως γουσταρεις.
Απο την εμπειρια μου με την συμβιωση με ενα 6κυλινδρο θα σου προτεινω να το παρεις ανεπιφυλακτα,αν ομως εχεις σκοπο να του φορεσεις ζαντες απο Μ και επειδη διαβασα οτι σε ενδιαφερει αυτοματο θα σου προτεινα να μην παρεις το 2.2 αλλα κατι μεγαλυτερο αφου με τα 19αρια ζαντολαστιχα και το αυτοματο το αμαξι θα σερνετε.Ειναι αρκετα βαρυ και το 2.2 δεν το κινει οπως πρεπει τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα.
Αν δεν σε ενδιαφερει το πακετο Μ ή η 19αρες ζαντες τοτε χτυπα ενα 2.2 και δεν προκειτε να μεινεις παραπονεμενος.
Με το εξακυλινδρο εχεις παντα την δυνατοτητα να βαλεις εναν κομπρεσσορα και να το μεταμορφωσεις,ενω στο 4κυλινδρο νομιζω οτι δεν μπορεις.
Οσον αφορα το πετρελαιο δεν γνωριζω πολλα αλλα δεν εχω ακουσει και κατι αρνητικο.Απιστευτη ροπη και νομιζω οτι με προγραμματισμο παει ακομα καλυτερα.
Πιστευω να βοηθησα οσο μπορεσα οτι αλλο χρειαστεις ειμαστε πολλοι και πορωμενοι με το Ε60 για να σου λυσουμε τις αποριες μεσα απο τν συμβιωση μας με τον εν λογω μοντελο.
ΥΓ:Μολις ειδα στην τηλεοραση οτι καταργειται το ειδικο τελος για τα αυτοκινητα μεγαλου κυβισμου.
-
The Following 2 Users Say Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:
aristent (04-08-10), ΦΑΝΗΣ (04-08-10)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP