Αφηστε τα π.μ!!!Να μαθαινουμε και εμεις!!!
Αφηστε τα π.μ!!!Να μαθαινουμε και εμεις!!!
aristent (02-08-10)
Εχεις δίκιο !
Λοιπόν, ας πω εγώ γιά τον 6cyl. και ο Αρης γιά τον 4cyl. μιά και βλέπω ότι είναι παρών. Κατανάλωση πήγαινε - έλα Αθήνα Χαλκιδική φούλ φορτωμένος και σε οικογενειακό ρυθμό ... 160 ακατέβατα, με clima on συνεχώς γιά 1.400 km, με 18άρες, 8,9 lt/100km. Φέρτε το Ευαγγέλιο να ορικιστώ !![]()
Μέσα στην πόλη ... δεν θέλω να πω ... πειράζει ?
Λαδάκια με φίλτρο κάθε 10.000, φίλτρο αέρα, βενζίνης, καμπίνας, κάθε περίπου 50.000 km, τακάκια ανάλογα τη χρήση, βγάζουν και 50.000 km ... Αμορτισέρ και λάστιχα, αναλόγως προδιαγραφών ...
Ρώρα εσύ, λέμε εμείς ...![]()
Για να παρηγορηθουμε ας απαντησει ο Αλεξης απο Πατρα με τις διαφορες στηνκαταναλωση V10 .....vs 4cyl.
δική μου εμπειρία 2 χρόνων με E60 520d
520D 163HP 50.000 km μέση κατανάλωση 7,5 λίτρα
Στο ταξίδι με ταχύτητες από 130 εως 170 κατανάλωση 5,5 λίτρα( με crouise contro).
Σέρβις αλλαγή λάδια 110,00¤ (castrol αντιπροσωπεία) μεγάλο σέρβις 2 ετών μόνο έλεγχο και σβήσιμο λαμπάκια 35,00 ¤ , πολύ ροπή ιδίως στο Kickdown. τελική 227,
Βεβαια ακούγεται λίγο έως αρκετά ειδικά στο ριλαντί ο κινητήρας με 163 hp , (καλώς τον ταξιτζή κλπ) ο κινητήρας με τα 177 είναι αρκετά πιό ήσυχος.
χαχαχαχαπράγματι μ'έφτιαξε ο φίλος ο Ναουσαίος,πολύ καλά στοιχεία δίνει γενικά η πετρελαιοκίνητη(αυτό με το ταξιτζή τι το θελές!!
)όσο για το 4κυλ. και τα 7-8lit είναι μια λογική κατανάλωση αν αναλογιστούμε και τις 19αρες,όσο για το 6κυλ!Πάνο φορτωμένος με clima και 160χλμ. μια χαρά σε βρίσκω 8.9lit.....Μάλιστα!!!!σιγά σιγά το τοπίο ξεκαθαρίζει το τι πρόκειται να επιλέξουμε,θα συγκεντρώσουμε τα + και τα - και βλέπουμε,αλλά πρώτα πρέπει να φύγει το δικό μας το καινάρι
![]()
''One love three letters'' .....BMW