Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 44

Θέμα: F10 M-sport pack

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και μένα από τις Photos το F10 μου φαινόταν μία χλιαρή μαούνα με κώλο από primera! Μέχρι που το είδα από κοντά σε space gray και άλλαξα 1000% άποψη! Είναι αρκετά πιο "φουσκωτό" και μυώδες από το Ε60, και τα πρισμένα φτερά, o κοντός πρόβολος με μούρη καρχαρία, όπως και το μυώδες καπό την κάνουν απίστευτα θελκτική!

Χωρίς m pack μου αρέσει περισσότερο!

Καλά για την GT δεν αλλάζω άποψη με τίποτα αφού και από κοντά δεν βλέπεται αυτή η άμορφη ογκώδης μάζα......
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

2. The Following 3 Users Say Thank You to EVERGET For This Useful Post:

aristent (31-07-10), joseph (01-08-10), PANOS-E60 (31-07-10)

Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και μένα από τις Photos το F10 μου φαινόταν μία χλιαρή μαούνα με κώλο από primera! Μέχρι που το είδα από κοντά σε space gray και άλλαξα 1000% άποψη! Είναι αρκετά πιο "φουσκωτό" και μυώδες από το Ε60, και τα πρισμένα φτερά, o κοντός πρόβολος με μούρη καρχαρία, όπως και το μυώδες καπό την κάνουν απίστευτα θελκτική!

Χωρίς m pack μου αρέσει περισσότερο!

Καλά για την GT δεν αλλάζω άποψη με τίποτα αφού και από κοντά δεν βλέπεται αυτή η άμορφη ογκώδης μάζα......
    Συμφωνω! απο κοντα το αμαξι καμια σχεση, η φωτο το αδικουν, χθες ειδα μια στην Πυλο, με γερμανικα νουμερα ασημι-ανθρακι με 19αρες Αλπινα, και το αμαξι ηταν τερας, σε σχεση με το ιδιο που ειχα δει στην εκθεση με τις 17αρες, αλλο αμαξι. Η φωτο το αδικουν!!!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP