Μου αρέσει πολύ και πιστεύω ότι σε 2-3 χρόνια σε όλους θα αρέσει. Απλά πάντα στην αρχή γκρινιάζουμε. Οι σχεδιαστές της BMW είναι πιο μπροστά απο εμάς παίδες
Μου αρέσει πολύ και πιστεύω ότι σε 2-3 χρόνια σε όλους θα αρέσει. Απλά πάντα στην αρχή γκρινιάζουμε. Οι σχεδιαστές της BMW είναι πιο μπροστά απο εμάς παίδες
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
aristent (31-07-10)
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Συμφωνώ σε αυτά που λες, εκτός από τη δόξα. Γιατί αυτή δεν έρχεται με καθημερινά οχήματα που κάνουν μεγάλες πωλήσεις, αλλά με πιο ιδιαίτερες κατασκευές, ακόμα και αν πάνε πολύ χειρότερα στην αγορά. Άλλωστε και τα audi πουλούν σαν τρελά, δε νομίζω όμως ότι η εταιρεία έχει μεγαλύτερο κύρος από τη δικιά μας.
Άρα, από εμπορικής απόψεως σίγουρα το μοντέλο αυτό θα είναι πιο επιτυχημένο από τον προκάτοχό του. Από αισθητικής και κυρίως οδηγικής όμως, βλέπω την Ε60 να μένει ως το τελευταίο μεγάλο σπορ σεντάν της εταιρείας.
Μακάρι να μην είναι ανάλογη η τύχη και της Ε90...
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
PANOS-E60 (31-07-10)
Eτσι ακριβως !!!
Στην αρχη μας ξινιζει λιγο η και πολυ,αλλα στο τελος δεν παυει να ειναι το ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ 5!!!και που ολοι θα θελαμε να εχουμε στην κατοχη μας.
Εχω εναν φιλο που εχει Ε39 Μ-πακ και επιμενει οτι δεν του αρεσει η Ε60!
.....αλλα τωρα περι ορεξεως και γουστου αλοιμονο εαν ηταν ολοι στο ιδιο μοτιβο....
Σιγουρα ομως και οχι επειδη ειμαι κατοχος Ε60 ειναι αρκετα εως πολυ ξεχωριστο το σχημα της Ε60(ειδικα η Μ5 και η Μ-Πακ χεχεχεχε)
Τελος εχω δει απο κοντα την νεα 5αρα και πιστεψτε με αλλαζεις αποψη για το αδιαφορο που προκαλουν οι διαφορες φωτο που εχουμε δει!!!
ο ογκος ειναι ?....δε ξερω....το σημα BMW ειναι?....χεχεχεχε παλι δε ξερω...
PANOS-E60 (31-07-10)