Thomelef (30-07-10)
Ναι γελατε εσεις...
Αλεξη ποιο csl? Μηπως το λευκο?
χεχεχε ο Στηβ είναι φίλος και πολύ καλό παιδί! Κατεβαίνει απο Εδιμβούργο πολύ συχνά στο Ring.. To CSL το αφήνει Γερμανία και κατεβαίνει αεροπορικώς αρκετά Σ/Κ το χρόνο (1 φορά το μήνα το λιγότερο) για εξάσκηση. Πρέπει να έχει 250-300 γύρους. Είναι όντως πολύ καλός!
Έχει και μια 535d σκυλοπειραγμένη.
Εδώ σε μια συνάντηση του 5series στο Μόναχο μπροστά από την 535 του με αρ. κυκλοφορίας SG (Steve Gill) ..εγώ δεξιά ανευ αριθμού..![]()
Στην κάτω φωτο είναι αυτός με το κόκκινο Τ-shirt
![]()
Γεια σας βρε Έλληνες που τα ξέρετε όλα
Μέχρι και οδηγοί F1 μπήκαν στο παιχνίδι.
Οι χρόνοι που βλέπεις είναι ολόκληρης της πίστας και όχι της πίστας που είναι ανοιχτή για τους τουρίστες.
Οι "τουρίστες" μετράνε Bridge to Gantry (γι'αυτό και ανέφερα στο ποστ μου BTG), το οποίο συνεπάγεται ότι ο γύρος είναι κατά 30 δευτ. πιο μικρός (μιας και δεν κάνεις την μεγάλη ευθεία). Επιπλέον, 2 σημεία της πίστας έχουν όριο ταχύτητας και αυτό επηρεάζει το γύρο σου.
Σχετικά με την κίνηση, όλοι πετυχαίνουν κίνηση. Το πρόβλημα είναι όταν κάποιος δεν κάνει στην άκρη και δεν μπορείς να τον περάσεις ακίνδυνα ή εύκολα.
Η πίστα είναι όντως πολύ δύσκολη. Είναι πολύ γρήγορη σε πολλά σημεία πιάνεις υψηλές ταχύτητες. Εγώ προσωπικά βλέπω 260+ μεταξύ Flugplatz και Schwedenkreuz.
Μάνο > Ο tankslapper είναι πύραυλος, και είναι και μονόχειρας
Darren, Alex, Rob είναι κάτω από 8 BTG. Έχω κάνει γύρους με τον Rob και μιλάμε για τρελή ταχύτητα.
Stathis (30-07-10)
Stathis (30-07-10)
alexk (30-07-10)