Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 44

Θέμα: F10 M-sport pack

Rides
    1

Προεπιλογή

Όμορφο μπροστά το Μ πακ, αλλά πίσω (εκτός της διακριτικής αεροτομής) δεν μου αρέσει καθόλου. Ιδίως σε ανοιχτά χρώματα (όπως το άσπρο της φώτο), μου φαίνεται ότι μειώνει το κύρος του αυτοκινήτου.

Και σχετικά με τις ζάντες, συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Κανα διαφορετικό σχεδιάκι δεν θα έβλαπτε...
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εμένα στο όλο σχέδιο κάτι δε μου κάθεται καλά με το πορτ-μπαγκάζ. Δεν υπάρχει αυτή η συμμετρία όπως στο Ε39 & Ε60 που έβλεπες μια ομοιομορφία στο προφίλ. Στο Φ10 το πορτ-μπαγκάζ φαίνεται 'κοντό', σαν να μη παντρεύεται σωστά με τη μούρη που έχει αρκετό μήκος. To M-pack δεν κάνει καλύτερα τα πράγματα.

Ωραίο το εσωτερικό πάντως.

Όσο για τις ζάντες όπως είπατε, τίποτα το ιδιαίτερο. Χρυσές δουλειές θα κάνουν πάλι οι aftermarketάδες.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά προσπαθώ να το χωνέψω... δεν μου αρεσει αυτό που βλέπω... τουλάχιστον στο χρώμα που αρέσει σε μένα (το μαυρο) χαμηλά δείχνει απαράδεκτο... σαν aftermarket εξάρτημα δείχνουν η κάτω μάσκα με τις σίτες και τους προβολείς ομίχλης..

Συμφωνω απολυτα μαζι σου Νικο
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Corfu
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μου αρέσει πολύ και πιστεύω ότι σε 2-3 χρόνια σε όλους θα αρέσει. Απλά πάντα στην αρχή γκρινιάζουμε. Οι σχεδιαστές της BMW είναι πιο μπροστά απο εμάς παίδες
    Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bimmer-corfu Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μου αρέσει πολύ και πιστεύω ότι σε 2-3 χρόνια σε όλους θα αρέσει. Απλά πάντα στην αρχή γκρινιάζουμε. Οι σχεδιαστές της BMW είναι πιο μπροστά απο εμάς παίδες
    Και εγώ αυτής της άποψης είμαι τελικά. Μήπως με την Ε60 δεν γκρινιάζαμε στην αρχή ? Τα τελευταία 3 - 4 χρόνια την προσκυνάμε.

6. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

aristent (31-07-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και εγώ αυτής της άποψης είμαι τελικά. Μήπως με την Ε60 δεν γκρινιάζαμε στην αρχή ? Τα τελευταία 3 - 4 χρόνια την προσκυνάμε.
    Nαι αλλά αυτή δεν έχει κάτι το πρωτοποριακό για να αναγνωριστεί μετά την εποχή της, όπως η Ε60, αντίθετα είναι από τις πιο συντηρητικές και ήπιες bmw που έχουν βγει.

Δε νομίζω λοιπόν ότι τα δυο μοντέλα συγκρίνονται σε αυτό τον τομέα...
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Eτσι ακριβως !!!
    Στην αρχη μας ξινιζει λιγο η και πολυ,αλλα στο τελος δεν παυει να ειναι το ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ 5!!!και που ολοι θα θελαμε να εχουμε στην κατοχη μας.

Εχω εναν φιλο που εχει Ε39 Μ-πακ και επιμενει οτι δεν του αρεσει η Ε60!
    .....αλλα τωρα περι ορεξεως και γουστου αλοιμονο εαν ηταν ολοι στο ιδιο μοτιβο....

Σιγουρα ομως και οχι επειδη ειμαι κατοχος Ε60 ειναι αρκετα εως πολυ ξεχωριστο το σχημα της Ε60(ειδικα η Μ5 και η Μ-Πακ χεχεχεχε)

Τελος εχω δει απο κοντα την νεα 5αρα και πιστεψτε με αλλαζεις αποψη για το αδιαφορο που προκαλουν οι διαφορες φωτο που εχουμε δει!!!
    ο ογκος ειναι ?....δε ξερω....το σημα BMW ειναι?....χεχεχεχε παλι δε ξερω...

9. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

PANOS-E60 (31-07-10)

Rides
    2

Προεπιλογή

μας συνηθισε ο μπανγκλ στα εξεζητημενα σχεδια...

και ισως οι μπεμβεδακηδες περιμεναν κατι περισσοτερο...

ωραια η F10 αλλα ισως θα επρεπε να ειναι λιγοτερο συντηρητικη μιας και στη δεκαετια που περασε το κοινο της φιρμας "εκπαιδευτηκε" να βλεπει αλλα πραγματα...

οκ, ισως να υπηρχαν γκρινιες αν η F10 ηταν στα μοτιβα του μπανγκλ, αλλα και τωρα υπαρχουν "μουρμουρες".

η βελτιστη λυση μαλλον βρισκεται στη μεση...

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Nαι αλλά αυτή δεν έχει κάτι το πρωτοποριακό για να αναγνωριστεί μετά την εποχή της, όπως η Ε60, αντίθετα είναι από τις πιο συντηρητικές και ήπιες bmw που έχουν βγει.

Δε νομίζω λοιπόν ότι τα δυο μοντέλα συγκρίνονται σε αυτό τον τομέα...
    Νομίζω δεν διαφωνούμε. Αν η Ε60 έφερε φρεσκάδα στη σειρά 5, η F10 θα φέρει άμεσα μεγάλες πωλήσεις, αναγνωρισιμότητα σε ανταγωνιστικούς κύκλους και τελικά δόξα στη φίρμα.

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και μένα από τις Photos το F10 μου φαινόταν μία χλιαρή μαούνα με κώλο από primera! Μέχρι που το είδα από κοντά σε space gray και άλλαξα 1000% άποψη! Είναι αρκετά πιο "φουσκωτό" και μυώδες από το Ε60, και τα πρισμένα φτερά, o κοντός πρόβολος με μούρη καρχαρία, όπως και το μυώδες καπό την κάνουν απίστευτα θελκτική!

Χωρίς m pack μου αρέσει περισσότερο!

Καλά για την GT δεν αλλάζω άποψη με τίποτα αφού και από κοντά δεν βλέπεται αυτή η άμορφη ογκώδης μάζα......
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

13. The Following 3 Users Say Thank You to EVERGET For This Useful Post:

aristent (31-07-10), joseph (01-08-10), PANOS-E60 (31-07-10)

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP