Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 15

Θέμα: Χρεωσεις εταιρειων κινητης τηλεφωνιας

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχω WIND με συμβολαιο 4 ωρων με το παγιο δλδ καπου 35-36 ευρω.
    μεχρι πριν 2 μηνες δεν ειχα ποτε παραπανω χρεωση και ξαφνικα τον προηγουμενο μηνα μου εσκασε ενα 65αρι και σημερα ενα 70αρι ,χωρις να εχω μιλησει πανω απο 2.30 ωρες.
    Σε κινητο φιλου με WIND εγινε το ιδιο τους τελευταιους 2 μηνες και αρνουμενος να το πληρωσει του ειπαν θα κινηθουν δικαστικα..
    Σας εχει ερθει και εσας παιδια κανα τετοιο "φουσκωμενο" ποσο???
    Σταθηηηηηηηηηηηηηηηηηη για δωσε φως...

Θα παω μετα βεβαια σε καταστημα να ενημερωθω ,γιατι ενω στελνανε αναλυτικα τις κλησεις τωρα ειχε μονο συνολικα τις ωρες ομιλιας προς τα αντιστοιχα κινητα.

ειχα wind πολλα χρονια και περυση την εκοψα. δεν μπορεις να κανεις τιποτα. εγω επι ενα χρονο ειχα 8 ωρεςς δωρεαν και πληρωνα καθε μηνα απο 80 εως 200 ευρω χωρις φυσικα να εχω μιλησει τον χρονο στον μετρητη του τηεφωνου μου. το θεμα ειναι οτι αυτοι παντα τα εβγαζαν οτι ειναι σωστοι. αν πας απο εκει θα δεις οτι θα σε βγαλουν τρελο και μαλιστα με τον λογαριασμο σου. αν κατσεις και κανεις το αθροισμα της διαρκειας θα δεις οτι εχεις ξεπερασει τον χρονο στα χαρτια τους ενω στο κινητο σου μπορει να εισαι 4 με 5 ωρες κατω ας πουμε.. μου εχει τυχει και αυτο και ειχα πληρωσει ενα 60αρι.εκει οταν πας θα σου δωσουν τον αναλυτικο ο οποιος θα πιστοποιει τον λογαριασμο τους.. κοσμοτε και ησυχασα

2. The Following User Says Thank You to patriNOS For This Useful Post:

katsaraios (30-07-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP