τωρα τα παραλες εσυ...!![]()
Δημήτρη απλά respect!![]()
![]()
z3 2.2 (28-07-10)
Δημήτρη χαραμίζεσαι....
Δεν αρχίζεις να γράφεις κάνα μυθιστόρημα όσο είναι καιρός ? Τώρα το καλοκαίρι έχεις μία καλή ευκαιρία !!!
Ή μάλλον όχι....το βρήκα...
Στείλε κάνα βιογραφικό Μototech / Τεχνικές Εκδόσεις κτλ ή για συντάκτης.
Το κομμάτι της οδήγησης το κατέχεις, του γραπτού λόγου το ίδιο, τα μηχανολογικά τα ξέρεις.....άντε μπράβο, θα σου δίνουμε και κάνα δικό μας αυτοκίνητο για δοκιμή και ωραίο κειμενάκι πακέτο![]()
z3 2.2 (28-07-10)
δημητρη,αυτα που σου λεμε δεν τα λεμε απο υπερβολη.πραγματι εχεις χαρισμα γραφης.ο Monsta εριξε μια πολυ καλη και σωστη ιδεα...
αν σε βολευει και μπορεσεις να ανταπεξελθεις στειλε ενα βιογραφικο.πραγματικα αξιζεις για κατι τετοιο.αυτο το ποστ που ειδα μπορουσε καλλιστα να ειναι ενα editorial ενος περιοδικου ειδικου τυπου...
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
z3 2.2 (28-07-10)
παντως παιδια μεταξυ σοβαρου και αστειου καλυτερα να κοιμουνται οι γυναικες συνοδηγοι σε κατι τετοιες στιγμες οδηγικης "απολαυσης".
αντε να ακουγε ας πουμε το κροταλισμα του 6κυλινδρου και να σου πεταγε κανενα κουφο π.χ τι μυρωδια ειναι αυτη εξω,δεν κλεινουμε κανενα παραθυρο??![]()
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
z3 2.2 (28-07-10)
Πολυ θα το ηθελα αυτο Κωστα αλλα ειναι πολυ δυσκολες εποχες για πειραματα....
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια!
Καλα αυτος ειναι πιο μπροστα απ ολους.Ειναι και μεγαλη μου συμαπθεια,ειναι και ψυχαναγκαστικουλης..τι να λεμε τωρα για τον Αρη!!!!
Αστερι!!!!
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
PANOS-E60 (28-07-10)
Ωρε Δημήτρη τι περιγραφή είναι αυτή φίλε μου????????
Μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο!!!![]()
Μπράβο και πάντα τέτοια!
Ελπίζω να βρεθεί χρόνος να τα κάνουμε αυτά.....
z3 2.2 (30-07-10)
Πρεπει ρε συ Βασιλη να "ακουμε" και τα αλλα καλεσματα της καθημερινοτητας μας.
Σημερα ξανακατεβαινω προς τα κει και εχω σκοπο αμα μου βγει και εχω και κεφι να κανω καμια "ειδικη" προς Καστανιτσα η Αγιο Πετρο που εχει κατι διαδρομες....τρελα....θα κανω και φωτογραφικη καλυψη αν παω απογευματακι.
Ελπιζω μονο μη μου ξαναβγει κανα κοπαδι προβατα αμα παω βραδυ!!!![]()
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)