Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 35 από 35

Θέμα: Φαντασια να υπαρχει...!!!

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξέρω γιατί κρατιέμαι και δεν γράφω.

Αντε θα κάνω μια μιρή αρχή και θα επανέλθω. Θέλω να ξυπνήσω πάνω σε ένα ψηλό βουνό στην άκρη του γκρεμού που φαίνεται η πόλη απο κάτω στο βάθος. Το δροσερό αεράκι σε χτυπάει για να συνέλθεις απο την άγρια νήχτα με τα 2 τρελά γκομενάκια. Και όσο κοιμούνται να τα κατεβάσω και να ρίξω ένα χ@σιμο που θα είναι όλο δικό μου, εκεί στο αεράκι, βλέπωντας κάτω απο την γκρεμίλα
    Μακάρι να κάτσει. Δεν είναι ακατόρθωτο.
    Μόνο να προσέξεις προς τα που θα φυσάει το αεράκι την ώρα που θα το ρίχνεις.
    Μη μεταφέρει προς τα γκομενάκια τις ευωδιές...

2. The Following User Says Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

stratos (25-07-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    .
    Το έχω δηλώσει στην γυναίκα μου. Οτι αν μου κάτσει θα με χάσουν. Το δέχτηκε πολύ ψύχραιμα, δεν ξέρω γιατί...
    Μαλλον θα καταλαβε οτι εννοουσες το φιδι...και χαρηκε που θα σε χασει μια ωρα αρχιτερα(εχεις ακινητα η μετρητα στην ακρη??)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Φαντασιωση ..

Ζω στο εξωτερικο εχω BMW M3 , ασπρη με μαυρες ζαντες , την κοπελια μου διπλα μου ειμαι επιτυχημενος επιχειρηματιας,εχω μια σπιταρονα οπως αυτες στις ταινιες μπαινεις και ειναι στρεμμα γηπεδου,πολλα λεφτα,και πολλα ταξιδια.
    Στο μυαλο μου κυκλοφορει ενα αγχος και μπολικη στεναχωρια ....

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

1,5 μύριο γιούρο κ κάνω πολλές από τις φαντασιώσεις μου πράξη + να έχω ελεύθερα καμιά 12 αριά ΣΚ τον χρόνο μακρυά από τους πάντες κ χωρίς να χτυπάνε τηλέφωνα._

ps: η Αρκαδική Ριβιέρα είναι δική μου, του πεθερού είναι η Λαιστρυγόνα Μεσσηνία
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Rides
    0

Προεπιλογή

αν μπορουσα να γραψω τις φαντασιωσεις μου θα επρεπε να ξαναγραφτει η παπυρους λαρους μπριτανικα.....
    ομως ειναι καλο ολες τις φαντασιωσεις η τα αποθημενα που εχει ο καθενας απο εμας να προσπαθει να τα υλοποιησει,με οποιο σωστο και οχι προσβλητικο τροπο,μπορει.
    πχ...καποια στιγμη θα παω να νοικιασω ενα lamborghini..οταν θα εχω ενα χιλιαρικο στην ακρη και την απλα ωστε να μη μου λειψει πολυ(οτι θα μου λειψει θα μου λειψει.)ομως θα εχω ενα ομορφο lamborghini να το βολταρω και να το καμαρωσω(και να με καμαρωσουν)
    ετσι λοιπον μπορει τις πρωτες μερες το μυαλο να λεει..α ρε πλουτη κλπ κλπ κλπ ομως αργοτερα χρονια αργοτερα θα λες...ε ειχα ενα Lmborghini Μια μερα...και?
    κατι αναλογο συμβαινει και σε πολλα αλλα θεματα...ειδικα σε οτι αφορα σεξουαλικα θεματα οπου εκει παντα υπαρχει ενα κρυφο ταμπου απο ολους μας.γιατι το μυαλο μας οργιαζει,ομως η ζωη μας δεν επιτρεπει ταρζανιες...
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP