Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 183

Θέμα: ΑΠΕΡΓΙΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΩΝ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

καρτελ και μονοπωλια κανουν οι ελευθεροι επαγγελματιες με ωταβατζσιλιστικες μεθοδους εδω κ 30 χρονια....τελικα προτιμω ιδιωτικες εταιριειες κ να εχω το κεφαλι μου σιγουρο...κ ασ πληρωνω κ παραπανω...χαιρομαι απιστευτα που ανοιγουν ολα αυτα τα επαγγελματα οπωασ κ πολυσ κοσμος

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μεχρι πριν 43 χρονια υπηρχαν ολα αυτα τα κλειστα επαγγελματα ,ρωτηστε τους παλιοτερους ποσοι μπορουσαν να εχουν φαρμακειο,φουρνο,φορτηγο,τ ξι,λεωφορειο κλπ.
    Βρεθηκαν τοτε καποιοι "κακοι αντιδημοκρατες"και τα ελευθερωσαν στον κοσμο που δεν ειχε καμια ελπιδα να αποκτησει κατι δικο του και ανοιξαν ολα αυτα τα επαγγελματα,οχι χαριστικα αλλα με σωστο υπολογισμο της αξιας του καθε αδειοδοτουμενου επαγγελματος.
    Επισης οι αδειες αυτες ΟΛΕΣ αναιξερετως δεν ειχαν κανενα δικαιωμα ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΩΣ η ΠΩΛΗΣΗΣ. για να αποφευχθει το τραγικο του εμποριου των αδειων.
    Μετα την μεταπολιτευση στρωθηκε ολο το παιχνιδακι με τις αδειες ,κανεις φυσικα δεν ειχε τα α@@@δια να τις καταργησει (αφου τις δωσανε οι κακοι ρε παιδι μου)αλλα αντιθετα αφησανε να ακμασει το παρε δωσε των αδειων με αποτελεσμα να φτασουν σε δυσθεωρητα υψη οι τιμες αποκτησης τους.
    Τωρα λοιπον και ενω εδω και χρονια πληρωνουμε κοινοτικα προστιμα αποφασισαν να καταστρεψουν καποιους που εδωσαν τεραστια ποσα και να "απελευθερωσουν" τα κλειστα επαγγελματα.
    Προβλεπεται "σφαγη' λοιπον και οποιος αντεξει...

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

3. The Following 7 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Kostas_1 (26-07-10), nikos1400 (26-07-10), oldcarskickass (26-07-10), PANOS-E60 (26-07-10), scania124 (26-07-10), Stathis (26-07-10), Vasilis (26-07-10)

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μεχρι πριν 43 χρονια υπηρχαν ολα αυτα τα κλειστα επαγγελματα ,ρωτηστε τους παλιοτερους ποσοι μπορουσαν να εχουν φαρμακειο,φουρνο,φορτηγο,τ ξι,λεωφορειο κλπ.
    Βρεθηκαν τοτε καποιοι "κακοι αντιδημοκρατες"και ...
    Mπορείς να μου πεις γιατί το έχεις βάλει σε εισαγωγικά ; Αν θέλεις βέβαια...

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mπορείς να μου πεις γιατί το έχεις βάλει σε εισαγωγικά ; Αν θέλεις βέβαια...
    εδω σε δημοσιο χωρο θα παρεξηγηθουμε φιλε...
    πολιτικη μονο με καφεδακι

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    εδω σε δημοσιο χωρο θα παρεξηγηθουμε φιλε...
    πολιτικη μονο με καφεδακι
    Οκ...

Περιοχή
    Κατερινη-Νεοι Πόροι
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Sonic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτες οι "παπατζες" με τα κλειστα επαγγελματα , μας εχουν χειραγωγησει τοσα χρονια σε καθε λογης μαλακια & απεργεια. Οποτε γουσταρει ο καθενας να ζητησει ο,τι του κατεβει στο μυαλο κλεινει εναν δρομο.

Την μια οι βυτιατζιδες ,την αλλη οι νταλικιεριδες , την αλλη οι ταξιτζιδες κ.ο.κ

Ας τα καταργησουν και να δουμε μετα αν τολμησουν να ξαναβγουν να κλεισουν δρομο...ουστ ρε!!!!

(Συμφωνω με την αποζημιωση τους...δεν γινεται να απαξιωθει η περιουσια του καθε επαγγελματια επειδη οι κυβερνοντες ειναι ασχετοι)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Sonic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι ρε μαγκα...δεν τα λες καλα!!
    Ουτε εγω γουσταρω τα "κλειστα" επαγγελματα ...απαραδεκτο μεσα σε ενα "καπιταλιστικου" τυπου οικονομικο συστημα.

Το να απαξιωσει το "κωλοκρατος" ,την αδεια ενος επαγγελαματια του οποιου του τα "εχουν παρει χοντρα" πριν 1-2 χρονια ειναι αλητεια...ουδεμια σχεση με το παραδειγμα που ανεφερες πιο πανω...

Δεν μπορει το κρατος να μας τα παιρνει και μετα να μας πεταει στα σκουπιδια.

Αλλα οι ψευτομαγκες φορτηγατζιδες , απο το να παρκαρουν τα μπαουλα τους στα δεξια των κεντρικων αρτηριων ας πανε στην βουλη να τα σπασουν ολα. Κοτες...
    κουλαρε λιγο μεγαλε γιατι πηρες πολυ φορα.
    εχεις δει ποτε φορτηγο να κλεινει δρομο??????????????
    γιατι δεν πας εσυ στην βουλη να τα σπασεις ολα??????? εεεεεεε κοτα!!!!!

το οτι θα ανοιξουν τα επαγγελματα πιστεψε με θα ειναι οτι χειροτερο......
    θελετε να σας πω και σε ποιες αλλες χωρες ειναι το επαγγελμα κλειστο??
    ολλανδια-βελγιο-γαλλια-ισπανια-πορτογαλια..........
    και ειναι κλειστο με την εννοια της λογικης.....
    σε καθε χωρα η αδειες που δινονται ειναι αναλογα με το τι μεταφορικο εργο εχει αυτην η χωρα.....πιστεψτε με στην ελλαδα ειναι ηδη πολλες παραπανω.

το ιδιο ακριβως γινετε και με τα κτελ...τα ταξι....τα αστικα......
    π.χ ποσο πλυθησμο εχει ο νομος πιεριας????? 60.000 κατοικους, χρειαζονται 25 αστικα και 56 υπεραστικα και 80 ταξι......αυτο εχει σαν αποτελεσμα να δινονται και οι καταλληλες αδειες......

θελω να πιστευω οτι ναι μεν θα ανοιξουν τα επαγγελματα αλλα θα ισχυει η ιδια λογικη με πριν.
    θελετε να πω και αλλα.......
    λοιπον......ο αυτοκινητιστής (ειτε οδηγαει φορτηγο, ταξι, λεωφορειο).....ετσι λεγετε κυριε sonic δεν θα παρει εφαπαξ, γιατι μεχρι τωρα το κρατος ελεγε οτι το εφαπαξ του αυτοκινητιστή ειναι η αδεια του....... δηλαδη οταν θα βγει στην συνταξη θα πουλησει την αδεια σε καποιον αλλο (κατι που ειναι μαυρη αγορα σε γνωση του κρατους) και θα παρει το εφαπαξ του...
    τωρα τι θα παρει????......464 ¤ συνταξη παιρνει ο πατερας μου με 45 χρονια πληρωμενο ΤΣΑ ουτε εφαπαξ ουτε τιποτα.....

επισης κυριε sonic δεν βλεπω να αναφερεις κατι για τους αγροτες που καθε χρονο οταν κολοβαρανε κλεινουν τους δρομους!!!!!!
    μηπως απο εκει κραταει η σκουφια σου??????

τωρα για το ποσο ψευτομαγκες ειμαστε ελα να το συζητησουμε απο κοντα..... δεν ειμαι ουτε μαγκας ουτε τιποτα .... ειμαι ενας νορμαλ ανθρωπος οπως θα εχουν διαπιστωσει πολυ απο εδω μεσα.......
    θα σε παρακαλουσα να προσεχεις τις εκφρασεις σου απεναντι σε εναν κλαδο τον οποιο ειναι ενα βημα πριν την κατάρρευση.....
    και αμα καταρρεύσει θα ειναι πολυ δυσκολα για ολους μας......
    θα δειτε τι θα γινει σε 5 μερες στα super market........εκει θα καταλαβετε την αξια του φορτηγου.....ακομα και τα ρουχα που φοραμε με φορτηγα μεταφερονται.....

8. The Following 3 Users Say Thank You to scania124 For This Useful Post:

katsaraios (26-07-10), Thomelef (28-07-10), Z4 DCT (27-07-10)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο scania124 Εμφάνιση μηνυμάτων
    .......εκει θα καταλαβετε την αξια του φορτηγου.....ακομα και τα ρουχα που φοραμε με φορτηγα μεταφερονται.....
    και οι βεσπες που καβαλαμε να συμπληρωσω...

10. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

scania124 (26-07-10)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο scania124 Εμφάνιση μηνυμάτων

.
    λοιπον......ο αυτοκινιτιστης(ειτε οδηγαει φορτηγο,ταξι,λεωφορειο).....ε τσι λεγετε κυριε sonic δεν θα παρει εφαπαξ,γιατι μεχρι τωρα το κρατος ελεγε οτι το εφαπαξ του αυτοκινιτηστη ειναι η αδεια του.......δηλαδη οταν θα βγει στην συνταξη θα πουλησει την αδεια σε καποιον αλλο(κατι που ειναι μαυρη αγορα σε γνωση του κρατους)και θα παρει το εφαπαξ του...
    τωρα τι θα παρει????......464 ¤ συνταξη περνει ο πατερας μου με 45 χρονια πληρωμενο ΤΣΑ ουτα εφαπαξ ουτε τιποτα.....
    Γειασαν του συναδελφου !!!
    Οσον αφορα το παραμυθι με τις αδειες τοσα χρονια τα παιρνει χοντρα το κρατος οταν πουλησεις η βγεις σε συνταξη(αν προλαβεις ) καθως υπολογιζει και ΥΠΕΡΑΞΙΑ την περιουσια σου.
    Θανο δυστυχως φιλε ,και ο πατερας σου θα το γνωριζει καλυτερα οπως το ηξερε και ο συγγχωρεμενος ο δικος μου,ο κλαδος πασχει απο τα λαμογια ,επρεπε να ειχαμε-τε μεγαλυτερη δυναμη ,αλλα....
    Σφυρα μου να ανεβω αμα χρειαστεις οδοφραγματα

12. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

scania124 (26-07-10)

Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GIWRGOSPR Εμφάνιση μηνυμάτων
    καρτελ και μονοπωλια κανουν οι ελευθεροι επαγγελματιες με ωταβατζσιλιστικες μεθοδους εδω κ 30 χρονια....τελικα προτιμω ιδιωτικες εταιριειες κ να εχω το κεφαλι μου σιγουρο...κ ασ πληρωνω κ παραπανω...χαιρομαι απιστευτα που ανοιγουν ολα αυτα τα επαγγελματα οπωασ κ πολυσ κοσμος
    Στο ξαναλεω, κανεις μεγαλο λαθος και επιμενω.. εγω αν και δεν εχω σχεση με τον κλαδο, μιας και κανω αλλη δουλεια, Δεν μπορω να καταλαβω, πως ο γειτονας μου ο "Δημητρης" ο οποιος εχει ενα δημοσιας φορτηγο, δηλ, "κουβαλαει υλικα σε μαντρες οικοδομων, πισσα σε εργολαβους σε εργα που γινονται, και οτι αλλο "αγωγι" του τυχει" ,ειναι καρτελ η μονοπωλιο η κανονιζει την αγορα? Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι το παλιο ΤΣΑ-ΟΑΕΕ του ερχεται 850ευρω το διμηνο και δεν εχει να πληρωσει!!!! γιατι και οι δουλειες εχουν πεσει πολυ, γιατι τα μεταφορικα ειναι τα ιδια κατι χρονια, ενω το καυσιμο εχει διπλασιαστει!!! Και γιατι υπαρχουν φορτηγα ΙΧ τα οποια παρανομα κανουν δρομολογια μαυρα!!
    Τωρα αν θελει καποιος να φερει πχ υλικα κουβεντιαζει για τα μεταφορικα με τον ιδιο κλπ, κατσε να γινουν 2-3 εταιριες με 1000αμαξια η καθε μια, εκει να δεις που θα πανε οι τιμες οταν δεν θα υπαρχει αλλος να βρεις..

14. The Following 5 Users Say Thank You to joseph For This Useful Post:

Driver M (26-07-10), katsaraios (26-07-10), kplc16 (26-07-10), NickE60 (26-07-10), nikos1400 (26-07-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP