Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Να τις βαψω ;

Ψήφισαν
29. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ΝΑΙ

20 68,97%
  • ΟΧΙ

9 31,03%
Δημοσκόπιση Πολλαπλής Επιλογής
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 44

Θέμα: Βαφη εργοστασιακων ζαντων

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πρόσφατα έβαψα τις 18άρες oem του m3 στον Πέττα. Ήθελα ακριβώς το εργοστασιακό chrome shadow το οποίο βρήκα πως το κατασκευάζει μια ιταλική εταιρεία, η Color-Dec. O Πέττας μου΄είπε πως χρησιμοποιεί χρώματα Sikkens (θυγατρική της Akzo-Nobel) και υποσχέθηκε πως το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς όμοιο με το εργοστασιακό.

Όντως οι ζάντες έγιναν ακριβώς στη ζητούμενη απόχρωση και η ποιότητα βαφής ήταν αρκετά καλή εκτός από ένα γρομπαλάκι που φαίνεται σε μία από τις ζάντες. Ο ίδιος ο ΄Πέττας δεν είναι καθόλου συνεννοήσιμος και προσπαθεί να σε ξεπετάξει. Η ήλεκτροστατική θέλει 2 μέρες και κάνει 180 χωρίς φπα. Το χειρότερο είναι όλοι αυτοί οι άσχετοι αλλοδαποί που έχει μαζέψει και δεν ξέρουν ούτε να φουσκώνουν λάστιχα. Έφυγα από το μαγαζί του και κάθε λάστιχο είχε και διαφορετική πίεση. Μέτρησα μετά σε βενζινάδικο ας πούμε το ένα λάστιχο 25 και το άλλο 45 (!!!), έλεος δηλαδή λίγο παραπάνω προσοχή στον πελάτη δε βλάπτει!!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πρόσφατα έβαψα τις 18άρες oem του m3 στον Πέττα. Ήθελα ακριβώς το εργοστασιακό chrome shadow το οποίο βρήκα πως το κατασκευάζει μια ιταλική εταιρεία, η Color-Dec. O Πέττας μου΄είπε πως χρησιμοποιεί χρώματα Sikkens (θυγατρική της Akzo-Nobel) και υποσχέθηκε πως το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς όμοιο με το εργοστασιακό.

Όντως οι ζάντες έγιναν ακριβώς στη ζητούμενη απόχρωση και η ποιότητα βαφής ήταν αρκετά καλή εκτός από ένα γρομπαλάκι που φαίνεται σε μία από τις ζάντες. Ο ίδιος ο ΄Πέττας δεν είναι καθόλου συνεννοήσιμος και προσπαθεί να σε ξεπετάξει. Η ήλεκτροστατική θέλει 2 μέρες και κάνει 180 χωρίς φπα. Το χειρότερο είναι όλοι αυτοί οι άσχετοι αλλοδαποί που έχει μαζέψει και δεν ξέρουν ούτε να φουσκώνουν λάστιχα. Έφυγα από το μαγαζί του και κάθε λάστιχο είχε και διαφορετική πίεση. Μέτρησα μετά σε βενζινάδικο ας πούμε το ένα λάστιχο 25 και το άλλο 45 (!!!), έλεος δηλαδή λίγο παραπάνω προσοχή στον πελάτη δε βλάπτει!!!!

+10000

επισης στην ''προσωπικη μου εμπειρια'' να αναφερω οτι την αλλη μερα που κοιταγα τις ζαντες μου ανακαλυψα οτι στους 2 πισω τροχους ελειπε απο ενα μπουλονι ....ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ

στο μαγαζι γινοταν ενας χαμος..ειχε πολυ δουλεια,αυτο ομως δεν σημαινει οτι γραφουμε στα π@π@ρι@ μας τον πελατη και αφηνουμε τον καθε ανιδεο να μονταρει τα ζαντολαστιχα πανω στο αυτοκινητο

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP