Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ευχαριστούμε φίλε Δημήτρη !

Εγώ χρησιμοποιώ αντίστοιχη αλοφή της Sonax και το παλεύω μόνος μου το πράγμα. Μόλις τελειώσω, μου αρέσει το αποτέλεσμα. Μετά από 2 - 3 μέρες και 20 - 30 μπες - βγες, νομίζω πως θέλει ξανά από την αρχή. Η είμαι υστερικός ή κάτι δεν κάνω σωστά ...

Προς mods : το ποστ αυτό κολλάει και στις "ψυχώσεις" ... ότι νομίζετε.
Παναγιώτη κατά καιρούς είχα δοκιμάσει στο μαύρο δερμάτινο σαλόνι που είχα, πριν βάλω το merino silverstone αρκετά καθαριστικά- ενυδατικά προϊόντα της Ayto Glym, Meguairs και άλλα με ικανοποιητικά αποτελέσματα. Ίσως και το μαύρο χρώμα "κρύβει" κάπως τη βρωμιά. Όταν όμως μου έκανε μια επίδειξη ο ταπετσέρης πάνω στο σαλόνι όπου πλέον η βρωμιά φαινόταν ξεκάθαρα στους πόρους του δέρματος με το Grison, απλά τρελάθηκα. Άλλαξε χρώμα το σαλόνι μου όλο. Πρόκειται για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΉ ΣΕΙΡΑ καθαρισμού και ταυτόχρονης ενυδάτωσης με μεγάλη διάρκεια και αντοχή, η οποία δεν πωλείται παντού παρά μόνο σε εξειδικευμένους εισαγωγείς που ασχολούνται με την περιποίηση του δέρματος. Αν σε πετύχω σε καμιά συνάντηση και το έχω αγορασμένο το μπουκαλάκι μαζί μου, θα σου κάνω μια επίδειξη στο σαλόνι σου για να καταλάβεις για τι πράγμα μιλάμε. Αμέσως θα ξεχάσεις ότι χρησιμοποιούσες μέχρι τώρα.