Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο Stathis πολλοι φιλοι που με ξερουν απο παλια, με ρωτανε τι επαθα και πηρα ιταλικο. Δεν σε παρεξηγω με τιποτα...........ολοι τις τσαχπινες κοιταμε και μετα πεφτουμε στον σοβαρο ερωτα με τα μουτρα.......... ΤΣΑΧΠΙΝΑ ΕΡΩΤΑΣ Σταθη.....πολυ θα ηθελα να εχω και μια τσαχπινα στο γκαραζ μου ομως.........
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 19-07-10 στις 21:12 Αιτία: εισαγωγη φωτο
Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Δεν σε παρεξηγω με τιποτα...........ολοι τις τσαχπινες κοιταμε και μετα πεφτουμε στον σοβαρο ερωτα με τα μουτρα.......... ΤΣΑΧΠΙΝΑ ΕΡΩΤΑΣ Σταθη.....πολυ θα ηθελα να εχω και μια τσαχπινα στο γκαραζ μου ομως......... βρε γιαννη μου, αν και δεν συμμεριζομαι τις προτιμήσεις σου, τι να πω, δεν σε παρεξηγω, εσυ ξερεις... εγω προτιμω τσαχπινα και κοκκινο!
Μηχανη δεν ειχα ποτε ουτε θελω να οδηγησω αλλα μια MV Agusta θα την εβαζα ανετα στο σαλονι μου...
Αρχικό μήνυμα απο Stathis βρε γιαννη μου, αν και δεν συμμεριζομαι τις προτιμήσεις σου, τι να πω, δεν σε παρεξηγω, εσυ ξερεις... εγω προτιμω τσαχπινα και κοκκινο! Eισαι ενα βημα εμπρος τωρα ρε τομαρι.......
Κανονισμός του Φόρουμ