+1 continetal![]()
+1 continetal![]()
+1 στα continental..
εχω κανει 45000χλμ με αυτα!!!!!
και λεω μετα το καλοκαιρι να τα αλλαξω ......εχουν ακομα αρκετο πελμα βεβαια....
ο κυριος χρηστος εκ αθυρων θα τα δει και θα μας πει....![]()
ναι σταθακη με την διαφορα 1 οτι αφηνω λεφτα σε φιλαρακι(στο μαγαζι του)
2 οχι γιατι ειμαι καλητερος χριστιανος αλλα για μια τοσο μικρη οικονομικη διαφορα προτιμω να τα δοσω στο φιλαρακι....στο πρωτο μην.εγραψα και την τιμη με τοποθετηση,,ζυγοσταθμιση,,α ζωτο,,και αργοτερα ευθυγραμμιση..
640€ ΟΛΑ......για τα conti3,,gia ta dunlop 670€...ειναι αρκετα καλη τιμη για κορινθο και γενικοτερα....με ολα αυτα και μην ξεχναμε διασταση 18ρες......
πανο, είσαι σίγουρος για αυτά τα λάστιχα;
εννοώ ότι η μπουμπού σου από ροπή λογικα είναι μεγάλη,θα *στέκεσαι * ικανοποιητικά; ή θα χαροπαλευεις;
για αυτό ψηφισα κανένα από τα δύο...
τούρμπο και πράσινα άλογα
Το spc3 είναι πολύ καλό λάστιχο αλλά αν το κυνηγάς το αυτοκίνητο και το στρίβεις δεν θα σου βγάλει πολλά χλμ γιατί δεν είναι σκληρό. θα πρότεινα να ρωτήσεις ποιο είναι πιο σκληρό από τα 2 που έχεις καταλήξει.
Εξάλλου η dunlop δεν είναι τυχαία εταιρία και μάλιστα το dunlop sp9000 είναι για μένα από τα κορυφαία ελαστικά, φαντάζομαι ανάλογης ποιότητας θα είναι και το maxx tt.
Η απόφαση δική σου..
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
katsaraios (19-07-10), z3outofmind (19-07-10)
ρε παλιοπαιδο που εισαι εσυ??πανουλη αστα τρελα σου ξερω οτι εισαι πιστος ακολουθος στα toyo..και ασε τα θεματα περι ροπων.....τα dunlop ta maxx
τα εχουν βαλει στο amg το τουμπανο με 85κ.ροπη...με αλλες 4μαρκες συγκριτικα βγηκε το καλητερο...pirelli,,yokohama,,michelin,,br idgestone
τωρα για τα κοντι.3 δεν ξερω τα φωραει φιλος σε χοντα s2000 αρκετα καλο και το παει πολυ καλα...εχω μπερδευτει...μαλλον θα το παρω το ρισκο..
και θα βαλω dunlop....το πολυ πολυ να τα καταφερεις και να μου φευγεις στην επομενη συναντιση..![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη z3outofmind : 19-07-10 στις 17:17