Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 28

Θέμα: Έφυγε ο Άλκης Συνιώρης

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tsakirakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    κριμα...πρεπει να αλλαξει η αντιμετωπιση των μοτοσικλετιστων απο τους οδηγους τετρατροχων στην Ελλαδα μας επειγοντως...
    Μεγάλο θέμα για ανάπτυξη!!
    Για να ζητάς όμως να σε προσέξουν οι άλλοι, πρέπει πρώτα να τους δείξεις οτι εσύ προσέχεις τον εαυτό σου. Και αυτό είμαι της άποψης οτι δεν το έχει η πλειοψηφία των Ελλήνων δικυκληστών.

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μεγάλο θέμα για ανάπτυξη!!
    Για να ζητάς όμως να σε προσέξουν οι άλλοι, πρέπει πρώτα να τους δείξεις οτι εσύ προσέχεις τον εαυτό σου. Και αυτό είμαι της άποψης οτι δεν το έχει η πλειοψηφία των Ελλήνων δικυκληστών.
    Πουθενά δεν αναφέρθηκε κάτι για την ταχύτητα του μοτοσυλετιστή. Μέχρι να ξεινήσει το φορτηγό και να παραβιάσει τον σηματοδότη και να βγεί στην μέση του δρόμου μία μοτοσυκλέτα μπορεί να κόψει και να αποφύγει το ατύχημα αν πηγαίνει με 70-80 που είναι το όριο. Αν πηγαίνει με 150 που είναι συχνό φαινόμενο σε αυτόν τον δρόμο τότε δεν μπορεί να πάρει τα μέτρα του και να αποφύγει το ατύχημα. Δεν δίνω δίκιο στον φορτηγατζή, αλλά η πλειοψηφία των μοτοσυκλετών τρέχουν με το διπλάσιο του ορίου συνήθως

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πουθενά δεν αναφέρθηκε κάτι για την ταχύτητα του μοτοσυλετιστή. Μέχρι να ξεινήσει το φορτηγό και να παραβιάσει τον σηματοδότη και να βγεί στην μέση του δρόμου μία μοτοσυκλέτα μπορεί να κόψει και να αποφύγει το ατύχημα αν πηγαίνει με 70-80 που είναι το όριο. Αν πηγαίνει με 150 που είναι συχνό φαινόμενο σε αυτόν τον δρόμο τότε δεν μπορεί να πάρει τα μέτρα του και να αποφύγει το ατύχημα. Δεν δίνω δίκιο στον φορτηγατζή, αλλά η πλειοψηφία των μοτοσυκλετών τρέχουν με το διπλάσιο του ορίου συνήθως
    Στράτο μου δεν αναφέρομαι στο συγκεκρημένο δυστύχημα.Δεν εγραψα για ταχύτητα. Αλλωστε δεν γνωρίζω λεπτομέρειες.
    Αναφέρομαι στούς χιλιάδες δικυκληστές που δυστυχώς κυκλοφορούν χωρίς κράνος, χωρίς προστατευτική δερμάτινη στολή,που καβαλάνε πεζοδρόμια, που κάνουν σούζες και που περνούν με ταχύτητα ανάμεσα απο αυτοκίνητα δεξιά και αριστερά, πάνω στην άσπρη διαχωριστική δύο λωρίδων.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Samaro : 18-07-10 στις 01:44

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στράτο μου δεν αναφέρομαι στο συγκεκρημένο δυστύχημα.Δεν εγραψα για ταχύτητα. Αλλωστε δεν γνωρίζω λεπτομέρειες.
    Αναφέρομαι στούς χιλιάδες δικυκληστές που δυστυχώς κυκλοφορούν χωρίς κράνος, χωρίς προστατευτική δερμάτινη στολή,που καβαλάνε πεζοδρόμια, που κάνουν σούζες και που περνούν με ταχύτητα ανάμεσα απο αυτοκίνητα δεξιά και αριστερά, πάνω στην άσπρη διαχωριστική δύο λωρίδων.
    Κε. Αντώνη ανοίχτηκε σχετικό thread. Τελικά παρεξηγήθηκα οτι δεν έφτεγε ο φορτηγατζής. Είναι μερικές φορές δρόμοι και σημεία όμως που πρέπει να πηγαίνουμε με το όριο. Πόσες φορές είναι που πάμε απο αυτό το δρόμο τον Χειμώνα μετά απο συνάντηση και εγώ μαζί πάμε κομμάτια?

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP