Αρχικό μήνυμα απο
ghost-rider
Θα ηθελα εδω Γιαννη να πω οτι... Ποιος σου ειπε οτι εισαι σιγουρος για το ιστορικο του καινουριου? Θα πας στη Γερμανια να το παραλαβεις εσυ ο ιδιος??? Αν πας ενταξει.
Αν το παρεις απο την εδω αντιπροσωπεια ολο και κατι θα εχει.
Αν εχεις φιλο μεσα σε αντιπροσωπεια θα σου πει τι γινεται.
Γιατι κανεις δεν το παιρνει χαμπαρι?
Γιατι το καινουριο δεν το ψαχνει κανεις. Καινουριο λες, το παιρνεις και φευγεις.
Και ο θεος βοηθος μετα. 9 στα δεκα αυτοκινητα εχουν κανει γυαλισμα, 6 στα 10 εχουν κανει φρεσκαρισμα σε καποιο κομματι, 3 στα 10 εχουν αλλαξει κομματι.
Οχι δεν τα πετανε, ειναι πολλα τα λεφτα, και οι αντιπροσωποι πλεον τα προπληρωνουν.
Το μεταχειρισμενο ομως θα το γυρισεις αναποδα. Θα το ξεψαχνισεις. Δεν ειναι ευκολο να σου ξεφυγει κατι, ειδικα αν ειναι χοντρο. Και αν σου ξεφυγει, στα μισα λεφτα το εχεις παρει, δεν χαλασε και ο κοσμος.
Καποτε την ειχα και εγω τη νοοτροπια του καινουριου. Μεχρι που καταλαβα οτι το τελευταιο καινουριο αυτοκινητο που πηρα ηταν στοκαρισμενο.
Δεν αξιζει. Κινουμενες λαμαρινες ειναι. Ενα καλο μεταχειρισμενο, με την προυποθεση οτι δεν ξεπερνας το 50% της αρχικης αξιας ειναι η καλυτερη επιλογη.
Το ψαχνεις να μην εχει τιποτα χοντρο, κανεις κοντρολ τι συντηρηση θελει και ποσο θα φτασει και εφυγες. Πιστεψε με σε βαθος χρονου θα βγεις πολυ κερδισμενος.
Το αυτοκινητο δεν ειναι επενδυση. Ειναι ο Νο1 τροπος να πετας τα λεφτα σου στο δρομο.
Και οσο λιγοτερα ειναι αυτα τοσο το καλυτερο.
Και το αλλο. Στο δρομο ειναι. Τη μια μερα ειναι ολα οκ, και την αλλη του φορτωνεις μια καλη και ειναι για πεταμα. Που θα στενοχωρηθεις περισσοτερο? Στο καινουριο η το μεταχειρισμενο?
Και αν καποια στιγμη αποφασισεις να το πουλησεις που θα εχεις μεγαλυτερη χασουρα?
Με ποσα μιλαω, οχι με ποσοστα. Στο καινουριο ειναι η απαντηση.
Ειναι ενα εργαλειο που προσφερει και ευχαριστηση, αλλα πανω απ'ολα πρεπει να αντιμετωπιζεται σαν εργαλειο ασχετως οικονομικων δυνατοτητων. Η λογικη αυτο επιβαλλει.
Στο ζητημα των Μ τωρα, θα συμφωνησω. Οι Μ πλεον στοχευουν σε διαφορετικο πελατολογιο απ'οτι παλαιοτερα. Οι μονοι που δεν θα φυγουν θα ειναι οι φανατικοι οπαδοι της φιρμας. Οσοι επαιρναν αυτα τα αυτοκινητα με καποια υπαρκτα κριτηρια(εκτος του ονοματος), νομιζω οτι τωρα θα στραφουν αλλου. Νομιζω οτι αυτο σιγα σιγα θα γενικευτει για ολη τη γκαμα της εταιρειας ομως. Τερμα τα καθαροαιμα. Το γυρισαν αλα MERCEDES μου φαινεται. Αν και η τελευταια εταιρια τωρα εχει αρχισει να μας δινει αλλα δειγματα. Εχουν ερθει πολυ κοντα και στο μελλον νομιζω οτι βλεπω αλλαγη ρολων.
Αν γινει κατι τετοιο παντως εγω αποχωρησα απο το βαυβαρικο στρατοπεδο.
Οπως αποχωρησα και απο αυτο των αλφιστι, οταν το γυρισαν μπροστα.
Η θα μου δωσουν αυτο που θελω η θα παω σε αυτον που μου το δινει.
Οπαδος δε γινομαι.