-
Ο Valentino Rossi ικανοποιήθηκε από τη χθεσινη του απόδοση στo Sachsenring
Όλοι περίμεναν με αγωνία στην πίστα του Sachsenring χθες Παρασκευή να δουν σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο Valentino Rossi στη σέλα της μοτοσικλέτας του. Οι απορίες λύθηκαν σχεδόν άμεσα καθώς ο Ιταλός ήταν γρήγορος από τον πρώτο του γύρο και κατάφερε μέχρι το τέλος της περιόδου να βελτιώσει τους χρόνους του. Συμπλήρωσε 29 γύρους στη σέλα της M1 του και παραδέχτηκε ότι αισθάνθηκε καλά, παρά τον πόνο στο πόδι του προς το τέλος.
«Είμαι ικανοποιημένος σήμερα, ιδιαίτερα επειδή είμαι πιο επιθετικός στη μοτοσικλέτα σε σχέση με τις δοκιμές», είπε ο Rossi, ο οποίος έγραψε τον 7ο χρόνο της ημέρας. «Αισθάνομαι καλά και η συγκεκριμένη πίστα με βοηθάει αρκετά με τις πολλές αριστερές στροφές. Έχω αυτοπεποίθηση στη μοτοσικλέτα και επίσης ο ώμος μου είναι καλά και δεν μου προκαλεί πρόβλημα. Τώρα πονάω λίγο στο πόδι και στον αστράγαλο αλλά δεν είναι τόσο άσχημα. Κατάφερα να κάνω μερικούς γύρους συνεχόμενους και ήμουν αρκετά γρήγορος. Τώρα θα περιμένουμε αύριο το πρωί να δούμε πώς είναι το πόδι, πόσο θα έχει πρηστεί και πόσο θα έχουν προκύψει προβλήματα».
Ο Valentino Rossi θα εξετάσει σημερα πάλι το πόδι του για να δει σε τι κατάσταση είναι προκειμένου να συνεχίσει τη δουλειά του στην πίστα.
πηγη: https://www.msfree.gr/ms.php?id=15063
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP