λοιπον το αμαξι που πατησα κ ημασταν κοπιες ηταν το Μ3 Ε30 EVO 233 αλογα μαμα το αμαξι ειναι λογικο που πηγαιναμε μαζι?η κατι δεν παει καλα σε μενα?
λοιπον το αμαξι που πατησα κ ημασταν κοπιες ηταν το Μ3 Ε30 EVO 233 αλογα μαμα το αμαξι ειναι λογικο που πηγαιναμε μαζι?η κατι δεν παει καλα σε μενα?
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
γνωμη μου ειναι να το πας σε μια εξουσιοδοτημενη αντιπροσωπεια bmw για ελεγχο και ας πληρωσεις κατι παραπανω!!τουλαχιστον θα τα δωσεις 1 φορα.....(στο λεω γιατι ειμαι παθων..)
Για κοιτα και το Vanos.Eκει πονανε 100% τα 36αρια Μ.Συνηθωs αν τα χει παιξει αλλοτε δουλευει και αλλοτε δεν.Κανε ενα ευκολο τσεκαρισμα μονη σου,θα σου πω πωs.
Aνοιγειs διακοπτη πρωτη σκαλα να αναψουν τα λαμπακια στο καντραν και πηγαινειs να "ακουσειs" το Vanos.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.Εαν ακουγεται κατι σαν κροταλισμα διακεκομενο η συνεχομενο τοτε το Vanos εχει παρει δρομο.Δοκιμασε το αυτο αρκετεs φορεs (εννοω διακοπτη και ακουσμα),γιατι εαν εχει παρει δρομο αλλοτε δεν θα ακουγεται τιποτα και αλλοτε θα κροταλιζει.Και εαν αποφασισειs να το παs σε γιατρο θα σου πω με Π.μ αν και νομιζω εχει κανει καποιεs προσφορεs εδω στα μελη του φορουμ.
Akis 330Ci (16-07-10), manos (16-07-10), Stamatis (16-07-10)
παντως εγω που ρωτησα εναν απο τους μιχανικους μου που εχουμε το ιδιο αμαξι αλλα σε καμπριο κ ειναι γνωστης απο Ε30 γιατι ειχε πιο παλια..μου ειπε οτι ετσι πρεπει να πηγαινω γιατι εχουμε μικρες διαφορες εμεις τα 36αρια με τα 30αρια......αυτος ειχε το Ε30 το 2,5 κ ειχε ανοιξει με 321 κ ηταν μονο μια ροδα διαφορα....θελει να πει οτι εχουμε μικρες διαφορες....
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
Bρε Κωνσταντινα,με τι ρευμα θα δουλεψουν οι 2 ηλεκτροβαλβιδεs που εχει το Vanos? Aπο καπου πρεπει να παρουν ρευμα,και οταν γυρισειs πρωτη σκαλα τον διακοπτη απλα παιρνουν ρευμα οι ηλεκτροβαλβιδεs.Kαι οταν λειτουργει το μοτερ τοτε το Vanos κανει μεταβλητο χρονισμο εκκεντροφορων.