Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 41

Θέμα: τελικα σπαει ο S54 με οπισθεν????

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παρα πολυ σωστα τα λες περι τετνωτηρων και καδενας αλλα το μοτερ δεν μπορει να γυρισει αναποδα οτι και να κανεις!!!
    Αυτο που λες μπορει να γινει αμα γυρισει καποιος το μοτερ σε φασεις επισκευης.Οπως για παραδειγμα "Γυρνα λιγο το βολαν με ενα κατσαβιδι να κουμπωσει το γ@μιδι το σασμαν"!!!! χαχαχα και τετοια ομορφα!!!
    Σε καμια αλλη περιπτωση δε γυρναει το μοτερ αναποδα οτι και να κανεις
    μην παιρνεις και ορκο.. δημητρη!!! και εγω το ιδιο πιστευα ..μεχρι που ειδα με τα ματια μου...να γυρναει μοτερ αναποδα!! βεβαια σε μηχανακι( ζουνταπ)...μετα απο αλμα και αγαρμπο σκασιμο στο εδαφος( πιτσιρικαδες καναμε εντουρο με οτι ειχαμε)....παταγες το γκαζι...και αυτο πηγαινε με την οπισθεν....βεβαια...μετα απο κανα δεκαλεπτο..το μηχανακι δεν ξαναδουλεψε ποτε...χαχααααααα

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    μην παιρνεις και ορκο.. δημητρη!!! και εγω το ιδιο πιστευα ..μεχρι που ειδα με τα ματια μου...να γυρναει μοτερ αναποδα!! βεβαια σε μηχανακι( ζουνταπ)...μετα απο αλμα και αγαρμπο σκασιμο στο εδαφος( πιτσιρικαδες καναμε εντουρο με οτι ειχαμε)....παταγες το γκαζι...και αυτο πηγαινε με την οπισθεν....βεβαια...μετα απο κανα δεκαλεπτο..το μηχανακι δεν ξαναδουλεψε ποτε...χαχααααααα
    Το ζούνταπ δίχρονο ήταν;

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP