Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 31

Θέμα: Επιλογή μηχανής

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

γνωμη μου παντα ειναι να ξεκινας οχι με στριτ μηχανακι...αλλα με μηχανακι μα καρατιμονα που την λενε καποιοι...δηλαδη με ισιο τιμονι...τωρα τα ποσα αλογα θα ειναι ειναι στο μυαλο ου καθενα...αυτο που ισχυει ειναι κατα την γνωμη μου παντα να ειναι ιαπωνας(εγω σχεδον παντα ευρωπαικη οδηγουσα και οδηγω)και οτι δεν υπαρχει κανενας που δεν εχει εστω και μια πτωση....σωστο ρουχο...σωστο κρανος ...σωστα γαντια ....και φουλ αισθηση ελευθεριας...

2. The Following User Says Thank You to halkida116mpack For This Useful Post:

liakos (14-07-10)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Oφείλω να δηλώσω πως με όλους σας συμφωνώ και εκτιμώ ιδιαίτερα την ειλικρίνεια σας και την σοβαρότητα που δίνεται στο θέμα που ανάρτησα. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που διαθέτεται για να γίνει αυτή η ενημέρωση και οποιαδήποτε άλλη άποψη το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να βοηθήσει στην καλύτερη δυνατή επιλογή μηχανής για έναν αρχάριο. Πραγματικά με εκπλλήσει ευχάριστα το κλίμα σε αυτό το φόρουμ και ελπίζω να συνεχιστεί έτσι. Κανενός επίσης η άποψη δεν είναι σκληρή.

Τα μέχρι τώρα δικά μου συμπεράσματα από αυτή τη συζήτηση είναι ότι το 1000 οποιουδήποτε είδους αποκλείεται και καλό είναι να ξεκινήσει κανείς από πολύ χαμηλότερα κυβικά (με κάποια όχι supersport μηχανή) και να κτήσει από εκεί και πέρα τη μοτοσυκλετιστική του πορεία.

4. The Following 2 Users Say Thank You to liakos For This Useful Post:

Nino (14-07-10), Ptboul (15-07-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP