βασιλη,δε ξες ποσο δικιο εχεις...
δεν τα βαζω με τους μικροτερους(αλλωστε τι μικροτερους....με 7 χρονια διαφορα δεν μιλαμε για μικροτερους...αλλα κατι σαν μικρο αδερφο)
αυτο που με προβληματιζει και αν θε ςμε πειραζει δεν ειναι οι επιλογες ή οι τασεις της εκάστοτε "μοδας".ειναι η νοοτροπια.και δυστυχως,οσο και αν δε θελουμε να το πιστρψουμε,οσο και αν δε θελουμε να το παραδεχτουμε,οσο και αν με παιρνει και εμενα η μπαλα (29 χρονων ειμαι αλλωστε)εχουμε χασει τη κριση μας..ναι ρε αδερφε εγω παιρνω 800 ευρω το μηνα και καθε κυριακη εγω ΓΟΥΣΤΑΡΩ να παω και να πληρωνω 40 ευρω για κανω ΕΝΑ μπανιο,να πιω ΕΝΑ καφε και να΄φάω ΕΝΑ σαντουιτσακι που ουτε καν θα μεπιασει...τι προβλημα εχεις???θα χαιρομουν πολυ να το ακουσω..
το λαθος ειναι οτι ακουω απο διπλανες συζητησεις "ακριβος ο καφες..."αλλα ειναι εκει...δεν πηγαν 50 μετρα πιο διπλα που δεν εχει ξαπλωστρες.."πω πω της που...νας γινεται στους δρομους απο κινηση...τι διαολο δεν τους πειραζει η βενζινη?"και ειναι μονοιο τους μεσα σε ενα αυτοκινητο και παν να βρουν τους κολλητους τους εκει που πηγαν 15 λεπτα νωριτερα με αλλα δυο αυτοκινητα...
που προσπαθουν να μιλησουν με το κολλητο τους για να τους πουν..."ω ρε μαγκα δες αυτη εκει που εβγαλε το σουτιεν" και δεν μπορουν να το πουν γιατι δεν τους ακουει και οταν καταλαβαινει και ψαχνει να το βρει η αλλη εχει ηδη ξαπλωσει....
καταλαβαινεις ποιο ειναι το ζητουμενο?
εκμεταλευση παντα υπηρχε και παντα θα υπαρχει!!!ομως το να αφηνω να με εκμεταλευονται ειναι κατι που πρεπει να πολεμηθει.
και να σου πω και το αλλο ρε βασιλη?τουλαχιστον εγω εκανα ισως και χειροτερα,αλλα εμαθα να ζηταω συγνωμη οταν περνουσα απο τη παραλια και με τα ποδια μου πετουσα αμμο στο κεφαλι αυτου που ξαπλωνε και οχι να το παιζω και μαγκας που εριξα αμμο στον αλλον και αυτος νευριασε που του ηρθε αμμος στα ματια...
εμαθα να ζηταω συγνωμη οταν η μπαλα μου επεφτε πανω στη γυναικα του αλλου και να πηγαινω να ρωταω αν ειναι καλα με ενα χαμογελο μια συγνωμη και οχι να λεω αν δε σου αρεσει να πας σε αλλη παραλια.εγω εδω θα παιζω οσο θελω....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GEORGE316 : 13-07-10 στις 08:46
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....