Σελίδα 5 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 89

Θέμα: Παροχή υπηρεσιών στην...εξωτική Βάρκιζα

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEORGE316 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΦΙΛΤΑΤΟΙ!!!τι λειτουργει σωστα ωστε να λειτουργει και αυτος ο τομεας του τουρισμου -διασκεδασης στη χωρα μας???
    μεχρι τωρα εκραζα αβερτα προς ολες τις κατευθυνσεις,αλλα καταλαβα οτι δε φταιει κανενας αλλος εκτος απο μενα!!
    δε φταιει ο βλακας που ανοιξε το beachομπαρο στα μυκονιατικα της χαλκιδικης και πληρωσα 10 ευρω για δυο καφεδες...που αναγκαζομουν να ακουω εκεινο το εκνευριστικο νταπα ντουμα που λεει και ο μονστα απο ηχεια της κακιας ωρας γιατι σιγα να μην πληρωνε ο ιδιοκτητης για σωστο ηχο....
    εγω που πηγα σε παραλια για να δω "κωλαρακια"9λες και αν πηγαινα σε αλλη παραλια οι γυναικες θα φορουσαν μπουργκα.)και αντι αυτου ειδα κωλαρακια τιγκα στη κυταριττιδα που τη τονιζαν φορωντας μπραζιλιαν..και αυτο ειναι κατι που ο καθε ανθρωπος το βλεπει διαφορετικα...αλλα οαν με το ζορι βρηκα δυο ξαπλωστρες για μενα και το κολλητο μυο ερχεται μια εκ των εν λογω τιγκα κυταριττιδας και μπραζιλιαν (μαλλλον κορδονι ηταν)να μου πει οτι θα ερθουν σε λιγο απο το μπαρ...

αντι αυτου θα σας πω τι εγινε πριν δυο χρονια(περυσι δεν εκανα μπανια)
    σε μια παραλια των βρασνων
    πηγα με τη κοπελα μου και παρηγγειλα ενα φραπε και ενα χυμο...
    4 ευρω.....εγω πηρα και δευτερο καφε γιατι τον πινω γρηγορα....
    μετα πηρα και μια μπυρα 3 ευρω...μεσα σε 10 λεπτα πηρα και αλλη μια μπυρα γιατι η μπυρα πινεται κρυα!!!!
    μετα πηραμε και δυο κλαμπ σαντουιτσ που κοστισαν 8 ευρω.....καντε τη σουμα...
    20 ευρω....
    20 ευρω και καθισαμε ηπιαμε φαγαμε...
    ακουγαμε την ιδια ακριβως μουσικη σε πιο λογικες εντασεις ωστε να μπορουμε να σχοκλιασουμε και κανεναν...και εγω ομολογουμενως ειδα και κωλαρακια!!

στο διαταυτα...φταιμε εμεις που τετοια μερη τα εχουμε θεοποιησει και καθε χρονο στηνουμε τα οπισθια μας για να τα πιανει ο καθε μαγκας (που μετα θα μπει στη πορσε και θα παει σπιτι του)που φοροδιαφευγοντας του κερατα κοστολογει ενα καφε με 5 ευρω και μια ξαπλωστα με 10 ευρω(ποσο κοστιζει μια τετοια απλωστρα αραγε????40???δηλαδη σε μια μερα αυτος εβγαλε το κοστος αγορας της??
    και σε 90 που εχει το καλοκαιρι?????
    καλα δε το συζητω οτι ανω των 30 συμφωνουν μαζι μου...
    για να ανοιξουν ομως τα ματια τους και οι μικροτεροι.......
    που ακομα δε δουλευουν και πανε και τα ακουμπανε που???
    συμφωνω μαζι σου ... σαφως γιατι ειμαι πανω απο 30 κ οχι μονο!

αλλα μην τα βαζουμε με τους μικροτερους...κ μην το παιζουμε μεγαλυτεροι γιατι κ μεις στην ηλικια τους κ χειροτερα καναμε....ετσι δεν ειναι?
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Rides
    0

Προεπιλογή

βασιλη,δε ξες ποσο δικιο εχεις...
    δεν τα βαζω με τους μικροτερους(αλλωστε τι μικροτερους....με 7 χρονια διαφορα δεν μιλαμε για μικροτερους...αλλα κατι σαν μικρο αδερφο)
    αυτο που με προβληματιζει και αν θε ςμε πειραζει δεν ειναι οι επιλογες ή οι τασεις της εκάστοτε "μοδας".ειναι η νοοτροπια.και δυστυχως,οσο και αν δε θελουμε να το πιστρψουμε,οσο και αν δε θελουμε να το παραδεχτουμε,οσο και αν με παιρνει και εμενα η μπαλα (29 χρονων ειμαι αλλωστε)εχουμε χασει τη κριση μας..ναι ρε αδερφε εγω παιρνω 800 ευρω το μηνα και καθε κυριακη εγω ΓΟΥΣΤΑΡΩ να παω και να πληρωνω 40 ευρω για κανω ΕΝΑ μπανιο,να πιω ΕΝΑ καφε και να΄φάω ΕΝΑ σαντουιτσακι που ουτε καν θα μεπιασει...τι προβλημα εχεις???θα χαιρομουν πολυ να το ακουσω..
    το λαθος ειναι οτι ακουω απο διπλανες συζητησεις "ακριβος ο καφες..."αλλα ειναι εκει...δεν πηγαν 50 μετρα πιο διπλα που δεν εχει ξαπλωστρες.."πω πω της που...νας γινεται στους δρομους απο κινηση...τι διαολο δεν τους πειραζει η βενζινη?"και ειναι μονοιο τους μεσα σε ενα αυτοκινητο και παν να βρουν τους κολλητους τους εκει που πηγαν 15 λεπτα νωριτερα με αλλα δυο αυτοκινητα...
    που προσπαθουν να μιλησουν με το κολλητο τους για να τους πουν..."ω ρε μαγκα δες αυτη εκει που εβγαλε το σουτιεν" και δεν μπορουν να το πουν γιατι δεν τους ακουει και οταν καταλαβαινει και ψαχνει να το βρει η αλλη εχει ηδη ξαπλωσει....
    καταλαβαινεις ποιο ειναι το ζητουμενο?
    εκμεταλευση παντα υπηρχε και παντα θα υπαρχει!!!ομως το να αφηνω να με εκμεταλευονται ειναι κατι που πρεπει να πολεμηθει.
    και να σου πω και το αλλο ρε βασιλη?τουλαχιστον εγω εκανα ισως και χειροτερα,αλλα εμαθα να ζηταω συγνωμη οταν περνουσα απο τη παραλια και με τα ποδια μου πετουσα αμμο στο κεφαλι αυτου που ξαπλωνε και οχι να το παιζω και μαγκας που εριξα αμμο στον αλλον και αυτος νευριασε που του ηρθε αμμος στα ματια...
    εμαθα να ζηταω συγνωμη οταν η μπαλα μου επεφτε πανω στη γυναικα του αλλου και να πηγαινω να ρωταω αν ειναι καλα με ενα χαμογελο μια συγνωμη και οχι να λεω αν δε σου αρεσει να πας σε αλλη παραλια.εγω εδω θα παιζω οσο θελω....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GEORGE316 : 13-07-10 στις 08:46
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Rides
    0

Προεπιλογή

(αυτα τα δυο εγιναν μπροστα μου τη κυριακη προχθες δηλαδη στα μυκονιατικα χαλκιδικης απο νεαρους περιπου 20 με 22 χρονων σε 30 ρη περιπου
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

οτι εχει χαθει η μπαλα...ο σεβασμος κ πολλα αλλα απο τους μικροτερους ειναι γεγονος!

ευελπιστω οπως προειπε καποιος συμφορουμιτης σε αλλο θρεντ...οτι αυτη η κριση που μας χτυπησε την πορτα θα αλλαξει τις συμπεριφορες κ τις νοοτροπιες ΟΛΩΝ ανεξαρτητως ηλικιας

ας βγει κατι καλο τουλαχιστον απο αυτην την κατασταση!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Rides
    0

Προεπιλογή

ΠΩ αυτά είναι ΓΟΥΣΤΑΡΩ απίστευτα κάτι τέτοιους τυπάδες.

Ουσιαστικά αν το σκεφτείς έχουν ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΟ αγαθό σε μια μπάχαλο χώρα και είμαι και σίγουρος ότι δε πληρώνουν ΔΡΑΧΜΗ στην εφορία.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τους βγάζω το καπέλο.

Γιατί όταν κύριε Έλληνα πολίτη έξυνες τα @@ σου στην ΔΩΡΕΑΝ παραλία και μετά φύτευες γόπες και σκουπίδια στις παραλίες έλεγες ότι ο ξένος είναι ο μ@λ@κας της υπόθεσης και επειδή δεν έχει ήλιο και θάλασσα θα τον γδύσεις.

Ο ξένος όμως ξύπνησε και μας έγραψε στα @@ του, πήρε το κουβαδακι του και σε άλλη παραλία (άλλης χώρας έτσι), γιαυτό πριν 3 χρόνια που πήγα ΕΦΤΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Κεφαλλονιά το πλοίο είχε μέσα ΕΦΤΑ αυτοκίνητα. 3 επί εφτά 21.
    21 επί εφτα 147/ 147 @@ πήραν λοιπόν οι τουριστικές επειχηρήσεις με αυτή τη νοοτροπία.

Οι πιο μάγκες τις υπόθεσης επιζήσαν και τώρα τα παίρνουν από Έλληνες, και να σου πω και κάτι, από τη στιγμή που υπάρχουν άτομα που τα δίνουν τι είναι αυτοί; Οι μ@@@@ της υπόθεσης να μην τα πάρουν;

4.5¤ έχει ο καφές σε μια μέτρια πλέον καφετέρια.

Γύρω στα 6¤ έχει η μπύρα η μικρή (η μεγάλη έχει αγορά σε τιμή χονδρικής γύρω στα 70λεπτά, ΧΩΡΙΣ να επιστρέψεις το μπουκάλι και με χρεωμένο και το καφάσι...)

Όταν ΠΟΤΕ δεν κακοφάνηκε σε κανένα καμία από τις παραπάνω τιμές ΓΙΑΤΙ να τις κατεβάσει ο καταστηματάρχης; Χαζός είναι; Ή μήπως δημόσιος οργανισμός; Καλά κάνει.-

Κανείς δεν ενδιαφέρεται στην Ελλάδα για τίποτα που είναι 10 πόντους μακριά από αυτόν.

Εδώ την παραλία κάτω από το ΣΕΦ δε μπορούν να συννενοηθούν να καθαρίσουν, θα ανοίξουν και τις ακτές;

Και στην τελική αυτός δε ληστεύει και κανένα στα τυφλά! Θες και πας και σου τα αρπάζει, ΔΕΝ σε αναγκάζει να πας και να του τα δώσεις. Τους κρυφούς πρέπει να φοβόμαστε.

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Eμ που πατε κυριε στις οργανωμενες παραλιες.........

https://www.astir-beach.com/index.ph...=register&en=0

Για εδω ειμαστε ολοι!!!!!

Το ίδιο ισχύει και για την πλαζ του Αστέρα, με την ακριβότερη τιμή εισόδου, από όλες τις πλαζ της παραλιακής, όπου οι υψηλές τιμές κολοβακτηριδίων, ξεπερνούν τις θεσμοθετημένες οριακές τιμές της EE που είναι 100 κολοβακτηρίδια ανά 100 μιλιλίτρ νερού!

Πιο αναλυτικά, ο επισκέπτης καταβάλλει 50 ευρώ τις καθημερινές και 100 το Σαββατοκύριακο για να κολυμπήσει στις παραλίες που λούζουν το πολυτελές ξενοδοχείο. Δηλαδή, ευρώ και κολοβακτηρίδιο! Όσα πληρώσεις... τόσα, και ακόμη περισσότερα για να ακριβολογούμε, κολλάς!
    https://www.newsbeast.gr/greece/arth...nsi-5-asteron/

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ ελπίζω και εύχομαι να βγεί αληθινή η φράση του Monsta :
    Τελικά να δείτε που τούτη εδώ η κρίση θα μας βγει σε καλό afterall...
    Είναι καλή ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε πολλά πράγματα τόσο όσο καταναλωτές, όσο και ως πάροχοι.

8. The Following 4 Users Say Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

bill_m3 (13-07-10), Monsta (13-07-10), NickE60 (13-07-10), Vasilis (13-07-10)

Περιοχή
    Κατερινη-Νεοι Πόροι
    Rides
    2

Προεπιλογή

λογο καλοκαιρινου επαγγελματος ας πω και εγω τα δικα μου.....

εχω και εγω ξαπλωστρες μαζι με ομπρελες.....
    πληρωνω 20¤ το τ.μ στον δημο για τον χωρο που εχω.
    χρεώνω την καθε ξαπλωστρα 4¤ ...
    στα 4¤ προσφερουμε 2 ξαπλωστρες(παντα πλυμενες....και αυτο το λεω γιατι σε οσα νησια εχω παει εχω δει τα απιστευτα..)καφε η μπυρα η χυμο η αναψυκτικο η οτι αλλο θελει ο πελατης + ενα μπουκαλακι νερο...το μονο που ανεβαζει την τιμη ειναι το ποτο το οποιο το δινουμε στην τιμη του μαγαζιου...
    δεν χρεωνουμε ουτε ομπελα ουτε τετοιες παπαριες που κανουν στην πρωτευουσα.
    δηλαδη στην ουσια ο πελατης μας δινει 8¤ για 2 ξαπλωστρες και περνει στην τιμη αυτην 2 καφεδες και 2 μπουκαλακια νερο...

πολλες φορες μας εχουν κατηγορήσει οτι είμαστε πολυ ακριβοι....
    τους εχω ζητησει να μου πουν το λογο και μου εχουν πει οτι σε αλλα μαγαζια χρεωνουν 3¤ την καθε ξαπλωστρα ....ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΕΡΑ....
    απλα δεν απανταω και κανω τον χαζο..
    πληρωνω 2 ατομα χ 50¤ =100¤ μεροκαματο,+το ικα τους....
    επισης πιστευω πως ειναι πολυ νορμαλ η τιμη.....
    τα συμπερασματα δικα σας σαν πελατες....
    βεβαια υπαρχουν και ανθρωποι που μενουν πολυ ευχαριστημενοι......
    επισης παρεχουμε και wireless intenet με χρεωση ....αλλα στους καλους πελατες το παρεχουμε και αυτο δωρεαν....
    και η ΜΠΥΡΕΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΑΓΟΘΗΚΕΣ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΠΑΓΟ.......χωρις παραπανω χρεωση......

αυτα τα λιγα ........θα το το εκτυπωσω ολο το θρεντ να το δινω στους πελατες που λενε οτι ειμαι ακριβος.....

10. The Following 6 Users Say Thank You to scania124 For This Useful Post:

bill_m3 (13-07-10), joseph (13-07-10), Monsta (13-07-10), NickE60 (13-07-10), Stathis (13-07-10), Κωνσταντίνος (13-07-10)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    η καλυτερη παραλια ειναι του grand resort στο λαγονησι......μακραν μπροστα, σε θαλασσα και σε ...
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο Grand Resort (τι ωραία που ΓΕΜΙΖΕΙ το στόμα μόνο από την ονομασία) αγαπητέ .... Α και ποοοοολλοί φουσκωτοί με στυλάκι ''κορίτσια.....κοιτάξτε πως έχω πρηστεί......''.
    καταλαβες τωρα κωστα γιατι καθε κυριακη ειναι στο λαγονησι ο γιαννης μας??

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τέσσερα Ευρώ??????????????? Το άτομο?????

Δηλαδή να φέρω και τα μικρά μαζί, θα μου πάρεις 16¤????
    Φαντάζομαι μετά η ωραία πίτσα είναι κερασμένη εεε???

Πέρα από την πλάκα, αυτό το θεωρώ απολύτως φυσιολογικό!!!!

Οτιδήποτε πάνω από αυτές τις τιμές είναι πιάσιμο στον Κ@@ο!!!!

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP