Nino (13-07-10)
Ptboul (14-07-10)
Eιναι στην βοιδοκοιλια, κοντα στην πυλο, και διπλα στον "κωστα", δεν ειναι μεσα σε κανενα συγκροτημα, και ολες οι γυρω παραλιες ειναι πανεμορφες.
Απο κοντα ειναι πιο ομορφα, νομιζεις οτι εισαι σε εξωτικο προορισμο!!! + τα εξωτικα κορμια που κυκλοφορουν!!! χεχε. βεβαια για εμας τους παντρεμενους μονο φιλολογικο ενδιαφερον εχουν οι παρουσιες!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη joseph : 13-07-10 στις 14:40
Nino (13-07-10)
Δεν μου χωράει στο μυαλό,πως γίνεται κάποιος έξυπνος να περιφράσει την δικιά μας παραλία και στη συνέχεια να μας τη νοικιάζει ;;;;.
Και μετά να έρχεται ενας άλλος έξυπνος να γκρεμίζει κατι εγκαταστάσεις παλιές εγκαταλελημένες και να μας λέει οτι έκανε "φτου ξελευτερία" σε όλα τα παράλια του Αργοσαρωνικού!!!
Ρε πίσα και πούπουλα που θέλουν όλοι!!!
Samaro (12-07-10)
και οι αλλες του ΕΟΤ ηταν κλειστες απο το '60 νικο...
αλλα ειδικα στη βαρκιζα η οργανωμενη καταλαμβανει το ημισυ του κολπου.
το αλλο μισο ειναι ανοικτο (και παντα ηταν) να παει οποιος θελει.
γιατι το λες ετσι λοιπον?
οποιος επιθυμει να απολαυσει τον ηλιο και τη θαλασσα της βαρκιζας, μπορει να το κανει δωρεαν.
Στάθη μου καταλαβαίνω απόλυτα τον επιχειρηματία που θέλει να πληρωθεί για τις υπηρεσίες που προσφέρει στην πλάζ.(ομπρέλες,ξαπλώστρες καφέδες,νερά κλπ).Τίποτα δεν είναι δωρεάν.
Ομως δεν αντιλαμβάνομαι για ποιό λόγο πρέπει να πληρώσω εισιτήριο σε αυτό το κομάτι της παραλίας.
απαντησες μονος σου αντωνη.
αυτο το κομματι της παραλιας το κρατος αποφασισε να το αξιοποιησει και να προσφερει καποιες επιπλεον υπηρεσιες σε οσους το επιθυμουν.
αυτες οι υπηρεσιες (κτιρια, εγκαταστασεις, προσωπικο κλπ) εχουν καποιο κοστος βρε αντωνη.
πως θα γινει?
αυτο που δεν αντιλαμβανομαι εγω, ειναι για ποιο λογο θα πρεπει καποιος να θελει να κανει το μπανιο του εκει ακριβως που υπαρχει οργανωμενη πλαζ και εισοδος.
αν παει δηλαδη λιγα μετρα πιο ΄κει, εχει καποια διαφορα?