συμφωνώ απόλυτα με τον μανωλάκο.
τουλάχιστο να μπορέσουμε να έχουμε και μια καλή ετοιμασία και σα φόρουμ,
αλλά και σα μονάδες με τα αυτοκίνητα μας.
να μπορέσουμε και εμείς βρε αδερφέ μέχρι τότε να έχουμε περασμένα και τα
σουπερσπρίντ μας και τα λαστιχάκια μας και τα καινούρια φρένα.
sympether with chiefτης
manos///3 (12-07-10)
stratos (12-07-10)
Θα αφήσω συμπλέκτη και θα τον τρέξω στο ρελαντί. Αντε μετά να του πώ για άδεια λόγω σοβαρών αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Πάντως η ιδέα για Οκτώβρη για παράδειγμα είναι εξαιρετική μιας και οι δροσιές θα είναι οτι πρέπει, και ο Σώτος θα είναι απόλαυση, και η πίστα θα είναι ιδανική χωρίς να καταστρέφουμε φρένα και λάστιχα (εκτός απο την Κωνσταντίνα).
Θωμάκοοοοοοο, αντε να τα πούμε και απο κοντά
stratos (12-07-10)
χμμ...δεν με περνει να κανω μαλακιες μας βαζουν χοντρο χερι εκει!!!!αμα λερωνουμε την πιστα με χωματα αμα εχουμε εξοδο....οποτε χαλαρα χαλαρα......................... να μαθουμε τις γραμμες πρωτα καλα.....κ να κανουμε λιγοτερο χρονο απο 1,40 κατι.........
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
το 1.42 με βρεγμένο και χωρίς λάστιχο είναι κάτι που θα θυμάμαι πολύυυυυυυ καιρό.
το ότι είχα συνοδηγό δεν το αναφέρω καν γιατί με τον συμπέθερο στο διπλανό κάθισμα,
είναι σα να είχα αφημένο το μπουφάν μου.
α ξέχασα ήταν 2 τα κράνη μέσα στο αμάξι!!!
sympether with chiefτης
θελουμε πολυ προπονηση για να το πετυχουμε αυτο........1,42 καθε πσκ μας βλεπω σερρες για προπονηση αχαχαχχααχαχχα πω πω οταν σκεφτομαι τον μπουστα που την γυριζει με 1,25 για ζεσταμα με το μιχανακι του.....πω πω πω αστρονομικα νουμερα....αχαχαχαχαχχαχααχ χααχαχχ
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
1.42 και εμένα κατααλόκαιρο με τον πολύ καλό συνοδηγό Σκανδάλη. Αμα έχει δροσούλα και παίξω τέρμα πίεση ελπίζω να πάω 1.39 χαχαχαχα