Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 52

Θέμα: ΠΙΣΤΑ ΣΕΡΡΩΝ

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nfot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Ολυμπιος πλεον ειναι υπευθυνος μονο για το κυλικειο. Υπαρχουν δημοτικοι υπαλληλοι για την εξυπηρετηση πελατων. Οι υποδομες εχουν βελτιωθει αρκετα, αλλα πλεον χρειαζεται φρεσκαρισμα - αντικατασταση και ο ασφαλτοταπητας.
    Θα ειμαι εκει για ενα διημερο, μαλλον μεσα στην εβδομαδα 8-15 Αυγουστου. Δεν εχουμε ξεκαθαρισει ημερομηνιες ακομη. Θα ανεβω με τρεϊλερ και τη μοτο, αλλα θα χωσω και το 135 μεσα για κανα 2-3 βολτες φυσικα.
    Αν κλεισουμε την πιστα για διημερο καθημερινες, οι τιμες ειναι λογικες, αλλα συνηθως δυσκολες οι συμμετοχες. Τα ΣΚ ειναι δυσκολα και ακριβα.
    μπενεις με μοτο μεσα? ημασταν κ εμεις μετον δαλλα πριν 2 σκ που ειχε διοργανωσει...πια μοτο εχεις?εμενα εχει ο αντρας μου το gsxr 1000 k7 κ πηγαινουμε με τρειλερ 3 φορες το χρονο περιπου...2 σιγουρα ! κ κανουνε κ αγωνες μεταξυ τους ειναι ωραια με το biknet που πηγαινουμε!κ εγω οταν εβρεχε πολυ κ δεν εμπεναν τα μιχανακια μεσα πηρα το 528 κ μπηκα εχω μπει κ κρητης στην κ8 κ κ11-κ12 εκει ειναι ωραια γιατι τα βλεπεις ολα LIVE
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη konstantinaM3 : 12-07-10 στις 06:41
    RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP