...εξαθλιωση...κ δεν αναφερομαι σ αυτους αλλα στο δικο μας ''συστημα''!
...εξαθλιωση...κ δεν αναφερομαι σ αυτους αλλα στο δικο μας ''συστημα''!
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
πειτε μου τωρα οτι καρατζαφερης, αδωνις και λοιποι ειχαν αδικο...
Καποιον εξυπηρετουν για να μενουν στην Ελλαδα.
Δεν μπορει να μην γινεται μια σκουπα και να πανε απο κει που ηρθαν.
Το θεμα ειναι ποιους "βολευει" αυτη η κατασταση και ποιος τους καλυπτει.
Για μια ακομα φορα φταιει και το δικαστικο μας συστημα του οποιου η σηψη ειναι ασυληπτη.
Τον επιασες να ειναι παρανομα εδω,να κλεβει κλπ??? Μαμησε τον πατοκορφα...σπιτι του!
Στα διαλα με τους κανιβαλους...
Ενα βραδυ,οχι πολυ αργα,βρεθηκα απο λαθος στενο στην Ευριπιδου.
Πορνες παντου,μαυρες κυριως.
Σε ολα τα πεζοδρομια υπηρχαν μαυροι,οχι απο τους μαυρουλιδες που πουλανε cd,αλλα κατι αλλοι οι οποιοι σου εδιναν την εντυπωση οτι δεν το ειχαν σε τιποτα να σε μαχαιρωσουν ετσι απλα...αμα τους στραβοκοιταζες.
Ημουν εγκλωβισμενος αναμεσα στα αυτοκινητα που χαζευαν τις πορνες και εψαχνα να βρω τροπο να περασω με τη μηχανη να φυγω....αισθανθηκα απειλη....φοβο και οργη.
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Ολοι αυτοί πρέπει να επαναπροωθηθούν στις χώρες τους. Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί από αυτούς δεν αποκαλύπτουν την εθνικότητά τους για να μην μπορούν να απελαθούν. Άκουσα στο ραδιόφωνο ότι 9000 το μήνα είναι αυτοί που μπαίνουν από τα βόρεια σύνορα πεζοί. Εαν αληθεύει, το νούμερο είναι εξωφρενικό.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gnx : 21-10-10 στις 12:33
katsaraios (21-10-10), NickE60 (21-10-10)
Πιο προσφατο γεγονος που με συνταραξε και αυτο καπως.
Φιλος,δικαστικος επιμελητης,δουλευει στο κτηριο που ειναι πανω απο τα everst στην Ομονοια.Ο Πανος ειναι 2 μετρα και νταμαρι.Εχει μηχανη και κουβαλαει και μια τσαντα με τα εγγραφα του .Προχθες ειναι σπιτι μου κατευθειαν απο δουλεια και πινουμε ποτακι,δεν εχω αναπτηρα και μου λεει..."Ανοιξε την τσαντα και εχω στην μπροστα θηκη".
Ανοιγω και βλεπω ενα σπρει πιπεριου και μενω!
Του λεω "Ρε συ τι το θες αυτο"?
Και μου απανταει..."Φυγε συ απ το γραφειο 11 το βραδυ και θα μου πεις αν το θελω η οχι...."
Ποιος...ο Πανος....που αμα σου σκασει σφαλιαρα για πλακα παιζει να μεινεις σε κομμα κανα τριμηνο
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Δεν φταίνε, αλλά σκέψου εμείς δεν έχουμε τίποτα ενώ αυτοί έχουν τα πάντα, χωρίς να το αξίζουν. Από όσο έχω δει μέχρι τώρα οι Έλληνες είστε λαός που δεν κάνει τίποτα σωστά. Δεν έχετε δουλειές, δεν έχετε πολιτικούς και ο καθένας κοιτάει την δουλειά του. Εμείς βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Και έχετε και πολλούς ναρκομανείς και gay. Συνέχεια μας πλησιάζουν οι gay και μας δίνουν λεφτά να πάμε μαζί τους. Ειδικά στην περιοχή του Μεταξουργείου κοντά στου Ψυρρή.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τωρα θελουν φορτωμα σε καραβι, και να πανε στου διαολου την μανα? ναι η οχι?!!
Η καλυτερα να τους στειλουν στο αφγανισταν, και να πουνε αυτα τα λογια!!! "Να δω εκει τι θα παθουν"
Τον πεινασμενο να τον βοηθησω, αυτον που θελει να επιβιωσει με δουλεια και σεβασμο να τον βοηθησω, Αυτοι να πανε στο διαολο, δεν ειναι ανθρωποι.. τελος.
Υ.Γ Παιδια δεν ειναι μακρια ο καιρος, που ο απλος πολιτης θα παρει το νομο στα χερια του.. Εδω σε καποια χωρια που ειχαν ερθει τετοιοι τυποι, "Ελεγαν οτι ηταν αφγανοι" οι οποιοι δεν δουλευαν, ακομα και αν τους ελεγαν να πανε για δουλεια, και οσοι πηγαιναν δημιουργουσαν προβληματα.
Το μονο που εκαναν ηταν να κλεβουν απο σπιτια, κοτες, ζωα, καλλιεργειες, μεχρι και εσωρουχα γυναικεια εκλεψαν "εγινε και αυτο"!! και το χειροτερο ηταν προκλητικοι με τις γυναικες, δεν σεβονταν καθολου το γυναικειο φιλο, πειραζαν γυναικες ακομα και αν ηταν με μικρα παιδια..Αποτελεσμα.. οταν επεσαν ντουφεκιες για εκφοβισμο, εξαφανιστηκαν εν ριπη οφθαλμου!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη joseph : 21-10-10 στις 13:53
Και να πω και κατι αλλο, μονο και μονο για τετοιους τυπους, θελω ενα μηνα δικτακτορια!!! ναι δικτακτορια!!! Να καθαρισουν οι "στάβλοι του Αυγέα"
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!
Υ.Γ Ειμαι δημοκρατης.. Αλλα για αυτους οχι.
z3 2.2 (21-10-10)
φιλτατε ζοζεφ δεν παιζει ρολο τι εισαι εσυ...
οταν ο αλλος σε κλεβει και σε σκοτωνει μεσα στο ιδιο σου το σπιτι, δε σε ρωταει αν εισαι φασιστας ωστε να προχωρησει...
δυστυχως η ζουγκλοποιηση συνεχιζεται...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη joseph : 21-10-10 στις 14:30