Z4 DCT (23-07-11)
Z4 DCT (23-07-11)
Z4 DCT (23-07-11)
thanks δίνεις, αλλά δεν ρωτάς γιατί!!!άρα πρέπει να το βρήκα!!!χαχαχαχαχα
sympether with chiefτης
///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
Z4 DCT (23-07-11)
τα μόνα καλά που πέτυχαν κατ'εμέ, είναι δύο...απέφυγαν την στάση πληρωμών, και δεύτερο
θα έχουμε ξένους μόνιμα πλέον εδώ μέσα, για να ελέγχουν τις κρατικές δαπάνες...παραπέρα
δεν θέλω να επεκταθώ, γιατί ήδη είμαι φάουλ στην υπόσχεση που έδωσα να μην ξανασχοληθώ με
τέτοιου είδους θέματα!!!![]()
sympether with chiefτης
Η χώρα χρεώθηκε με επιπλέον 219 δις η αποπληρωμή των οποίων μπορεί να γίνει (αν γίνει ποτέ που το θεωρώ απίθανο) μέχρι το 2050, κάτι που σημαίνει πως μέχρι τότε θα είμαστε υπό επιτήρηση και τα μέτρα λιτότητας θα διαιωνιστούν.
Παράλληλα, κανείς δεν ξεκαθαρίζει το αν θα υπάρξουν νέα μέτρα.
Όσο για το κούρεμα (το οποίο καλά καλά δεν έχει ξεκαθαριστεί πόσο είναι μιας και ο Βενιζέλος έκανε την πάπια) είναι καλοδεχούμενο, αν και φυσικά είναι ελάχιστο σε σχέση με μια ενδεχόμενη στάση πληρωμών, η οποία με τη σειρά της θα είχε άλλα μειονεκτήματα, περισσότερα ή λιγότερα βέβαια δεν μπορούμε να ξέρουμε, τουλάχιστον προς το παρόν.
Όπως και να΄χει, το να χαιρόμαστε το θεωρώ παρατραβηγμένο αφού στην καλύτερη η σκληρή λιτότητα θα συνεχιστεί για άλλα 40 χρόνια και στη χειρότερη (που μου φαίνεται και ως η πιο πιθανή) η χώρα δεν θα καταφέρει να αποπληρώσει τα δάνειά της και σε σύντομο διάστημα θα επέλθει χρεοκοπία, με τη διαφορά πως πλέον χρωστάμε 219 δις επιπλέον, ενώ οι εγγυήσεις που θα έχουμε υπογράψει (και για τις οποίες αποφεύγουν να μας πληροφορήσουνς) θα κάνουν φτερά καθιστώντας το ελληνικό κράτος ακόμα πιο αδύναμο και ανίκανο να σταθεί στα πόδια του.
Και υπόψιν, απαράβατος όρος για να ισχύσουν τα όσα συμφωνήθηκαν είναι η Ελλάδα πρέπει από το 2013 και μετά να παρουσιάσει πρωτογενές πλεόνασμα.https://www.inout.gr/showthread.php?t=86461
Κάτι που στην καλύτερη είναι υπεραισιόδοξο.
Οψόμεθα λοιπόν, αλλά πολύ φοβάμαι πως τίποτα απ'όλα αυτά δεν θα είναι προς όφελος του πολίτη που κατά τη γνώμη μου είναι και το ζητούμενο αλλά ούτε και της ίδιας της χώρας που φαίνεται να συνεχίζει την προδιαγεγραμμένη τροχιά της πλήρους διάλυσής της.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
katsaraios (24-07-11)
απο τον φουρνο στη καταψυξη...
Ο "καθενας" ερμηνευει τις αποφασεις της συνοδου οπως τον "βολευει", και εγω ο αδαης πολιτης,τη μια θελω να βγω να πανηγυρισω και την αλλη να κρυφτω και να προλαβω να "σηκωσω" κατι λιγα λεφτουδακια απο τη τραπεζα,να τα κρυψω στο παπλωμα μου και να νιωθω "ασφαλης"και ας μη γνωριζω τι προκαλω.. τη μια να σχηματιστει ενα χαμογελο στο στομα μου και μια μικρη νοτα αισιοδοξιας μεσα στην οικογενεια (που ενα χρονο τωρα ειχε εξαφανιστει)και την αλλη να συνεχισω να φοβαμαι και να στερω μεχρι και τα στοιχειωδη ως δειγμα σωφροσυνης.
Ελεος πια το παιχνιδι ειναι πολυ ποιο πανω απο αυτο που νομιζουμε και αν η χασουρα απο τα ομολογα εκτιμηθηκε λιγοτερο συμφερουσα απο τη χασουρα απο τα ασφαλιστρα ειλικρινα δεν με νοιαζει.
Το στησιμο ηταν απο την αρχη και οι αλλαγες αναθεωρησεις ,ανακατανομες εχουν στησει τα θεμελια τους, καποιες απο αυτες επρεπε ηδη να ειχαν γινει.
Ναι θα δουμε πολλα,θα μετρησουμε και πολλες "απωλειες" ομως εδω ειμαστε τωρα σοφοτεροι αν και οχι ενωμενοι για να μπορεσουμε να αντισταθουμε, ο χρονος θα δειξει τι αξιζουμε και η ιστορια θα μας κρινει!
Η ευρωπη φυλαξε τον ποπο της δεν την επιασε η καλοσυνη μονο για την Ελλαδα και εαν καποιοι το θεωρησουν ως αλλο σχεδιο μαρσαλ, ακομα και ετσι οι συνεπειες μιας χρεοκοπιας ξεπερνανε και την ποιο νοσηρη φαντασια.
με τρεις λεξεις μονο ειναι χαος φρικη καταστροφη!!
Αντε βγειτε ξοδεψτε κανα ευρω μπας και παρει καμια ανασα η αγορα και αρχισει το ντομινο να επιστρεφει,γιατι τη μεγαλη ζημια στην αγορα μονοι μας τη προκαλεσαμε...