Follow us on:
Ασημι αλα Σταθη
Κοκκινο
Κιτρινο
Μαυρο
Αστα οπως ειναι
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Ειμαι ηδη χαμηλοτερος απο τα αλλα 92αρια λογο Μπακ....θα βρισκω παντου ρε Σταματη.....το ειχα σκεφτει αλλα φοβαμαι να το κανω.... τι φοβασε ρε κοτα....εγω δεν το χαμηλωσα......δεν εχω κανενα προβλημα!!!!!!!
[SIGPIC][/SIGPIC]www.olympicapartments.gr www.olympic-studios.gr www.anemos-pizza.gr
Αρχικό μήνυμα απο scania124 τι φοβασε ρε κοτα....εγω δεν το χαμηλωσα......δεν εχω κανενα προβλημα!!!!!!! Ρε τζουτζουκο, στα ιδια ειμαστε τωρα περιπου....αφου ειμαι Μ πακ
Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Ρε τζουτζουκο, στα ιδια ειμαστε τωρα περιπου....αφου ειμαι Μ πακ ρε τζουτζουκα και εγω μαμα μ-πακ ειμαι....και χαμηλωσα κι αλλο...
Αρχικό μήνυμα απο scania124 ρε τζουτζουκα και εγω μαμα μ-πακ ειμαι....και χαμηλωσα κι αλλο... χμμμμμμμμ...........
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ χμμμμμμμμ........... H&R ελατηρια και χαμηλωνεις αλλους 2 ποντους+.....
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ χμμμμμμμμ........... δες εδω
Z4 DCT (11-07-10)
Ετσι Johny σε δουλεια να μαστε....Ολο και κατι αλλαζουμε.Θεωρω το μαυρο καλυτερο ως ουδετερο χρωμα.Βαλε και τους δισκους οπως σωστα λεει ο Σταθης, και γιναμε
Z4 DCT (12-07-10)
Εμφάνιση Ομάδας Ετικετών
Κανονισμός του Φόρουμ