παιζει να παμε ολοι μαζι βολτα? χαχαχα...
πλακα κανω..
λοιπον μετα απο αυτο το thread βρηκα τροπο να αποκτησω πολλαααααα λεφτα... μαγκες στειλτε μου τα τηλεφωνα των σπιτιων σας γιατι αν μπω στον κοπο να τα ψαξω θα χρεωσω περισσοτερα για να μην σας δωσω στα πεθερικα σας...![]()
Λες να κανονίσουμε τυχαία συνάντηση στην ταβερνούλα;Αλλά εμένα είναι αδυνατούΛης σε προειδοποιώ
Αμ από την αρχή μου πέρασε από το μυαλό η σκέψη ότι κινδυνεύω με αυτό το θρεντ. Υπάρχουν άλλωστε τόσοι κοντοχωριανοί του Μεσσήνιοιεδώ πέρα που άνετα μπορούν να με δώσουν για να βγάλουν ένα Μ πακ στο χαλαρό ή τις καλοκαιρινές τους διακοπές
![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
joseph (09-07-10)
δεν θελω M-pack ρε συ.. μου αρκει απλα να μην χρειαστει να ξαναδουλεψω ουτε εγω ουτε τα παιδια μου ποτε στην ζωη μας...και πιστευω οτι με τα παραπανω ντοκουμεντα ειναι εφικτο..
φαντασου οτι για να μην τα σβησετε εχω κανει print screen ολες τις απαντησεις σας και εχω κρατησει για τον καθενα σας ξεχωριστο αρχειο στον υπολογιστη μου.. τετοια ευκαιρια δυσκολα την χανεις...
Monstaγια το πολυτιμο thread που θα με κανει επιτελους πλουσιο χωρις κοπο...
![]()
Το μεγαλο μου όνειρο ειναι να παίξω καποια στιγμη μπαλλα ( football you know ... ) με την πεθερα μου ..... ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑΚΛΙΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΩΤΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ..... Εχω σκεφτει πολλες φορες το τσεκούρι στον κροταφο ισχυριζόμενος πως επεσε την ωρα που περνούσε απο κατω μιας και συλλέγω τετοια κολπα και σπαθια και οπλα παλια αλλα επειδη εχω δυο μονο διπλούς πελεκυς που δυσκολα θα τους ξαναβρω και επειδη ποτε δεν θα καθαρισω απο τα αιματα αυτον που θα γινει το φονικο για ενθυμιο και θα χαλασει το ατσαλι , συνεχώς το αναβάλω.
Δεν μπορω να καταλαβω ομως ει΄λικρινα πως ενω μενουμε απλα 240χλμ μακρυα με την πεθερα μου ( Αθηνα εγω , Πατρα αυτη ) καταφερνει εστω και με ενα τηλεφωνο , εστω και με μια επισκεψη που μας κανει το 3μηνο , να γινονται ολα μπουρ@#$ο ....
Απο την αλλη , ο πεθερος μου , μαλλον αν το συζητησουμε το θεμα , θα μου δωσει συμβουλες για το που ακριβως πρεπει να πεσει ο πελεκυς πανω της να τελιωνουμε μια και'ξω ....
Η γυναικα μου καποτε μου ελεγε να τους εχουμε μακρυα αλλα εγω ο ******ς επεμενα να τους μαζεψουμε .... ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ , της ελεγα , ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ .... ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ..... ΝΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ....
Μνημόσυνο με ΞΕΝΑ κόλυβα ....