τσ τσ τσ τσ τι πολιτισμένοι άνθρωποι Θεέ μου
Παραδειγματική συμπεριφορά προς μίμηση !!!
τσ τσ τσ τσ τι πολιτισμένοι άνθρωποι Θεέ μου
Παραδειγματική συμπεριφορά προς μίμηση !!!
Vasilis (09-07-10)
Η χειρότερη πεθερά είναι
1)η άνεργη
2)που ΠΟΤΕ δεν έχει ή δεν χρειάστηκε να δουλέψει
3)ασχολείται με τα οικιακά (άσχετα αν είναι του δικού της οίκου ή του παιδιού της).
Πρέπει κάποια στιγμή οι μανάδες και οι μπαμπάδες (όχι τα γλυκά) να καταλάβουν ότι πριγκηπέσσες και πρίγκηπες είναι τα παιδιά τους ΜΟΝΟ στα μάτια τους.
Έτσι είναι Κώστα. Για αυτό και το γενικότερο στυλ του συγκεκριμένου φόρουμ δεν έχω δει να παίζει αλλού.
Μάλιστα με την ευκαιρία να προσθέσω ότι και εγώ πειράζω πολλές φορές τον Κώστα, τον Γιάννη, εσένα και πολλούς άλλους γιατί αισθάνομαι άνετα μαζί τους έστω και αν δεν τους ξέρω όλους προσωπικά. Οπότε αν πάνω στον ενθουσιασμό μας, ενοχλήσουμε άθελα μας pLease let us know !
Οn topic: μια διόρθωση, δε μιλούσα για πεθερά αλλά πεθερό στη δική μου περίπτωση![]()
Πεθερά δεν υφίσταται εδώ και πολλά χρόνια. Δεν μπορώ όμως να μην αναγνωρίσω θυσίες, κόπους και δυσκολίες του συγκεκριμένου ανθρώπου να φέρει εις πέρας την ανατροφή και το μεγάλωμα δύο μικρών παιδιών ολομόναχος.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Παναγιωτη εχω πεθερα διαθεσιμη και πυρωμενη...να στρωσουμε καμια κατασταση με τον πεθερο σου?
παιζει να παμε ολοι μαζι βολτα? χαχαχα...
πλακα κανω..
λοιπον μετα απο αυτο το thread βρηκα τροπο να αποκτησω πολλαααααα λεφτα... μαγκες στειλτε μου τα τηλεφωνα των σπιτιων σας γιατι αν μπω στον κοπο να τα ψαξω θα χρεωσω περισσοτερα για να μην σας δωσω στα πεθερικα σας...![]()
Λες να κανονίσουμε τυχαία συνάντηση στην ταβερνούλα;Αλλά εμένα είναι αδυνατούΛης σε προειδοποιώ
Αμ από την αρχή μου πέρασε από το μυαλό η σκέψη ότι κινδυνεύω με αυτό το θρεντ. Υπάρχουν άλλωστε τόσοι κοντοχωριανοί του Μεσσήνιοιεδώ πέρα που άνετα μπορούν να με δώσουν για να βγάλουν ένα Μ πακ στο χαλαρό ή τις καλοκαιρινές τους διακοπές
![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
joseph (09-07-10)
δεν θελω M-pack ρε συ.. μου αρκει απλα να μην χρειαστει να ξαναδουλεψω ουτε εγω ουτε τα παιδια μου ποτε στην ζωη μας...και πιστευω οτι με τα παραπανω ντοκουμεντα ειναι εφικτο..
φαντασου οτι για να μην τα σβησετε εχω κανει print screen ολες τις απαντησεις σας και εχω κρατησει για τον καθενα σας ξεχωριστο αρχειο στον υπολογιστη μου.. τετοια ευκαιρια δυσκολα την χανεις...
Monstaγια το πολυτιμο thread που θα με κανει επιτελους πλουσιο χωρις κοπο...
![]()